November 22nd, 2020

Penyanyi kelahiran Malaysia, Yuna telah melakar rekod tersendiri apabila terpilih menjadi wanita bertudung pertama dari Asia Tenggara terlibat dalam sebuah kempen jenama fesyen terkemuka, Coach.

Jenama terkenal dunia itu baru-baru ini telah berkongsikan sebuah video kempen terbaru yang menyaksikan Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Mat Zara’ai menghiasi muka baru dalam kempen terbaru bersama barisan artis terkemuka yang lain.

Antara bintang antarabangsa yang turut terlibat dalam kempen terbaru itu ialah Jennifer Lopez, Michael B Jordan, Camila Morron, Kiko Mizuhara dan ramai lagi.

View this post on Instagram

A post shared by Coach (@coach)

 Menzahirkan rasa gembira dan kesyukuran, Yuna memuat naik video tersebut di laman Instagram Storynya buat tatapan peminat.

Sekadar info, pada bulan Mac lalu, Yuna telah dipilih oleh syarikat jenama mewah itu untuk mewakili Malaysia dalam kempen terbaru iaitu, Original Go Their Own Ways.

Sumber : Kosmo Online


5 responses to “Sebaris Dengan JLo, Michael B. Jordan, Penyanyi Yuna Wanita Bertudung Pertama Terlibat Dalam Kempen Jenama Mewah Coach”

 1. For correcting whats people think says:

  Agree with ‘Its coach so its alright’ comment

 2. anonymous says:

  stail yuna macam TAIK yuckss

 3. wonderrrrr says:

  hajah lofa pernah buat jugak kan utk pelbagai international brand?

 4. ryu says:

  aku harap yuna sedar la coach ni antara company yg outsource labor dia dekat Uyghur concentration camp dekat China tu.

 5. It's coach so it's alright. says:

  y’all know this is for the holidays a.k.a christmas rite. Christian holidays??

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...