October 1st, 2018

Selalu ramai yang kata kalau janda memang ‘hot’ tetapi sekarang ini duda pun boleh tahan meletupnya. Dikatakan semakin seksi dan ‘daring’, pelakon Nazim Othman telah membuatkan ramai terpegun apabila memuat naik foto badannya yang sado siap dengan ‘six pack’.

Tentu sekali foto yang agak menggiurkan itu membuatkan wanita-wanita diluar sana ‘cair’ melihat tubuhnya yang begitu sempurna. Ada juga yang kata foto tersebut diedit tetapi majoriti netizen memuji bentuk badan beliau. Memang menjadi idaman ramai.

Kalau orang dah ‘belanja’ takkanlah tipu diri tidak mahu tengok kan? Semakin bahagia nampaknya Nazim dengan kehidupan beliau sekarang.


19 responses to “Semakin ‘Daring’, Nazim Othman Belanja Gambar ‘Six Pack’”

  1. Anonymous says:

    Nazim tu xpe lagi, abes yg komen nasib dah berlaki tu kalau x berlaki pon ko igt nazim nak kat ko? Siap reserve utk anak kecik die lagi euwww sejenis mak kuat seks ke ape ni???

  2. Geleman says:

    Dia belanja kat mamat gay ..n ..abg abg sajat sekaum …
    Yg minah minah tudung tak yah perasaan la ..

    Eeewwwww

  3. nok gebuzzz says:

    kalau tgk six pack jer nak pecah ovari la ape la…nak muntah ada la…ape yg best nyer,mengarut tau tak!!
    budak wechat jer mcm tu…

  4. Gorges says:

    6 pack + gendut. Hello nk belanja pun bawah pinggang tu kna edit sikit. Buang gendut. Nampak flabby

  5. anonymous says:

    hello kau dah lama kurang peminat haters byk la tu pun gagah nak post foto macho konon,come on la wake up booooo

Loading...