Written by AbangNara | September 24th, 2010

// Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru//

fahrin ahmad

Tak salah kalau kami katakan yang Fahrin Ahmad ini merupakan jejaka terhangat di pasaran sekarang ini. Masih bujang, tak ada girlfriend, baik orangnya dan yang pasti confirm menjadi menantu pilihan ibu-ibu di luar sana.

Baru-baru ini Fahrin Ahmad telah pun selamat menjalankan ibadah umrah semasa Ramadhan. Rasanya kalau tak silap raya pertama pun Fahrin masih berada di sana. Rasanya artis-artis di luar sana boleh jadikan Fahrin Ahmad sebagai seorang idola. Kami doakan agar Fahrin terus kekal bebas dari kontroversi murahan.

Dan yang terbaru semalam Fahrin baru jer menjadi host untuk rancangan Forum Perdana di TV1. Kagum kami dengan Fahrin. Kalau anda berminat nak mengetahui perkembangan Fahrin dari tuan punya diri, boleh join Facebook Fahrin Ahmad.

Lagi gambar Fahrin Ahmad semasa umrah baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

celcom blackberry curve 9300

Baru-baru ini kami dah sharekan Celcom Biz Plan untuk Blackberry Curve 9300 3G, ramai yang bertanya apa yang bestnya guna Blackberry nie. Salah satu ke”best”an Blackberry bagi kami ialah kewujudan Blackberry Messenger (BBM). ├é┬áSenang cakap BBM nie adalah fungsi chatting untuk pengguna-pengguna Blackberry. Selamat, pantas, boleh share gambar atau video dan macam-macam lagilah.

Kalau anda pengguna Xpax dan inginkan BBM di Blackberry anda, cuma perlu SMS BB<space>ON dan hantar ke 28882. Jangan lupa untuk check Facebook Xpax (pergi ke tab XBerry) untuk tips-tips best pasal Blackberry dan berkenalan dengan mereka-mereka yang menggunakan BBM nie.

Dan yang paling best di Facebook Xpax ada bagi Blackberry Curve 9300 3G percuma setiap minggu. Anda cuma perlu pastikan komen anda di situ mendapat “Like” yang terpaling banyak.

Kami berani jamin yang anda akan gian gila bila dah start guna BBM macam yang terjadi kepada diri ini. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Blackberry Curve 9300 3G, sila klik sini.