Selepas 20 Tahun, Sharmaine Farouk Kembali Ke Layar Televisyen

Hiburan

Selepas 20 Tahun, Sharmaine Farouk Kembali Ke Layar Televisyen

Mereka yang mengikuti perkambangan dunia filem sejak tahun 1990-an pasti mengenali pelakon Datin Sharmaine Farouk. Sharmaine pernah muncul dalam filem XX Ray pada tahun 1992 dan Panggilan Pulau pada tahun 1994.

Sharmaine baru-baru ini membuat kemunculan semula melalui satu akaun Instagram dan sedang menjalani penggambaran sebuah telemovie yang bakal ditayangkan Ramadan ini.

Advertisement

Ini juga kemunculan pertama Sharmaine di layar televisyen setelah 20 tahun berhenti berlakon.

Telefilem  berjudul Realiti Ramadan Mike itu akan ditayangkan di NTV7.

Sharmaine berkahwin dengan  Ketua Pegawai Eksekutif Sepang International Circuit Sdn Bhd (SIC), Datuk Razlan Razali. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan empat orang anak.

Lagi gambar Sharmaine Farouk dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Sumber: Instagram Sharmaine Farouk

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

28 Comments

  1. Wekkkkkkk

    November 7, 2018 at 12:52 pm

    Oleh kerana somi ada nama..guna kabel ke.
    Dah lebih 20 tahun..anak2 semua dh bsr..mgkn dah ada kerja..knpa anak2 tak ” prihatin” ke.
    Kesian kn.
    Klau dh masuk semula..anda kena berani peranan media skrg ni..byk cacian kutukan..takut klau hati tu tisu..ko akan jdi ” kemurungan”. Sudah2 lh berlakon..jaga cucu je lebih faedah. Sbb skrg ni byk taska tadika tau2 jelah..x pyh ckp.
    Lainlah menantu pompuan ko org kaya.

  2. Tora Torell

    November 7, 2018 at 12:43 pm

    dia nie cantik dulu2,tp now nmpk mcm benggali jual petai tepi jalan jew especially pic yg ke2 tue.

  3. Anonymous

    November 7, 2018 at 12:24 pm

    Hasben dia Dato’ Razlan Razli, CEO Sepang International Circuit. Walau dah pertengahan umur tapi hasben dia nampak smart, fit sbb aktif dalam triathlon.

    • Anonymous

      November 7, 2018 at 1:43 pm

      Husband playboy…SF masa kawen dgn DRR pun dah janda ..and DRR pun duda…tp x pa lah….dah jodoh kan…

    • Anonymous

      November 8, 2018 at 8:57 am

      SF …DRR tu sape plak?? aduh sungguh aku konpius

  4. Anonymous

    November 7, 2018 at 11:40 am

    lama tu 20 thn… comeback ke lebih2 lagi pelakon2 baru yg ade ni yg penting bila aku tgk drama jgn nk tunjuk muka kaku kayu semua adegan muka keras… tak feeling tau tak susah nk trending jgk… walaupun budget semahal filem Pulang tu susah nk jual…

    • Anonymous

      November 7, 2018 at 2:15 pm

      dah kaya2 ni kalau nak job mesti datin2/puan sri /tengku2 bagai. takkan nak job mak esah ye dak…adeh!

  5. Anonymous

    November 7, 2018 at 11:36 am

    mcm abam nyah je kan…kan kan kan?