Written by AbangNara | March 26th, 2013

Abang Nara tak sangka pulak boleh timbul pelbagai persoalan kalau muka kacak, bersih dan gebu seperti penjaga gol Malaysia, Khairul Fahmi atau lebih dikenali dengan nama Apek ini. Sampai ada gosip liar menyatakan yang Apek mencucuk mukanya untuk supaya nampak lebih berseri seperti isterinya, Leuniey Natasha. Nasib baik kekacakan Abang Nara tahap Tom Cruise je. Heheh ~~

leuniey apek

Namun Apek yang ditemui oleh wartawan portal Murai menafikan yang dia ada mencucuk mukanya. Menurut Apek, wajahnya nampak lebih berseri kerana kini bahagia di samping isterinya, Leuniey Natasha. Kata Apek:-

Setahu saya, semua sedia maklum, saya dan Leuniey berkahwin kerana faktor saling memahami bukannya faktor paras rupa. Jadi, gosip ini tidak berasas langsung. Hidup saya tidak berubah. Yang berubah hanyalah saya sudah berkahwin. Kalau nak kata saya ubah penampilan kerana Leuniey, saya rasa dari dulu lagi saya sudah berpakaian seperti ini. Mungkin orang nampak saya semakin berseri atau wajah lebih bersih di sebabkan saya sudah bahagia bersama Leuniey yang betul-betul memahami saya sebagai seorang atlet negara.

apek leunieyRomantik betul jawapan daripada Apek ini. Abang Nara akui sememangnya selepas berkahwin hidup lebih tenang, bahagia, masuk tidur lebih awal dan sekaligus menyebabkan wajah lebih berseri-seri. Sama-samalah kita doakan Apek dan Leuniey kekal bahagia sehingga ke hujung hayat.

P.S: 10 raksasa pembedahan plastik. Seram!!!

P.P.S: Hangat betul butik zawara, semua kawan-kawan abang nara dah jadi peminat setia butik zawara, Jom sama-sama tampil bergaya dan sopan dengan koleksi exclusive dari zawara. Kualiti macam jenama antarabangsa tapi harga murahnya!!! KLIK GAMBAR INI

Written by AbangNara | January 16th, 2013

Lembu dipegang pada talinya, manusia dipegang pada janjinya. Namun kadang-kadang tali yang mengikat lembu itu mungkin terputus. Sama jugaklah dengan janji manusia. Kadang-kadang janji tidak harus ditepati.

apek dan leuniey

Abang Nara tahu diri ini telah berjanji takkan mengeluarkan lagi gambar-gambar persandingan Apek & Leuniey. Namun bidikan daripada kamera The Photolicious ini terlalu cantik untuk tidak dikongsi. Memang awesome sangat-sangat.
apek dan leunieyLagi 22 keping gambar sekitar persandingan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Photolicious.

P.S: Iklan klasik produk Apple di awal penubuhan

 
Written by AbangNara | December 28th, 2012

Kira-kira jam 10 pagi tadi, telah pun berlangsung majlis pernikahan di antara Khairul Fahmi Che Mat (Apek) dan Nur Eilunie Natasha Nazri. Jutaan tahniah diucapkan kepada mereka berdua kerana telah sah menjadi suami isteri dengan sekali lafaz sahaja.

gambar nikah apek

Kedua-dua mempelai memang tampak sama cantik dan sama padan. Nantikan sebentar lagi gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Apek dan Leuniey untuk tatapan anda. Jutaan tahniah sekali lagi diucapkan kepada mereka berdua.

gambar nikah apek

P.S: Dapatkan harga Year End Sale daripada BlissCandid untuk merakamkan detik-detik indah hari perkahwinan anda. Murah dan sangat berbaloi dengan kualiti yang diberikan. Hantar email ke [email protected] atau LIKE Facebook BlissCandid untuk info lanjut.

Written by AbangNara | November 21st, 2012

Sebentar tadi telah pun berlangsung sidang media pengumuman tarikh perkahwinan Khairul Fahmi Che Mat dan Nur Eilunie Natasha di Royale Bintang Damansara. Tarikh keramat yang telah dipilih oleh mereka berdua ialah pada 28 Disember ini untuk bergelar suami isteri.

kawin apek

Sementara itu majlis persandingan sebelah lelaki akan diadakan pada 5 Januari 2013 dan resepsi di Kuala Lumpur pula pada 12 Januari 2013. Untuk makluman, jumlah tajaan yang telah diterima oleh pasangan ini sudah pun mencecah RM300,000. Pastinya ini akan menjadi salah satu wedding of the year.

apek dan leuniey

Apek turut memberitahu Utusan Malaysia yang perkahwinan ini dilakukan bukan untuk menutup kontroversi sebaliknya kerana sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang suami. Abang Nara doakan agar semua persiapan berjalan dengan lancar. Jangan lupa jemput Abang Nara tau!!!

hyundai coupe

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info