Written by AbangNara | July 27th, 2017

Alhamdulillah. Jutaan tahniah diucapkan kepada Liyana Jasmay yang kini telah pun bertudung. Penghijrahan ini sudah pastinya amat menggembirakan suami dan juga keluarga Liyana Jasmay. Liyana Jasmay sendiri telah memuatnaik gambarnya memakai tudung di Instagram dan telah menerima ucapan tahniah dan kesyukuran daripada para peminatnya.

liyana jasmay bertudung

Kata Liyana Jasmay:-

Sudah lama saya berfikir untuk mengambil keputusan ini (bertudung). Tetapi hari ini, ia akhirnya terdetik di hati dan saya juga panjangkan hal ini kepada mama. Mama menyambut baik dan berkata, kalau hati bulat ingin berbuat begitu, maka teruskan. Suami juga memanjat kesyukuran atas keputusan ini

liyana jasmay bertudung

Tahniah sekali lagi diucapkan. Semoga Liyana Jasmay terus istiqamah. All the best and good luck. Sumber Berita Harian.

Written by AbangNara | May 13th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan buat Liyana Jasmay dan suami, Fathuddin Mazlan yang telah selamat menerima kehadiran cahaya mata sulung mereka yang pertama semalam. Bayi perempuan itu telah dilahirkan di Prince Court Medical Centre kira-kira jam 7.40 malam secara normal. Bayi dan ibu kedua-duanya berada di dalam keadaan baik.

liyana jasmay

Pastinya kehadiran si puteri ini akan menceriakan dan memeriahkan lagi kehidupan Liyana Jasmay dan suami. Selamat datang ke alam ibu bapa. Semoga sang puteri membesar dengan sihat tanpa sebarang masalah. Tahniah sekali lagi.

Written by AbangNara | May 31st, 2013

Abang Nara suka betul dengan pelakon-pelakon wanita yang berubah ke arah kebaikan selepas berkahwin. Ini bermakna mereka menghormati maruah dan berusaha untuk menjaga air muka si suami. Salah seorang daripada mereka ialah Liyana Jasmay yang telah mendirikan rumahtangganya awal tahun ini.

liyana jasmay

Liyana Jasmay bakal menjalani penggambaran filem Sindiket arah Bade di mana ada babak yang wataknya dirogol dan memakai pakaian seksi. Apa yang membuatkan Abang Nara bertambah respek kepada Liyana Jasmay ialah kerisauannya mengenai babak tersebut sehingga dia terus meminta penjelasan daripada Bade. Kata Liyana Jasmay:-

Teruja dapat kerja semula dengan uncle Bade. Cuma mula-mula tu saya risau bila dapat tahu saya terlibat dengan babak rogol dan memerlukan saya pakai seksi. Sebenarnya masa sebelum kahwin pun, saya tak pernah bawa watak yang terlalu dark macam ni. Kalau ada pun masa berlakon dalam Castello, tapi yang tu pun biasa-biasa jer.

Saya memang dari dulu pun tak boleh kalau babak sentuh-sentuh. Apatah lagi sekarang, saya kena jaga hati suami. Berlakon tu belakon lah tapi tak boleh lah overboard, kan. Tapi bila uncle Bade terangkan yang masa saya lakonkan babak tu nanti nampak saja macam ada sentuhan tapi sebenarnya tidak, jadi saya okay dan terima. Untuk babak pakai seksi tu pun dia kata, saya setakat pakai skirt pendek, gaya macam orang pergi clubbing.

liyana jasmay

Kerisauan sebeginilah yang kita inginkan di dalam diri seorang isteri. Fikirkan suami di dalam apa jua perkara yang ingin dilakukan walaupun sekadar lakonan. Mana tahu selepas ini Liyana Jasmay akan lebih banyak berubah ke arah kebaikan. Yang penting, permulaan itu sudah ada. Tak gitu? Info asal MalaysianDigest.

P.S:  Adakah ini Toyota Corolla Altis generasi baru?

Written by AbangNara | February 4th, 2013

Sengaja Abang Nara menunggu hari Isnin untuk berkongsi gambar berkualiti tinggi sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin. Nak bagi can kepada mereka yang tiada talian Internet di rumah untuk menghayati keindahan majlis yang telah berlangsung Sabtu lepas.

gambar pernikahan liyana jasmay

Abang Nara suka dengan jambang yang menghiasi muka Fathuddin Mazlan. Memang kacak bergaya sungguh. Terserlah kemachoan dirinya. Semoga perkahwinan mereka berdua akan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan.

gambar pernikahan liyana jasmay

Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography.

promo rm

P.S: Ingin melangsungkan perkahwinan anda pada tahun 2013 ini? Dapatkan harga promosi istimewa daripada Ryaniez Moments Photography dengan menelefon mereka di 0192044408. Cepat sebelum promosi ini tamat!!!