Written by AbangNara | April 21st, 2011

que haidar linda

Terkejut juga pada mulanya apabila Abang Nara mendapat email yang mengandungi 5 keping gambar Que Haidar dan Linda Jasmine. Tapi Abang Nara terus bersangka baik. Abang Nara yakin dan pasti yang botol-botol arak di hadapan mereka berdua tidak langsung disentuh oleh pasangan suami isteri ini. Pastinya botol-botol tersebut milik rakan mereka yang tidak beragama Islam.

Tapi ada satu pesanan daripada penghantar email tersebut kepada Que Haidar. Pesanan tersebut berbunyi begini:-

Sedarlah wahai que oiiii,dtg dr FELDA..jgn buat malu org laaaa

Lagi beberapa keping gambar Que Haidar dan Linda Jasmine keluar bergembira dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 9th, 2010

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

Kagum sungguh kami melihat gambar sambutan majlis hari jadi Tengku Ratu Haidar, anak kepada Que Haidar dan Linda Jasmine ini. Terasa kemeriahan dan keceriaan majlis tersebut walaupun hanya tengok dari gambar-gambar sahaja. Yang penting Que dan Linda maintain handsome dan cun. Ditambah pulak dengan kecomelan Tengku Ratu Haidar, memang majlis ini boleh dikatakan perfect.

Oh ye, pelakon pujaan ramai Datin Sofea Jane pun turut hadir untuk meraikan Tengku Ratu Haidar. Still maintain cun melecun walaupun hanya mengenakan make up yang nipis. Kalau tak caya leh tengok lagi gambar-gambar sekitar majlis sambutan hari jadi Tengku Ratu Haidar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Mstar.

P.S: Video dalam 10 cakap 1 nombor nie boleh buat urat kentut putus.

 
Written by AbangNara | December 9th, 2009

que haidar linda jasmine

Kan kami dah cakap budak darjah 6 yang buat gosip kononnya Linda Jasmine tak bagi Que Haidar berlakon dah. Memang nampak sangat tak logiknya. Ada ke patut jadi pengurus kilang baja? Kalau buat gosip jadi pengurus kilang baju dalam ke logik la jugak. Nie kilang baja. Nampak sangat dah kering idea nak reka gosip panas. Kesian betul kat sapa yang mereka cerita gosip nie.

Tak sampai 2 3 hari keluar gosip murahan nie, Linda Jasmine  terus bagi kenyataan balas. Mungkin dia pun bengang kot orang cakap suami dia jadi pengurus kilang baja. Tapi kami paling suka Que Haidar punya jawapan. Memang sempoi dan kacak bergaya:-

[note]Kalau dia tak sayang dan sokong saya, takkan dia sanggup datang ke Anugerah Skrin baru-baru ini. [/note]

Korang bacalah cerita penuh yang diamik dari Mstar dengan baca artikel nie lagi.

 
Written by AbangNara | December 7th, 2009

que haidar linda jasmine

Panas, panas dan memang panas seperti air yang baru dijerang. Kami terbau-bau yang gosip nie adalah gosip tipu semata-mata tapi kami nak kongsi jugak. Nama pun gosip kan? Nak tau betul ke tak kena tunggu Que atau Linda Jasmine bagi kenyataan. Buat masa nie, sila jangan percaya gosip ini.

Khabarnya kerana kejelesan yang teramat sangat, Linda Jasmine dah arahkan Que Haidar agar berhenti dan melupakan terus dunia lakonan. Dengar ceritanya Que dah tak boleh terima apa-apa tawaran berlakon dah sekarang nie. Paling tak logik, Que sekarang dah jadi seorang pengurus di kilang baja kat Kuala Lumpur. Nampak sangat tipu kan?

Untuk menambahkan kesedapan cerita gosip nie, Que menangis di telefon ketika mengadu mengenai perkara itu kepada pengarah, Afdlin Shauki, baru-baru ini. dengar cerita Que turut terpaksa menolak pelawaan Mamat Khalid membintangi filem terbaru arahannya.

Kami di BeautifulNara percaya 100% yang gosip nie telah direka oleh budak sekolah darjah 6 yang baru habis UPSR. Nak buat gosip pun janganlah sampai jadi pengurus kilang baja. Nampak sangat ketaklogikannya kat situ. At least jadilah pengurus kedai LV ke, bukak butik baju ke. Nampak skit ada kaitan. Tak gitu?