Shiva Kalaiselvan Berlakon Siri Gotham, Netizen Saran Raja Ilya Jual Muruku

Hiburan

Shiva Kalaiselvan Berlakon Siri Gotham, Netizen Saran Raja Ilya Jual Muruku

Aktres kelahiran Malaysia dan bertapak di Manhattan, Shiva Kalaisevan, 29, kini melakonkan watak sebagai pemimpin kontinjen wanita League of Shadows dalam siri televisyen Gotham di Amerika Syarikat.

Advertisement

Shiva muncul buat kali pertama dalam siri itu 29 Mac lepas. Siri itu memaparkan kisah awal kehidupan Bruce Wayne atau Batman di zaman kanak-kanak semenjak kedua-dua ibu bapanya dibunuh, dan kini memasuki musim keempat. Mengenai pemilihannya untuk berlakon dalam siri itu, Shiva memberitahu The Star:

Saya tak tahu bagaimana nak gambarkan perasaan saya. Ia lebih dari gembira dan seronok. Ini peluang yang diimpikan dalam bidang ini, sebelum ini saya hanya bayangkan bagaimana jika saya berjaya dapat peluang itu. Tapi sebenarnya, ia lebih dari apa yang saya bayangkan. Saya tak mungkin dapat bayangkan pengalaman seperti ini.

Ramai rakyat Malaysia memperkatakan mengenai pemilihan Shiva untuk berlakon dalam siri popular ini, namun ada juga yang mengaitkannya dengan Raja Ilya, yang sebelum ini mendakwa menolak tawaran berlakon filem Marvel. Menurut Madam Effa, jika dia menjadi Raja Ilya, dia akan bersara dari jadi artis dan mula menjual Vadey atau Muruku.

Sebelum ini, Raja Ilya memberitahu telah menerima tawaran untuk berlakon filem Marvel dan telah menghabiskan sepanjang tahun lepas mempersiapkan diri secara fizikal untuk berlakon dalam filem tersebut. Walaupun begitu, dikhabarkan Raja Ilya menolak tawaran itu setelah ke Amerika Syarikat selepas mempertimbangkan beberapa isu termasuk terma dan syarat diatur oleh studio filem.

Raja Ilya bagaimanapun memberitahu diterima untuk berlakon satu filem lain dan berpeluang menghadiri uji bakat dan serta bertemu dengan krew perfileman di sana. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

61 Comments

  1. Anonymous

    April 3, 2018 at 9:38 am

    Mdm. Effa,

    Too bad you dont have a brain. You seem to be spilling shit from your arse. Is there any need to say amma apak?? If I were to poke fun at your race or ancestry, can you take it?(Do you even understand what I have stated here??)

    As for enter your name, surely you can sense the derogatory tone of Mdm. Effa’s message? Or are you that naive? If so, grow up!!!

  2. Bawang Blender Halus

    April 3, 2018 at 9:36 am

    takat selfie kat jamban … puihhhhh…. mulut pun macam jamban pudu!

  3. bawang holland

    April 3, 2018 at 9:33 am

    wey effa… ko gi apply tukar keturunan aarr… pilih keturunan bangsat. buat malu org melayu jek… raja ilya tuh nak membohon ke menipu ke ko sakit mana… Artis melaysia dah KPI no 1 dia mesti tahu membohong… ko ni sape ek???? Tetek layut tuh belajor tutup dulu…

  4. azreen

    April 3, 2018 at 8:46 am

    Madam Effa..or whatever yr name is…I think u are worst than makcik2 bawang satu malaysia all put together…infact U layak diangkat jadi pemimpin kontinjen makcik bawang sedunia. Get a life!!

  5. Anonymous

    April 3, 2018 at 6:28 am

    Mdm effa u are so fucking racist! Would u like people to make fun of ur race? Oh melayu malas, keturunan pemalasssss. Ni la orang malaysia making fun of other races u guys are number fucking one! Meracisttt je keje n oso membully. Semua keje orang melayu tu , pastu suka comment tah apa apa. Suka dia la nak cakap apa dia artis dia nak belagak ke apa ke if she loses her fan thats her fault. Typicall malay n malaysian. Pasni aku punya comment pon kene bash coz aku cakap benda benda ni n mula la org org yng tak pegi sekola nak start konon nya pertahannkan hak race dorang. Before anyone do that boooooo to u suckers!

    • senjakala

      April 3, 2018 at 1:11 pm

      Hello anon April 3rd @628 am

      Please sabar sikit boleh? Baca komen ko aku boleh rasa your anger and frustrations. Aku pun tak setuju dgn racial discriminations and cyber bullying but, don’t u think it’s fair game here ? I say my piece and u give yours.No need to get into stressful mode over RI or Mdm Effa. Kita bukan nk jadi calon pilihan raya dan suruh org undi kita!

Loading...