October 30th, 2018

Lantang bersuara mengenai isu politik, mencetuskan kekecohan dan provokasi demi mempertahankan kepimpinan kerajaan terdahulu, pelakon Ellie Suriaty Omar dikritik ramai.

Menerusi beberapa video yang tular di media sosial, semangat yang ditunjukkan Ellie itu agak keterlaluan sehingga ada yang menyifatkan ia sekadar lakonan semata-mata kerana sudah dibayar.

Ramai juga yang tertanya, adakah segala tindakan Ellie mendapat ‘lampu hijau’ daripada suaminya yang juga seorang pelakon iaitu Azri Iskandar.

Azri tahu mengenai apa yang saya lakukan tetapi pada masa yang sama, dia risau. Sebagai suami, dia tak mahu sebarang kejadian buruk bakal terjadi kepada saya. Namun begitu, dia sudah masak dengan perangai saya. Dia sudah sedia maklum dan tahu saya merupakan seorang wanita yang berjiwa ‘liar’.

Disebalik kecaman yang diterima, Ellie yakin sebenarnya ramai yang mengerti apa yang beliau perjuangkan dan menyokong tindakannya itu.

Sumber Berita : Astro Gempak

Kredit Foto : Malaysiakini


51 responses to “Suami Dah Masak Dengan Perangai Saya, Tahu Saya Wanita Berjiwa Liar – Ellie Suriaty”

  1. wekkkkkkk says:

    dulu suka dgr berita di jam 8pm tiap2 hari, skrg boleh dikira.

  2. adinda says:

    Ohh suami dh masak dengan perangai..sekali baca mcm suami dh masak so aku ingat ko xyah masak dh kt umh..haha

    • Mahathir Winner...Najib Loser says:

      ini bukan suami dah masak dengan dia…ni kes suami dah kena masak dgn Ellie.
      Buat perangai macam perangai tak bersuami…suami nya mesti jenis Najib yg takut bini….

  3. Anonymous says:

    biasa org jiwa liar ni jenis adventure.. g travel backpack ke, g redah lautan ke, atau kuar masuk hutan turun naik bukit lebih kurang camtu laaa…. tak tau pulak jiwa liar melalui mulut… jerit2 melalak2 tu sume

  4. Anonymous says:

    selagi nyawa masih ada, UMNO tetap dlm hati, UMNO x salah, yg lepas biarlah lepas.

    • bantah icerd says:

      sekarang dorang tgh buat character assassination

    • Anonymous says:

      Means:-

      Pembunuhan karakter dapat mengakibatkan reputasi orang tersebut menjadi rusak di depan publik, terhambat kariernya serta akibat yang lebih besar di mana orang tersebut dipecat dari pekerjaannya, kariernya, dan jabatannya.

    • bantah icerd says:

      yeah,there kill your image ur name orang xmau membaca pun org tengok kpd headline berita saja dan terikut2 org..org xmau tengok berita lagi details sana sini tuk nilai situasi keseluruhan ‘cerita’ atau ‘berita’..
      u need to open ur eyes and look into bigger picture..
      sekarang ni bkn kena lihat scr individual antara najib dgn mahathir je kena tengok team2 dorang sekali
      mana lagi better??

    • Senyapsudah says:

      Elli lh ni, tengkorak kau….. 60tahun pegang, di bolotnya harta negara. Sokong lg. Mcm mn melayu nk mju?sokong. Rasuah?

    • Anonymous says:

      60 thn dari dulu dan kini sama jer.
      PH tu recycle org UMNO jer…
      If u kata 60 years over penuh rasuah, x kan lupa kot 25thn kat dlm tu sape yg pegang…
      #berpartibilaPRUje

    • Anonymous says:

      kihkihkihkihkih..lompat sanasini demi sesuap nasi.

  5. bantah icerd says:

    sepatutnya cakap berjiwa perwaja,’liar’ ni lain tafsirannya…btw i like ellie ni back up pemimpin yg dia suka walaupun org ckp dia terpekik camtu ada isi percakapan dia..
    go ellie go ellie Strong & Firm Woman
    #BANTAHICERD

Loading...