Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sedih Pun Tak Guna, Buat Terbaik Teruskan Hidup – Sharnaaz Ahmad

sharnaaz ahmad bercerai

Sedang berhadapan saat gusar dimana rumah tangganya berantakan, pelakon Sharnaaz Ahmad bagaimanapun enggan terus membiarkan dirinya dihimpit kesedihan.

sharnaaz ahmad

Advertisement

Menjawab soalan netizen yang bertanyakan bagaimana dia masih mampu terus kuat dan tersenyum walaupun dilanda dugaan yang berat, Sharnaaz dilihat memberikan reaksi positif dengan mengatakan tidak berguna untuk sentiasa bersedih dan dia hanya mahu lakukan yang terbaik dalam hidupnya.

sharnaaz ahmad sharnaaz ahmad

Sedih pun tak guna. Baik buat terbaik untuk terus hidup dan bahagia dengan masa hadapan.

sharnaaz ahmad noor nabilaTerdahulu, kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz dan Noor Nabila  memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya. Menurut Sharnaaz, tindakannya memfailkan nusyuz itu kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi hangat yang melanda rumah tangganya.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. aku tetap aku

    October 28, 2019 at 2:40 pm

    betul tu..asyik blame wife je. tapi sendiri tergesel2 ngan nelydia di set. asyik up di ig vid ngan nelydia. tau la the promo cite. tapi kalau dh kerap tu nyampah jugek ok.. kesian jebat.. dah ko tak spend masa ngan dia, mmg la dia nangis tak kenal..

  2. Maria

    October 28, 2019 at 1:57 pm

    Memanglah sedih kan shanz tak apa kita perlu kuat…..pandang anak ingat Allah…..yg penting yg x suka biar dia pergi….sy doakan syanaz kuat sentiasa dipermudahkan Allah setiap urusan….

  3. wud wud wudd

    October 28, 2019 at 1:49 pm

    YOU SHOULD BE THERE FOR YOUR SON, bukannya tinggalkan rumah and let your wife to deal with everything. pastu complain anak x kenal ko.

  4. Anonymous

    October 28, 2019 at 1:03 pm

    ngapa muka anak mcm muka and then and then like a like a godzilla anak kuwin landan trsohor pamtut?? rengsa tgk!!

  5. minah jambu say NO to drugs

    October 26, 2019 at 9:58 pm

    tak payah sedih shahnaz kalau minah klantan tu tknk ngan kau ceraikn aje buat ape tungu kalau orang dh tak suka..masa popular dia suka la bila dh tak popular duit pon tak masok start la dia buat hal..entah la ..be strong ok ..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top