Written by AbangNara | October 21st, 2010

gambar kawin dr sms

Walaupun dah hampir 2 minggu angkasawan negara kita, Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina mendirikan mahligai bahagia, tak salah rasanya untuk kami sharekan lagi gambar-gambar perkahwinan dan gambar-gambar pre-wedding diorang berdua. Bagi kami, photographer perkahwinan of the year ini memang sangat-sangat mantap dan berwibawa. Tambah-tambah pulak pasangan pengantin kedua-duanya memang handsome dan cun. Makin senang la kerja photographer.

Kami suka tengok gambar perkahwinan diorang so kami sharekan untuk anda semua. Ada 24 keping gambar lagi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada photographer mereka, KhairulHazwan.

 
Written by AbangNara | October 7th, 2010

kad kahwin sheikh muzaffar

Gile hensem kad kahwin Sheikh Muzaffar, angkasawan negara dan Dr Halina. Kami rasa kalau letak muka kami kat situ confirm tak ada value terus kad kahwin tue. Kehensemanmu terserlah jua wahai angkasawan negara.

kad kahwin sheikh muzaffar

Tak sabar nak tunggu Ahad nie. Walaupun tak dijemput rasanya ada live kat TV kot untuk majlis perkahwinan diorang. Mesti super duper grand punya.

Update: Korang nie pasal isu kad kahwin pun nak gaduh-gaduh dalam komen ker? Tak paham betul. Orang tue nak kahwin doakan jerlah diorang. Pening kepala pakcik ~~

Written by AbangNara | October 6th, 2010

gambar wedding sheikh muzaffar

Ini memang konsep perkahwinan kayangan nie. Siap terbang-terbang lagi. Kagum kami dibuatnya. Serius cun gila gambar pra perkahwinan Sheikh Muzaffar dan Dr Halina nie. Background dia cun gile tue beb. Kami rasa wedding mereka berdua bakal menjadi wedding of the century. Tak gitu?

Lagi gambar pra perkahwinan Sheikh Muzaffar dan Dr Halina dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Jangan terlopong pulak mulut tue tengok gambar-gambar diorang. Gambar kredit kepada CandidSyndrome.

 
Written by AbangNara | January 6th, 2010

Yeah akhirnya kami dapat gak jumpa gambar sekitar majlis pertunangan angkasawan negara, Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina. Rupa-rupanya SaifulNang jadi photographer rasmi majlis diorang. Memang superb la gambar-gambar yang keluar. Memang cantik Dr. Halina nie. Sepadan dengan kehenseman Dr. Sheikh Muszaphar kita.

Lagi gambar majlis pertunangan Sheikh Muszaphar dan Halina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.