Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Spekulasi Rumah Tangga Bersama Sharnaaz Ahmad Bermasalah, Ini Respon Noor Nabila

Sudah lama gosip rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila dikatakan sedang bergolak, meskipun memuat naik pelbagai kata-kata sedih di media sosial, kedua-duanya tetap berdiam diri dan tidak mengeluarkan sebarang komen mengenai khabar angin berkenaan.

Advertisement

Pasangan ini dihimpit dengan pelbagai persoalan dari netizen termasuklah meminta Sharnaaz dan Nabila bergambar sebagai satu keluarga bersama anak mereka, Jebat Jayden.

Mungkin tidak tahan dengan segala spekulasi dan provokasi daripada sesetengah pihak, Nabila meminta agar netizen tidak perlu masuk campur dengan urusannya. Isu berkaitan rumah tangga adalah hak peribadinya.

Bagaimanapun, masih ramai yang mendoakan yang terbaik buat pasangan ini dan semoga mereka dapat berdamai.

Kami harap mereka dapat menyelesaikan segala masalah yang dihadapi dengan baik. Biasalah dalam rumah tangga, akan ada pasang dan surutnya, tetapi jangan mudah putus asa dengan ujian yang melanda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 Comments

  1. Anonymous

    April 17, 2019 at 9:25 am

    masalah settle bila nabila boleh setarafkan diri die selevel sharnaz, pindah duduk rumah sendiri semampu sharnaz n learn to live berdua. jgn ada masuk campur dr mane2 family or sepupu sepapat unless utk dgr nasehat yg berguna aje.

  2. Nabilatumcmbagusss

    April 17, 2019 at 9:06 am

    netizen ckp elok2 kot kat kau nabila..
    kau balas gitu?
    ada masalah jiwa kau ni..
    PUNDEK PUNYE PEREMPUAN!!

  3. AJ

    April 17, 2019 at 8:50 am

    ni contoh orang yang suka nau nau tayang kebahagiaan sebelum kawen. kemain lomentik, bergambar mcm nk beromen, bila org tegur kena sound balik. awal kawen pun kemain ko sibuk tayang mcm ko sorang ada laki/bini. skrg apa dh jadi? semua couple kena belajar dr kisah dorang ni. sekian…

    • Anonymous

      April 17, 2019 at 9:18 am

      sebelum kawen dah pusing eropah siap gambar berlaga2 pipi, bile org tegur ditempelaknye netizen balik, skrg da jd cmni lepas tu sorg mintak simpati netizen yg sorg angkuh kemain, masing2 drama x abes, tulah len kali jgn sombong angkuh sangat, org nasehat tu bersebab, money and beautiful face cant buy u happiness lahh weh

  4. esah jendul

    April 17, 2019 at 8:23 am

    2x dh kawin…so sapa yg bermasalah ye? tu la mula2 kawin bkn main menayang bahagia kat org…peluk cium sumer nak upload kat ig nk bgtau ko couple paling romantik…

  5. hati tisu

    April 17, 2019 at 6:39 am

    statement klise “kalau tak suka boleh unfollow”…kalau tak nak org minta itu ini,kau pun tak payah la ajar org follow ke unfollow…nama pon netizen kan,tau la diaorg nak buat apa..yg kau tu kalau tak tahan dgn komen org,tutup je ruangan komen mcm si jering…kan senang

    • Gepp

      April 17, 2019 at 8:17 am

      IG dia, lantak dia la nak mintak apa
      Korang makcik bawang sedar dirila semua benci korang, so shoo shoo g sambung mensyuarat kat jamban k

    • hati tisu

      April 17, 2019 at 11:17 am

      ni lagi sorang klise…ig dia lantak dia..kalau kau tu baik hati sgt pegi la ig retis tu sorang2, pertahankan diaorg semua

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama