October 26th, 2019

Sedang berhadapan saat gusar dimana rumah tangganya berantakan, pelakon Sharnaaz Ahmad bagaimanapun enggan terus membiarkan dirinya dihimpit kesedihan.

sharnaaz ahmad

Menjawab soalan netizen yang bertanyakan bagaimana dia masih mampu terus kuat dan tersenyum walaupun dilanda dugaan yang berat, Sharnaaz dilihat memberikan reaksi positif dengan mengatakan tidak berguna untuk sentiasa bersedih dan dia hanya mahu lakukan yang terbaik dalam hidupnya.

sharnaaz ahmad sharnaaz ahmad

Sedih pun tak guna. Baik buat terbaik untuk terus hidup dan bahagia dengan masa hadapan.

sharnaaz ahmad noor nabilaTerdahulu, kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz dan Noor Nabila  memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya. Menurut Sharnaaz, tindakannya memfailkan nusyuz itu kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi hangat yang melanda rumah tangganya.

Sumber Berita : Harian Metro


14 responses to “Sedih Pun Tak Guna, Buat Terbaik Teruskan Hidup – Sharnaaz Ahmad”

  1. aku tetap aku says:

    betul tu..asyik blame wife je. tapi sendiri tergesel2 ngan nelydia di set. asyik up di ig vid ngan nelydia. tau la the promo cite. tapi kalau dh kerap tu nyampah jugek ok.. kesian jebat.. dah ko tak spend masa ngan dia, mmg la dia nangis tak kenal..

  2. Maria says:

    Memanglah sedih kan shanz tak apa kita perlu kuat…..pandang anak ingat Allah…..yg penting yg x suka biar dia pergi….sy doakan syanaz kuat sentiasa dipermudahkan Allah setiap urusan….

  3. wud wud wudd says:

    YOU SHOULD BE THERE FOR YOUR SON, bukannya tinggalkan rumah and let your wife to deal with everything. pastu complain anak x kenal ko.

  4. Anonymous says:

    ngapa muka anak mcm muka and then and then like a like a godzilla anak kuwin landan trsohor pamtut?? rengsa tgk!!

  5. minah jambu say NO to drugs says:

    tak payah sedih shahnaz kalau minah klantan tu tknk ngan kau ceraikn aje buat ape tungu kalau orang dh tak suka..masa popular dia suka la bila dh tak popular duit pon tak masok start la dia buat hal..entah la ..be strong ok ..

Loading...