Written by Bella | November 3rd, 2018

Hanya kerana sekeping foto mesra antara pelakon Janna Nick dan Eyka Farhana, mereka berdua dikecam teruk oleh netizen dan dituduh memberikan contoh tidak baik kepada remaja diluar sana serta mempromosikan lagi LGBT.

Mungkin sudah bosan dengan sikap netizen yang hanya mencari kesalahan orang lain, Janna menjelaskan foto tersebut tidak membawa apa-apa maksud dan berhentilah untuk mengaitkan semua perkara dengan isu budaya songsang.

Foto itu tiada apa-apa maksud, ia hanya sekadar momen bergambar dengan seorang rakan, terserah pada perspektif masing-masing yang melihat. Mungkin hal LGBT ini sudah semakin meluas diperkatakan, jadi orang ramai mula mengaitkan semua benda dengan isu tersebut.

Sampaikan perbuatan yang tak ada kena mengena pun turut dikaitkan sama. Mereka yang fikir ke arah itu! Bukan semua benda kita buat ada kaitan dengan hubungan songsang itu. Foto itu hanyalah perasaan kasih sesama manusia, mari sebarkan perasaan cinta terhadap orang sekeliling kita dan ambil nilai positif itu.

Kan dah kena ‘sekolah’ dengan Janna, itulah ada kalanya kita harus bersikap lebih terbuka dan tidak memandang semua perkara daripada sudut negatif.

Sumber Berita : mStar Online

18 responses to Semua Benda Fikir Ke Arah LGBT – Janna Nick Respon Isu Dikecam Kerana Foto ‘Bercumbu’

  1. Kaki Besar says:

    Janna Nick si besar kaki

    1

    0
  2. Tk says:

    Klu orang tegur. Minta maaf jer. Jangan buat posing bodoh tu lagi. Aku tak berkenan tenguk foto tu dan tak kaitkan dg LGBT. Cuma aku pikir ko tidak berfifiran matang buat pose mcm tu yg ko tahu pasti undang cemuhan. Makin lama perangai ko ni makin makes me puke!! Grow up Janna!!!!

    16

    0
  3. Pikio pikio says:

    Klu kat Melodi.. aku rimas tiap ayat janna ada “aaahh” aahhh. Please Improve your hosting and acting skill instead of making controversies.

    7

    0
  4. Duh says:

    Perangai ko boyish dan kasar. So buat apa pn pikir2 la. Iklan colagen look so …… hmm

    3

    0
  5. benci love janna says:

    minah tudung acah suci dan jantan melayu mkn duit mak pak/pemalas, je yg sibuk kondem orang ni Janna oi

    minah tudung, tapi kaki isap konek- melucah no 1- mulut kotor- Dera budak-biadap etc lebih tak tahan muka hodoh mcm siamang feeling hot puituihhh

    0

    0
  6. minah tudung acah suci dan jantan melayu mkn duit mak pak/pemalas, je yg sibuk kondem orang ni Janna oi

    minah tudung, tapi kaki isap konek- melucah no 1- mulut kotor- Dera budak-biadap etc lebih tak tahan muka hodoh mcm siamang feeling hot puituihhh

    0

    0
  7. Noor Elina Safar says:

    Peminat Janna here… tp tak suka tgk Janna posing camni lg..pelis pelis stop if u’re reading dis, skang kan tgh hangat isu-isu ni, mengundang la makian, pi la cium kucen ke, bunny wabbit ke, jaapar onn ke…takde la org pertikai

    6

    0
  8. Tk says:

    Jana your sendu time is rollng in soon before you know it. So behave!! Asah bakat sementara still laku

    6

    0
  9. Dah habis pikio? says:

    Tadi kt Melodi Janna kurang “ aahhh” “ “aaah”. Aku nk komen senrose tu. Klu posing ko tu kna hentam. You kna terima bahawa foto ko tak sesuai tunjuk pada umum. You can defend yourself. But dont give that “i do what I like” attitude! haters power can cause your career to merudum. So Jangan berlagak ikut sedap hati jer. Nanti kna “ boo” “ boo” in public. Mana ko nk sorok muka?

    6

    0
  10. Anonymous says:

    Janna tu Jantan suka pempuan.peha rugby beb.

    3

    0
  11. Kaka says:

    Gaya, prangai n bahasa dah mcm jantan.. So bgmbr camtu mmg x sesuai.. Awak tu artis tunjuk la cth yg baik.. Kalo ditegur x perlu defensive sgt.. Accept positive advice & jgn berlagak bagus slalu sgt..
    Minat giler kt JN sbb dia sempoi tp prangai skrg makin teruk lah..tak berkenan..

    1

    0
    • Mak Senah says:

      Tu ujian jadi berduit. Dulu belum poket tebal. Hope dia insaf lah. If you arexreading this JN… Being famous ada tanggunjawabnya. Jgn jadi duta menggalakkan remaja jadi tersasar. Sebab budak2 lebih mudah ikut selebriti local berbnding yg westerners. Followers kau pun mostly bdk belum tumbuh janggut. So behave sikit. Ingat sikit kita ni org islam.

      2

      0
  12. Anonymous says:

    bodoh sombong.. besar kepala.. minta maaf tak menjadikan kita hina.. orang tegur terang2 sebab ko buat terang2.. kalau kau sembunyi – itu hanya ko dan Allah saja yang tahu.. dedua mcm takde akal boleh fikir..

    0

    0
  13. someone says:

    Bukan ke memang pengkid dulu.. skg dah under cover sebab dah jadi retis… ko, ara Af tu, fafau (dah insaf skg)… so, kalo xnk org korek pasal kisah ko yg sebanar better behave…

    1

    0
  14. umairah says:

    tak wehi tgk xpo kot haha

    0

    0

Leave a Comment

Optional