Written by AbangNara | August 9th, 2012

Fuh ~~~ Abang Nara sebenarnya nak rahsiakan je tentang promotion duit raya RM1,000 daripada Celcom First Data nie. Kalau korang tak tahu, kemungkinan untuk Abang Nara menang lebih tinggi la kot. Namun bak kata pepatah, orang tamak selalu rugi. Mana tahu kalau sharekan info ini, rezeki Abang Nara dimurahkan.

duit raya celcom

Sehingga 20 Ogos ini, Celcom First Data akan menghadiahkan 2 orang pemenang SETIAP hari RM1,000 seorang. Duit raya ini boleh dimenangi dengan 2 cara yang teramat mudah. Cara yang pertama ialah, purchase additional volume untuk line Celcom anda. Banyak pilihan yang ada so boleh pilih mana-mana yang berkenan di hati.

duit raya celcom

Dan kalau korang taknak beli additional volume dan nak terus online mengikut kadar harian, mingguan atau bulanan, boleh cuba dengan melangganInstanet plan ataupun Mobile Internet Plan. Kalau Abang Nara sudah pasti ambil bulanan terus. Jimat pun jimat. RM50 je pun.

duit raya celcom

Dengan 2 cara di atas, duit raya RM1,000 boleh jadi milik anda. Senang je kan? Untuk info lanjut boleh layari www.celcom.com.my.