Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sufian Suhaimi Sudah Ada Kekasih Baru, Foto Dan Video Mesra Tersebar?

Sejak berjaya memenangi Persembahan Terbaik di AJL 33 menerusi lagu Di Matamu, nama penyanyi Sufian Suhaimi tidak henti menjadi bualan hangat netizen. Malah, muncul lagi beberapa pendedahan panas dimana tersebar lagi foto lelaki mirip dengan Sufian bermesra bersama seorang gadis.

Advertisement

Menerusi laman sosial Twitter, satu demi satu pendedahan di muat naik dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Katanya foto itu diambil pada petang sebelum persembahan epik Sufian di AJL 33.

Malah, ada netizen yang mendapati baju yang dipakai oleh lelaki di dalam foto yang tersebar itu sama seperti baju yang pernah dipakai oleh Sufian.

Bukan itu sahaja, ada juga foto memaparkan gadis tersebut sedang berbaring manja di peha lelaki itu.

Advertisement

Mereka juga pernah bercuti bersama dan buktinya adalah foto dua keping tiket penerbangan ke Bali yang jelas tertera nama Sufian Suhaimi.

Rata-rata netizen agak terkejut dengan pendedahan tersebut dan tertanya-tanya siapakah gerangan gadis tersebut? Adakah benar beliau adalah kekasih baru Sufian? Mereka berharap penyanyi itu dapat tampil memberikan penjelasan dengan segera.

Mungkin ada lagi mereka yang mempunyai wajah yang sama dengan Sufian? Ataupun sekadar foto yang sudah di sunting? Kita nantikan penjelasan lanjut daripada tuan empunya badan.

Sumber Berita : Twitter

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 Comments

  1. jj

    February 9, 2019 at 11:21 pm

    one thing …why ye bnde ni jadi after die mng ajl n after kes elfira and adik die sound si pian ni kat socmed…n one thing yg fishy lagi..why pic pempuan tu x diexposed. mcm ade kind of conspiration jerrrrr…besides, ak bkn la x bape nk heran sgt pasl life artis yg mmg rmai je yg camni..cuma org tak tau je..tp x tau la if gmbr yg diexposed ni btol or super imposed..zmn skrg x bole pecaye..fitnah berleluasa sgt2…n gmbr ke…vid ke…x bape kite nk bole pecaye coz zaman moden ni..bnde xde bole diadakan…if la gmbr ni btol ..tok dalang nye tggu jer la aib awk pasni Allah buka seluasnya bringatlah..kte ni selamat sbb each one of us..Allah masih tutup aib kte.

  2. Pokee

    February 9, 2019 at 10:10 am

    Muka ketagih vagina

  3. marjinah

    February 9, 2019 at 12:59 am

    apa masalahnya kalau betul pun? kalau diaorg tu gf/bf pun, so? bukannya pian tu laki org… hahaha adoi, tak paham aku….

    nak kata kapel tu haram? mmgla haram tapi org biasa tak kapel ke?

    nak suruh pian tu merintih, menangehkan nasib ke? mcm artis legend yang akhirnya terjebak ngan dadah tu? camtu baru nak kata lelaki tu setia, baik bla bla bla?

    yang tukang sebar pun perangai serupa budak-budak, motif? nak kata ex pian tu suci telus ke? alahai, dia pun keluar dating gak kan ngan pian dulu…siap sewa heli lagi…haha adoi

  4. Awan Nano

    February 8, 2019 at 6:57 pm

    Aku dah kata dalam entry lepas.. Sudah2 la ko metaforakan ex ko kang ko akan kena balik. Dah tu kena balik tang gambar2 part korang ber’bahu’, ‘berpeha’, ‘bercuti’ dan ‘berbali’.. Sesungguhnya ko teramat baby wahai pian..

  5. Yakyot

    February 8, 2019 at 6:56 pm

    Sufian Suhaimi warak, berbudi bahasa.idaman banyak gadis,berpendidikan tinngi,berbakat besar,vokal meletop,penyanyi terbaik Malaysia,sangat popular DLL.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama