August 2nd, 2013

Diam tak diam, filem Adnan Sempit sudah pun tiba ke bahagian ketiga. Baru-baru ini, telah diadakan majlis pra tonton filem terbaru lakonan Shaheizy Sam dan Yana Samsudin ini. Senang cerita, Adnan Sempit 3 masih mampu menggeletek dan membuatkan anda tergelak terkekeh kekeh.

adnan sempit 3

Mampukah Adnan Sempit 3 menceriakan kutipan tiket filem Malaysia yang lesu sejak kebelakangan ini? Itu semua akan ditentukan oleh anda. Jadi jangan lupa untuk pergi menonton filem Adnan Sempit 3 di pawagam. Filem ini akan mula ditayangkan pada 8 Ogos ini. Kira filem raya lah ini.

adnan sempit 3

Lagi beberapa keping gambar pelakon-pelakon filem Adnan Sempit 3 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kereta rasmi pegawai kerajaan ditukar kepada Honda Accord

adnan sempit 3

adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3
adnan sempit 3

August 2nd, 2013

Pantas sungguh masa berlalu. Pejam celik sudah hampir 1 tahun 8 bulan usia anak sulung Along Cham (Raja Lawak) dan Zila AF4. Diberi nama Ahmad Danial, kehadiran si comel ini ternyata melengkapkan kehidupan mereka sekeluarga. Memang terserlah kebahagiaan.

along cham

Mereka bertiga telah hadir ketika pra tonton filem terbaru lakonan Along iaitu Adnan Sempit 3. Semoga dengan kehadiran si comel ini akan memurahkan lagi rezeki Along sekeluarga. 5 lagi gambar terbaru mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

along cham

P.S: GLA Complex daripada Shaklee memang sedang hangat di pasaran. Pelbagai kebaikan untuk mereka yang mengamalkannya. Cubalah hari ini. Kalau ada perkara yang ingin diketahui dengan lebih mendalam, sila LIKE Facebook Doktor Vitamin Anda dan tanyakan kepada mereka yang pakar di sana.

along cham
along cham
along cham
along cham
along cham

February 17th, 2012

Sesiapa yang masih belum tengok filem Adnan Sempit, anda adalah seorang manusia yang sangat rugi. Bagi Abang Nara, filem ini memang kelakar tahap naga gaban. Dan untuk makluman, Adnan Sempit jugaklah yang mempopularkan Shaheizy Sam. Sekiranya Sam tidak membintangi filem Adnan Sempit, mungkin ramai yang masih tidak mengenali dirinya hari ini.

adnan sempit 2

Dan bermula 23 Februari 2012 ini, filem Adnan Sempit 2 bakal merempit di pawagam-pawagam seluruh Malaysia. Pastinya ramai yang tertunggu-tunggu filem ini. Abang Nara dapat rasakan yang Adnan Sempit 2 akan lebih kelakar, lebih menggeletek pankreas dan lebih rempit. Sinopsis Adnan Sempit 2 untuk bacaan anda di bawah:-

Kisah mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari,

 

Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.

 

Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dan tidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia.

 

Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Rancangan Datuk Isnin berjaya dan Nadia mula menjauhkan diri daripada Adnan.

 

Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu? Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Ingeris? Semuanya akan terjawab dalam filem ADNAN SEMPIT 2.

adnan sempit 2

Dan jangan lupa untuk menyertai pertandingan sempena tayangan filem Adnan Sempit 2 di Facebook David Teo. Selain daripada Playbook  yang akan diberikan secara rawak, ada hadiah yang sangat BEST untuk dimenangi. Anda hanya perlu menangkap gambar aksi rempit dan dapatkan seberapa banyak undian untuk memenangi peraduan ini.

P.S: Video beli KFC dengan jayanya tanpa dipukul.

December 1st, 2010

filem ngangkung

Hebat gila. Walaupun tak sehebat filem 2 Alam yang sehari sudah dapat kutipan RM2 juta, filem Ngangkung kini sudah pun cecah RM3.2 juta dalam masa 6 hari. Filem terbaru lakonan Shaheizy Sam nie nampaknya memang pecah panggung dalam erti kata pecah panggung yang sebenarnya. Kami tak tengok lagi filem ini tapi dari apa yang kami dengar, memang lawak gila.

Ada sesiapa yang dah tengok filem Ngangkung nie? Sila share dengan kami pendapat anda pasal citer nie. Mana tau makin ramai yang pergi tengok lepas membaca komen anda. Time inilah nak membantu filem tempatan yang betul-betul bermutu. Tak gitu? Apa pun tahniah kepada semua yang terlibat dengan filem Ngangkung atas kejayaan ini.