Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sering Hadir Acara Di Luar Negara, Kilafairy Nafi Ditaja ‘Sugar Daddy’

Sering menghadiri pelbagai acara eksklusif di luar negara, ada netizen yang mula mencetuskan spekulasi kononnya pelakon Kilafairy ditaja seseorang ataupun ‘sugar daddy’. Kata mereka, Kilafairy sudah lama tidak berlakon, bagaimana pula boleh kerap ke luar negara?

Advertisement

Namun, Kilafairy menafikannya dan enggan terlalu ambil pusing dengan tuduhan itu. Katanya, dia sudah lali dengan segala komen serta kritikan negatif netizen.

Kita tidak boleh tutup mulut orang sebab mereka tetap akan cakap apa yang mereka mahukan tapi sebenarnya semua acara dan majlis yang saya hadiri mewakili Malaysia. Setiap syarikat yang menjemput itu sendiri yang menaja segalanya. ‘Sugar daddy’ nak selit pun dah tak ada tempat.

Saya dah biasa dengan kritikan negatif dan terlalu biasa sangat sehinggakan saya hanya mampu gelak dan biarkan sahaja.

Dalam pada itu, Kilafairy juga tidak mahu memberi komen berlebihan berhubung isunya menggayakan pakaian bercorak kulit ular sawa ketika menghadiri sebuah acara di New York baru-baru ini. Padanya, tidak menjadi kesalahan untuk memakai pakaian yang dia rasakan selesa.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. faraj

    June 28, 2019 at 12:00 pm

    btol ker.??? Mamak Kedai makan pun termuntah nk taja kalo camni punya Muka & Warna..!!! …, tapi kalau Ulama2 PAS sanggup….wakakakakaaaa

  2. Anonymous

    June 28, 2019 at 11:52 am

    Sajat mesti tak berkedip tgok body Killa ni..mesti cmburu gile…

  3. takutcicak

    June 28, 2019 at 11:49 am

    Tak skrg ni apsal yang gambar second tu sebijik cicak yang selalu melekat dinding rumah kita. tatutttt larikkkkkk

  4. Anonymous

    June 28, 2019 at 11:48 am

    nara ni kalo kilafairy pelik skit kan main laju up post…
    aku tunggu jer ni bila nara nk up pasal lopak photoshot pakai tudung stail sister gereja….. bila nak up nara oiiii

    • Anonymous

      June 28, 2019 at 12:13 pm

      lopak & tudung gereja nyer mane???????

  5. Anonymous

    June 28, 2019 at 11:05 am

    berkat dapat pelok org barat..

    • minah jambu say No to drugs

      June 29, 2019 at 12:23 pm

      lov kilafery ..jangn peduli ape orang nak cakap susah tkde orang tolong ..bertudung pon orang kate ..so buat ape yg selesa asalkn hepi ..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama