Written by Bella | December 19th, 2017

Hubungan mesra antara pelakon Sharifah Sakinah dan aktor kacak, Aiman Hakim Ridza baru-baru ini mengundang pelbagai spekulasi liar. Ada yang mengatakan keintiman mereka berdua seakan lebih daripada rakan sekerja di set penggambaran sedangkan Sakinah sudah bergelar isteri orang.

Mungkin sudah bosan dengan segala tuduhan yang tidak berasas, Sakinah menerusi akaun Instagramnya menjelaskan hubungannya dengan Aiman hanya sekadar tuntutan watak bagi drama Rumah No 10 yang sedang dalam penggambaran.

Malah, suami Sakinah juga tidak kisah dengan perkara tersebut dan memahami kerjaya Sakinah sebagai pelakon. Sakinah juga meminta agar netizen tidak menjadi batu api.

Sebagai seorang isteri, kami yakin Sakinah tahu menjaga maruah beliau dan suami meskipun perwatakan beliau agak gila-gila dan selamba. Pedulikan sahaja kata-kata netizen.

20 responses to Sharifah Sakinah Dan Aiman Hakim Intim Kerana Tuntutan Watak, Minta Netizen Berhenti Jadi Batu Api

  1. peony says:

    sebagai isteri mestilah menjaga pergaulan dan tau batas-batasnya. hmmm

    18

    0
    • Miss Unibes says:

      Asal jgn macam Lopattah dan Patjurah sudahlah. Jaga batasan je. I lof you kinah bimbo oopsss tak suka dipanggil bimbo katanya. Lol.

      7

      0
  2. anon says:

    Pasangan yg tak sepadan langsung. Sorang hensem giler, sorang below average in look, mmg tak lawa sngt kinah ni. Heran, ade hati jgk nak jadi artis.

    7

    4
    • Anonymous says:

      Ayat ko kasar tp somehow mcm setuju dgn statement ko. Luls~ Aiman ni lg hensem dr Fattah. Berlakon pun lg wow dr Fattah. Mungkin dia x jumpa heroin yg boleh naikkan dia mcm Fattah jumpa Lofa. Wpun dua2 berlakon kayu tp tak dpt dinafikan gabungan dorg dua meletop smpai jd fenomena. Fazura dtg lepas Fattah dah meletop. (Anyway I’m not Fazura’s hater. Just my opinion.) So good luck for Aiman!

      29

      0
      • IamwhoIam says:

        Mungkin klo ganding ngan Lofa, Aiman ni serasi jugak.. pernah tgk cerita lakonan takdir dulu dua2 berlakon, superb siut!! tapi pengarah dia pon super genius, isma yusoof

        0

        1
    • amai says:

      tipikal malay. rupa lebih penting

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Kinah senget ni sendu. Ni semua demi populariti. Puihhh..sendu x kemana!

    12

    0
  4. Tk says:

    Nothing to shout about her acting. I very much prefer her kakak. She is funny and not OTT

    6

    1
  5. Anonymous says:

    Ni mesti fans fartzura yang meroyan. bodo punya fattjubo batak kapel, harap kapel korang mampos nanti korang tolong galikan kubo.

    2

    11
  6. Suasuwei says:

    Ada org tabur fitnah ke? Propa

    1

    0
  7. Anonymous says:

    sendiri yang meminta pastu salahkan netizen?
    bukan dari awal dia sendiri yang perli2 nak combine # nama dengan aiman?
    maka terjadi la #sakaiman #sakai etc…terus melalut2 dan dia kata pulak netizen batu api???
    huh! whatever!!!

    10

    0
  8. tanjat gegirl says:

    tak padan dengan perangai mak budak. posing macam ntah pape terbaring2 dgn lelaki lain macamtu. hmm

    6

    0
  9. melati says:

    Se Hina2 Nabil , Hina lagi Sharifah Sakinah ni..!!! saya masih tk percaya camner dia boleh dpt Pelawak Wanita terbaik ASTRO Warna….last2 sekarang dia jadi Sampah sekarang ..tk pernah pun dia muncul dlm ASTRO warna @ apa2 dlm Rancangan ASTRO……hmmmmm

    1

    3
  10. Tk says:

    Aktor mana ya yg cakap …… Babak tu aku ikut skrip jer, Tak naik syeh (??) pun! Tak ada syeh pun tapi perasaan malu kt mak bapak tu?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Bila nk tayang drama ni. Jom tukar channel lain. Buang masa jer

    0

    0

Leave a Reply to melati - Cancel

Optional