Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Shah Iskandar, Bakal Popular Seperti Aaron Aziz?

Mungkin ramai yang tidak perasan akan kewujudan seorang pelakon yang bernama Shah Iskandar ini. Namun untuk pengetahuan anda, Shah Iskandar telah berlakon banyak drama-drama besar seperti Nora Elena, Atas Nama Cinta dan Gerak Khas. Pelakon kelahiran Singapura ini sedang secara perlahan-perlahan mencipta nama di Malaysia.

shah iskandar

Advertisement

Sekali tengok, Abang Nara nampak Shah Iskandar ada pakej untuk menjadi popular seperti Aaron Aziz. Wajah kacak, karisma ada, lakonan pun not bad, cuma mungkin kurang publisiti. Diharap selepas ini ada produser yang berani mempertaruhkan Shah Iskandar untuk menjadi watak utam di dalam drama atau filem mereka. Sayang kalau bakat sehebat Shah Iskandar tidak diketengahkan.

Lagi 9 keping gambar Shah Iskandar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda peminatnya, boleh LIKE Facebook Shah Iskandar tanda sokongan.

shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar
shah iskandar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

174 Comments

  1. johan

    April 28, 2012 at 11:50 am

    yang panggil aaron aziz tu berlakon tak silap ke malaysia tu adalah erma fatima,yang memanggil shah iskandar ni berlakon datuk yusof haslam.
    mereka ni semua adalah penerbit dari malaysia.Di malaysia itu tak kurang pelakon ramai pelakon setempat sendiri..
    Kenapa memanggil artis luar??

    Kalau betul untuk menyekat hanya artis negara masing-masing berlakon haruslah mengadakan persefahaman untuk tidak memanggil artis luar.
    Isu aaron aziz tu tentang kewarganegaraan tidak akan berhenti di situ sahaja pasti akan diungkit lagi.

    Buat aaron,baik fikir kembali karier beliau di malaysia tu..kerana terlalu popular mata Melayu dah merah..kot-kot kena hembus 1 bulan terlantar kat hospital..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top