May 29th, 2015

Sudah berusia 28 tahun, pasti ramai yang tertanya-tanya bilakah Heliza Helmi bakal menamatkan zaman gadisnya. Malah ramai yang meneka bahawa hati gadis comel ini telah menjadi milik seseorang namun berjaya dirahsiakan. Ada juga gosip Heliza bercinta dengan seorang pensyarah bertebaran baru-baru ini. Namun ternyata itu semua palsu semata-mata. Heliza masih solo, single dan tiada kekasih.

heliza helmi

Bukannya tidak mahu mencari, namun kesibukan Heliza Helmi selaku duta Aman Palestin dan pelbagai aktiviti lain menyebabkan dirinya tiada masa untuk mencari teman hidup. Kata Heliza:-

Saya memang terkejut dengan gosip (bercinta dengan pensyarah) yang tidak berasas itu. Dari mana mereka dapat cerita saya bercinta dengan pensyarah itu? Gosip itu tidak benar sama sekali.

Terus terang, agenda saya sangat padat dengan pelbagai aktiviti dan program dan saya tidak ada masa pun nak membaca gosip di laman sosial. Justeru saya berharap, gosip itu dihentikan dengan segera kerana ia tidak benar.

Terus terang, saya sangat sibuk dengan pelbagai aktiviti dan tidak ada masa untuk berehat pun. Malah saya pun hanya dapat tidur sejam sehari sejak kebelakangan ini. Kesibukan dengan pelbagai aktiviti dan menguruskan karier seni juga menyebabkan saya tidak ada masa untuk mencari teman hidup.

Saya tidak berasa tekanan soal jodoh keranak eluarga cukup memahami perkara itu. Kakak saya pun belum berkahwin lagi. Apa pun saya juga berdoa kepada Allah agar dipertemukan dengan jodoh yang baik nanti.

heliza helmi

Nampaknya ada harapan untuk para jejaka di luar sana cuba mencuri hati Heliza. Abang Nara percaya ramai yang menaruh hati kepada gadis ini. Berusahalah!!! Semoga Heliza dipertemukan jodoh yang terbaik buatnya. Lagi beberapa gambar Heliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Harian Metro.

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi
heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi
heliza helmi

heliza helmi
heliza helmi

August 30th, 2012

Abang Nara tahu anda semua tak ada mood bekerja di office hari ini memandangkan esok sudah pun cuti. Untuk menghilangkan kebosanan anda, apa kata kita vote untuk lihat pilihan pembaca BeautifulNara antara Diana Amir dan Heliza Helmi. Menarik kan?

diana amir heliza helmi

Kedua-duanya masih single mingle lagi. Kedua-duanya manis bertudung. Kedua-duanya ada kelebihan masing-masing. Namun pasti anda mempunyai pilihan anda sendiri. Sila undi sekadar suka-suka di bawah.

4 lagi gambar Diana Amir dan Heliza Helmi yang dikeluarkan di Harian Metro hari ini untuk memudahkan anda membuat pilihan.

diana amir heliza helmi

diana amir heliza helmi
diana amir heliza helmi
diana amir heliza helmi

June 18th, 2012

Lama sungguh tidak mendengar cerita tentang Heliza Helmi. Rupa-rupanya Heliza Helmi sedang sibuk membuat persiapan untuk melancarkan koleksi hijabnya sendiri. Abang Nara suka dengan jenis tudung yang dikeluarkan kerana tidak terlalu mengikut fesyen-fesyen tudung yang semakin pelik sejak kebelakangan ini.

heliza helmi hijab

Cantik kan? Selain daripada tudung, Heliza turut menjual telekung yang diberi n ama “Heliza Instant Telekung”. Ini semestinya satu produk yang agak unik. Tak gitu?Lagi 8 keping gambar Heliza menggayakan koleksi hijabnya sendiri dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Heliza Helmi Hijab.

February 10th, 2011

heliza helmi

Setiap kali tengok gambar Heliza Helmi , soalan pertama yang selalu bermain di minda ialah:-

[note] Kenapa mata Heliza nie besar sangat. Comelnya ~~~~~~~~~~~~~[/note]

Oleh kerana Heliza sangat comel, maka Abang Nara dengan yakinnya jugak produk-produk pakaian Heliza Helmi oleh Yasalma jugak kesemuanya akan comel-comel belaka. Suatu pencapaian yang sangat bagus untuk Heliza kerana sudah mempunya brandnya yang sendiri. Bukan senang untuk artis semuda Heliza untuk berfikiran matang dan jauh sebegini.

Oh ye, sebelum terlupa, Heliza sudah pun bersetuju untuk diinterview secara online untuk artis bulan Februari BeautifulNara. Maka Abang Nara nak mintak pertolongan korang. Sila tinggalkan komen jika  ada yang nak tanya soalan-soalan tertentu kepada Heliza. Kalau boleh soalan tue biarlah tak serius sangat. Contoh soalan mungkin:-

[note] Heliza boleh tak saya jadi pakwe awak? Muka saya macam Remy Ishak. Awak suka laki macam Remy Ishak kan?[/note]

Lagi gambar Heliza Helmi memperagakan brandnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Boleh like Facebook Heliza Helmi kalau anda dah jatuh cinta dengan kecomelan dia.

milkadeal

P.S: Oh mak aih. Diskaun sampai 66% untuk dapatkan treatment special ke atas rambut anda. Kalau anda seorang wanita, Abang Nara memang galakkan korang pergi. Daripada RM260 jadi RM88 je. Murah tak murah la kan? Pastikan korang beli voucher diskaun ini terlebih dahulu di MilkADeal. Kalau tak ada voucher diskaun, tak boleh dapat harga semurah ini. Tukarkan rambut korang jadi macam kat bawah nie (kalau berani la):-

milkadeal

Pergi beli sekarang jugak VOUCHER di MILKADEAL. Offer sekali seumur hidup je nie.

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi