Written by AbangNara | May 27th, 2009

gambar maizawati zainal

Cantik sungguh gambar Maizawati Zainal, isteri Akhil Hayy di Wanita Hari Ini semalam. Walaupun sudah beranak 2(kalau tak silap kami), bodynya masih maintain kurus dan muka pun boleh tahan lawa orangnya. Kata orang putih, a complete package la.

Kami dapat rasakan betapa sedihnya hidup Maizawati dan anak-anaknya apabila untuk tahun nie Akhill Hayy hanya balik ke rumah 3 kali sahaja. Kalau sekali balik duduk kat rumah seminggu bolehla kami terima tapi sayangnya balik tak sampai 5 jam pun. Kejam jugak kan?

Kalau benarlah kata Maiza yang Akhill Hayy berubah semenjak berkenalan dengan Waheeda 2 tahun yang lalu, wajarkah kita mengecop Waheeda sebagai pemusnah rumah tangga orang? Bukan nak buat tuduhan melulu, tapi dari apa yang diberitahu oleh isteri Akhill Hayy, nampak gayanya Waheeda nampaknya jadi orang ketiga dalam hal nie.

Yang peliknya, kenapa sampai sekarang Akhil Hayy tak bagi kenyataan berkenaan hal nie? Berani kerana benar Ustaz. Orang tak marah kat anda kalau anda cakap terus terang. Buatlah press conference, bagitau kat semua orang apa yang berlaku sebenarnya.

Lagi gambar Maizawati Zainal di Wanita Hari Ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.