Written by AbangNara | October 26th, 2009

gay pictures

Terkejut beruk kami bila dapat tahu gosip mengenai seorang penulis blog hiburan nie. Mula-mula memang taknak percaya sebab kami pernah berjumpa dengan dia secara live dan nampak macam seorang lelaki normal jer. Tapi si pemberitahu gosip nie beria-beria bagitau kat kami. Siap bagitau yang dia kenal anak-anak ikan penulis blog nie. Melihat tahap keseriusan muka sumber kami bercerita, kami percaya yang dia tak tipu kami. Terpulanglah pada anda nak percaya ataupun tidak.

Penulis blog yang mengamalkan cara hidup kurang sihat nie memang femes suatu ketika dulu. Blog dia popular tahap gila-gila punya. Tapi sekarang dah agak kurang glemernya. Mungkin tak salah kalau nak cakap yang BeautifulNara lebih popular daripada blog dia sekarang. Mungkin sebab blognya lebih fokus kepada program-program tertentu.

Nama penulis blog ini biarlah kami rahsiakan. Tapi rasanya kalau anda fikir-fikir balik, berapa kerat sangatlah penulis blog hiburan kat Malaysia nie. Kalau dapat teka tue, simpan ajerlah dalam hati ye. Kang malu pulak penulis blog nie. Bukan niat di hati nak menjatuhkan sesiapa.

Buat si penulis blog, harap-harap jika benar gosip ini dapatlah berubah menjadi seorang lelaki yang normal. Muka anda kacak tue. Nanti kecewa perempuan-perempuan kat luar yang meminati anda. Masih belum terlewat untuk anda berpatah balik ke jalan seorang lelaki yang macho dan gagah.