Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Sharifah Shahirah Minta #FattZura Tegur Peminat Fanatik

Sharifah Shahirah atau Shiera, 44,  telah melangsungkan perkahwinan dengan dan suaminya. Zulkifli Azahari atau Ijoy, 43, pada tahun 2003.

Baru-baru ini dia telah berkongsi gambar-gambar perkahwinannya di Instagram bagaimanapun dia telah menerima satu mesej terus (DM) dari peminat #FattZura yang mengatakan dia berkongsi majlis lapuk kerana tidak dapat jemputan ke majlis perkahwinan #FattZura.

Shiera mendedahkan satu mesej peminat itu yang menggunakan kana nama @mirhana_55

Advertisement

Shiera menulis:

Oooo macam ni ya peminat fazura dan fattah
Saya bukan mintak simpati
Tapi nak share..peminat ni
Tak pasal pasal aku kena maki sebab throwback gambar kawin
Sayangnya anak anak sekarang
Memang sure korang cakap jangan layan
Tapi nak bagi tau
Allah boleh tarik apa yang kita ada
Bila bila…
Jangan benci kami sangat
Ada cara lain bila menaip

Tetiba pm tepi…waa dapat perhatian adik ni
Sabar yek .dik

Cer baca selak sebelah

Dia kata tak hina saya…
Tu dia tulis tak hina ..tapi menganjing rasanya
Tetiba
Wedding lapuk tu tak hina ye
Oooooo orang sekarang

Fanatik betul ekkk…
Sampai hina org lain takde kena mengena
Aku tak buat apa pun
Dengan dia
@mirhana_55
Sapa peminat fazura fattah mungkin tak semua macam ni tapi fattah dan fazura
kalau ada party dengan fan tolong
Nasihat skit…yang beriya…ni

Diharap Shiera bersabar dengan dugaan ini. Memang ada peminat fanatik yang berkelakuan melampaui batasan tetapi seorang dua bukan mewakili kesemua sekali. Penulis pasti #FattZura juga tidak pernah meminta peminat bersikap seperti ini, namun kadangkala sesuatu berlaku di luar kawalan mereka. – beautifulnara.com

Sumber: Instagram Shiera
Center>

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 Comments

  1. Anonymous

    February 28, 2018 at 10:48 pm

    Lerrr…. Benda remeh ni pun x leh handle sendiri ke… Block jer lah. Naper nak suruh Fattah Fazura pulak sound budak tu?
    Lagi lah nampak sangat kau sakit hati sbb x di jemput… Lol

  2. notafan

    February 28, 2018 at 9:23 pm

    Fattah and fazura selama ni kena kutuk dgn mcm2 org termasuk la makcik2 yg berkenaan.. dorang relax je.. tak plak suh artis tu nasihat makcik and peminat2 fanatic dia… hmmm kau diam je la shiera.. dah sah2 kau tu mmg pengampu si lopak

  3. Hehehe

    February 28, 2018 at 8:58 pm

    Alahaiii…aunty shira pun nk perhatian jugak ye..dia pun terikut2 main petik2 nama jugak tuu…alolo..kesian

  4. Dally

    February 28, 2018 at 7:22 pm

    Sengal betul Shira ni.

  5. fans tak fanatik

    February 28, 2018 at 4:19 pm

    Aku minat fattzura.. yang aku x minat fans dia.

    Takde perkataan lain selain bodoh.

    Fattzura tu manusia je bukan malaikat bukan nabi pun korang nak agung-agungkan. Korang duk fanatik lebih2 pun dapat apa je.. lagi2 yg duk kutuk setiap manusia yg ter-kait dengan pasangan tu. Free2 dosa kering. Kagum drp jauh je lah. Doakan dia bahagia. Jangan duk kutuk wedding orang lain. Sampai masa giliran dorang plak jadi pengantin basi. Kalau betul famous seantero dunia dah lama la kena DM ngan Kate Middleton sebab copy paste design baju pengantin dia. Acah2 suci konon.

    Haaa.. skang dh boleh kutuk aku. Mai mai

    • Anonymous

      February 28, 2018 at 4:32 pm

      tp aku baca ni ko lagi nmpk bodoh.. ckp pusing2 serupa keling dah… yg ade isu 1dm jer… ko meroyan ‘fans’ aiikk tak sume lah… xminat fans tp ko pon fan…ko pon masuk bakul bodoh tu..

    • Anonymous

      February 28, 2018 at 4:43 pm

      Kau reply maknanya boleh la join masuk bakul bodoh tu skali.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top