Written by AbangNara | August 7th, 2012

Akhirnya setelah menunggu kira-kira sebulan lebih, Dynas Mokhtar telah pun berkongsi gambar anak keduanya yang telah dilahirkan pada 15 Jun lalu. Anak lelaki yang diberi nama Mohamed Haqaish ini melengkapkan lagi keluarga Dynas yang telah mempunyai anak sulung perempuan iaitu Khyra Khalyssa.

anak kedua dynas

Cute kan? Semoga Mohamed Haqaish membesar dengan sihat walafiat tanpa apa-apa masalah. Kepada Dynas, suami dan Khrya, tahniah atas kehadiran orang baru ini. Semoga keluarga anda akan terus dimurahkan rezeki. Lagi 4 keping gambar Mohamed Haqaish dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto Twitter Dynas dan MediaHiburan.

serunding nara

P.S: Berita baik untuk mereka yang masih belum sempat merasai kelazatan serunding Nara yang dibawakan khas dari Kampung Laut, Kelantan. Selepas kehabisan stok baru-baru ini, mak Abang Nara berjaya mendapatkan limited stok sebanyak 30kg sahaja.  Hantarkan tempahan anda sekarang juga ke [email protected]. Siapa cepat, dialah yang akan dapat.

 
Written by AbangNara | June 20th, 2012

Rasanya semua sedia maklum yang Dynas sudah pun selamat melahirkan bayi lelaki baru-baru ini. Sehingga hari ini, Dynas masih belum bersedia untuk berkongsi info tentang anaknya ini. Sambil menunggu, apa kata kita layan dulu beberapa keping gambar Dynas yang sangat comel ketika mengadakan maternity shoot.

dynas

Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Aizat Aziz.

 
Written by AbangNara | June 18th, 2012

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Dynas dan keluarga yang telah pun menerima kehadiran cahaya mata baru pada hari Jumaat yang lalu. Dynas, suami dan anak sulung perempuan mereka kini dimeriahkan lagi dengan kehadiran bayi lelaki tersebut.

dynas anak kedua

Anak sulung Dynas, Khayra Khalyssa pastinya akan teruja menjadi kakak kepada si comel yang masih belum diketahui nama ini. Jutaan tahniah diucapkan kepada Dynas atas perkhabaran gembira ini.  Nanti kalau ada gambar, Abang Nara akan update anda semua. Sementara itu anda boleh ucapkan tahniah secara direct menerusi Twitter DynasCLPT

Written by AbangNara | April 28th, 2010

anak dynas

Tahun 2010 ni memang tahun artis Malaysia kahwin, cerai ataupun dapat anak. Semalam baru cerita pasal Eizlan Yusof dan Vee yang dapat anak, hari ini dapat tahu yang Dynas pun dah selamat lahirkan anak perempuan Sabtu lalu. Tahniah, tahniah dan tahniah sekali lagi. Semoga makin murah rezeki dengan kelahiran si comel baru ini.

anak dynas

Untuk yang tak tahu, Dynas pernah gugur anak pertamanya dahulu. Alhamdulillah kali ini semuanya selamat. Nama anak perempuannya ini ialah Khyra Khalyssa. Cantik dan sedap je nama tue. Nanti kalau dah kawin dapat anak perempuan nak amik nama anak Dynas nie la. Tahniah sekali lagi dari kami kepada Dynas. Sumber berita daripada Wawan_Azwani.

P.S: Kepada anda-anda yang tak pernah melawat Kuching, sila layan video Project Alpha 2 episod ke 4 kat atas nie. Abang Nara kagum sebentar dengan bandar Kuching. Cantik menarik tertarik kau memang da bom. Kalau nak tengok video-video sebelum nie sila pergi ke www.projectalpha.com.my. Project Alpha dibawakan khas oleh Adidas Action 3, P1 Wimax dan MAS Airlines.