Written by AbangNara | July 15th, 2013

Pejam celik pejam sudah bulan Ramadhan rupanya kita. Selamat berpuasa Abang Nara ucapkan kepada semua pembaca BeautifulNara. Selain sibuk berpuasa, Abang Nara dan wife sibuk juga membeli-belah untuk persiapan hari raya. Kami shopping online je (tak sempat pergi Jalan TAR) dan salah satu website yang sering kami layari ialah www.nile.com.my
nileApa yang Abang Nara suka mengenai NILE ialah jaminan harga rendah daripada mereka. Dapat jimat duit sebanyak mana yang boleh. Walaupun harga rendah, kualiti barangan mereka terjamin. Lagi best, barang yang ditempah boleh dapat dalam tempoh masa 24 jam dan bayaran boleh dilakukan ketika barangan diterima. Servis 24 jam Cash On Delivery ini kini merangkumi KL, Petaling Jaya dan Subang Jaya.
nileSelain itu, Nile.com.my juga turut membuat penghantaran ke Sabah dan Sarawak. Jadi jangan risau kalau korang orang sana dan nak beli barangan di NILE. Boleh je. Tak ada masalah. Jom tengok apa barangan Abang Nara dan wife beli untuk hari raya nanti:-
nileDisebabkan wife selalu mengadu sejuk di ofis, Abang Nara belikan dia jaket nie. Murah jer. Cuma RM32.50. Kalau kat tempat lain boleh cecah RM56. Dapat la jimat RM24. Hehe.
nileYeah ~~ T shirt kolar V ini memang sesuai dipakai untuk berjalan-jalan time raya nanti. Kualitinya bagus. Hanya RM32 sahaja. Kalau kat shopping kompleks nie mahu dijual dengan harga RM80. Murah kan?
nileBaju dah baru, seluar pun mestilah baru kan? Jeans ini Cuma RM48.80. Mana nak dapat semurah nie kan? Memang NILE terbaik!!!
nileKawan Abang Nara kata harga beg nie RM70 ringgit. Abang Nara gelak je. Cuma RM39.90 sahaja. Bolehlah bergaya dengan beg baru di Hari Raya kelak.
nileBeg untuk wife jangan dilupakan. RM29.90 je. Tersenyum lebar wife Abang Nara.
nileYeah !! Baju kartun monyet untuk anak Abang Nara pakai di Hari Raya. Confirm comel punya. Harganya? Cuma RM15.80 sahaja. Murah kan?
nileRM55 untuk jam baru di pagi hari raya. Siapa taknak kan? Design pun boleh tahan. Nampak bergaya sikit nanti. Hehehe.

nile

Ada beberapa barangan yang Abang Nara beli tapi sudah dipulangkan. Polisi refund mereka amat mudah. Kalau tak suka dengan barangan yang dibeli, boleh hantar baik dalam tempoh masa 7 hari. Pastikan barangan itu masih berada di dalam keadaan yang baik. Itu sahaja. Mudah kan?

nile

Daripada pertama kali membeli di NILE, memang Abang Nara berpuas hati dengan servis dan kualiti barangan mereka. Korang pun cubalah. Layari www.nile.com.my hari ini jugak untuk membeli belah barangan Hari Raya anda.