Written by Bella | March 19th, 2018

Baru-baru ini agak kecoh juga apabila netizen mendakwa Neelofa seakan memerli satu video yang dimuat naik oleh Fazura di Instagram Storiesnya.

Tindakan Neelofa itu mendapat kecaman kerana beliau melakukannya dengan wajah yang agak sinis. Mereka menganggap Neelofa kurang ajar kerana sengaja ingin mencetuskan pergaduhan.

Walaubagaimanapun, Fazura berkata beliau tidak terkesan dengan sindiran itu jika benar ia ditujukan buat dirinya seperti yang didakwa.

Saya tidak mahu bercakap pasal orang dan kalau orang nak cakap pasal saya, terpulanglah. Kalau betul sekali pun ada pihak berniat berbuat demikian seperti didakwa (peminat), perkara itu tidak langsung memberi kesan terhadap diri saya.

Kita tidak akan tahu apakah yang terbuku ataupun tersirat dalam hati seseorang disebalik perbuatan mereka. Namun, kami harap janganlah ada provokasi ataupun pergaduhan. Industri hiburan Malaysia ini bukanlah besar. Perkara lalu usah dikenang lagi.

Sumber Berita : Harian Metro

109 responses to Saya Tidak Terkesan Langsung Dengan Sindiran Neelofa – Fazura

  1. ~~~ says:

    Jauh sgt nk dibandingkan Fazura n lofa tu. walau tak bertudung, bersih elok hati Fazura, tp lofa? bertudung tp bingai, hati busuk..elok sangat Fattah pilih Fazura.

    257

    -1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      betol tak salah lagi..

      64

      0
    • ish ish ish.... says:

      bkn peminat faz or lofa, tp day by day nmpk lofa getting worse. no wonder la ramai rakan artis doesnt like lofa bcos of her attitude.

      137

      0
      • Anonymous says:

        Tak pyh menipu kau bukan fan dua2 tu. Obviously ko fan kipas mati fazura. Aku nampak fazura happy & bahagia dgn fattah dan aku nampak neelofa pun happy dgn life dia, takde yang getting worse pun. Ko hado ke nak panggil ustaz buat ceramah dkt rumah? Teruk2 Lofa pun, sekurang2nya dia ada usaha panggil org ceramah dkt butik dia. Ko? merepuk mengutuk artis2 dlm BN ni. Pity u.

        1

        127
        • Anonymous says:

          DIA PANGGIL ORG CERAMAH PADA HARI YG SAMA DGN FAZ BUAT SHOWCASE SBB NAK TUNJUK YG DIA BAIK SEBENARNYA…YG DIA HATI SUCI MURNI LA SEBENARNYA….PADAHAL SEMUA ORG TAU DIA AKAN CARI APA SAJA PERKARA YG KONONNYA BLH MENGALAHKAN FAZ…PLEASE LA….ACARA MMG BAGUS TAPI NIAT BELUM TENTU SUCI MURNI

          131

          1
        • Anonymous says:

          KO TU HATI BUSUK BURUK SANGKA DENGAN LOFA. KO INGAT SEMUA KEJADIAN DEKAT MUKA BUMI NI ADA KAITAN DENGAN FAZURA & FATTAH KE?! KALAU FATTAH FAZURA ADA EVENT, SEMUA ARTIS TERMASUK LOFA KENA MEREPUT DALAM RUMAH DIAM-DIAM???SAPE2 YANG BUAT EVENT MASA FATTAH FAZURA BER-EVENT, SEMUA DITUDUH HASAD DENGKI ATAU PERLI COUPLE TU? GET A LIFE LA WEH!

          7

          81
        • Anonymous says:

          mana tau faz pun ada buat ceramah ustz kt rumah or mana2.. kalau xbuat kt rumah pun maybe dia pergi dgr cermah kt luar.. xperlu nk tnjuk sentiasa setiap amal baik yg kita buat.. adoiiii

          15

          0
      • Anonymous says:

        LOFA DAH TAU CAMNE NAK AMBIL HATI RAKAN ARTIS DGN MENGADAKAN LAWATAN SAMBIL BELAJAR KE MANA2 SET PENGAMBARAN…PASTU BAWAK LA BUAH TANGAN SKET…YE KAN LOFA??? DON’T WORRY DIA YG TERPAKSA HADAP MUKA RAKAN ARTIS YG LAIN UTK DAPATKAN SOKONGAN …PALING TIDAK MERAMAIKAN SAHABAT DI KALANGAN RAKAN ARTIS. KESIAN LOFA!!!

        40

        0
        • Anonymous says:

          well fazura pun sama, semua pun start melobi.

          1

          39
        • Anonymous says:

          Fazura byk geng bapok je noks. .Satu industri tau dia kaki gaduh dekat club malam dulu. So xpayah ler nak julang sgt.

          0

          45
        • Anonymous says:

          Yes…kan pelik. Lofa baca la komen netizen yang kata dia x de kawan artis. Hanya kawan dgn adik beradik dia. LMK yang super perasan tu.

          19

          0
        • Anonymous says:

          sedihnya zaman sekarang ni, kalau kita ni suka belanja orang, bagi hadiah pada orang, orang akan cepat je cakap terpaksa belanja la, konon nak cari kawan la, konon nak amik hati la. especially bila lofa yang buat. macam-macam korang cakap yer. tak perlu la nak persoalkan niat orang. padahal tangan yang memberi tu lagi mulia dari tangan yang menerima. kalau aku, aku lebih suka jadi orang yang memberi, orang yang suka belanja orang, sebabnya pahala yang kita dapat tu kekal. orang yang menerima tak dapat apa-apa pun, masuk dalam perut jadi taik. soal niat dan hati tu hanya Allah yang layak buat penilaian, bukannya kita manusia yang hina dan banyak dosa.

          1

          12
        • Anonymous says:

          Biasalah rakyat marhaen yg papa kedana ni. Dorang ckp Lofa dengki dgn Fazura tp dorg xsedar, dorg tu yg dengki hati busuk dgn Lofa. Smpai dia bagi hadiah dkt org tu, org pertikaikan niat dia jahat. Paling kelakar bila ada muka bergerutu mcm tong sampah x basuh setahun, ada hati kata Lofa tak cantik. Well, bg aku dia biasa je tp cantiklah dari org yg mengata tu.

          1

          7
      • Ghost says:

        lofa bukan getting worse tp memg perangai sebenar dia camtu, cume die pandai sembunyikan dibalik result 10A konon nye pandai, dibalik tudung acah2 suci. seblum die pakai tudug lagi da nmpak perangai die…org2 je tutup mata kate at least die pakai tudung , baik je….baik apenye…pakai tudung x semestinye baik, ramai yg berpura n brselindung dbalik kebaikan untuk megaburi mata2 org keliling die specially as artis.
        bukan nak mhentam org pakai tudung, tudung tak salah tp diri sendiri tu. so x yah la pandang prempuan x bertudung sebelah mata hanya kerana dia tidak mengikut ajaran yg seharusnya, perempuan yg bertudung kadang2 lagi menakutkan dari perempuan x bertudung.

        17

        0
    • Anonymous says:

      Aku rasa korang yang negatif ni berhati busuk. Aku fan dua2. Dua2 aku suka. Dua2 ada manisnya sendiri. Aku tak nampak dekat mana yang Lofa perli Faz. Aku rasa fans yang negatif mcm korang ni kena move on kalau x, sampai bila Faz & Lofa akan jadi item orang umpat dan keji. Yg fan tweet cakap Lofa perli Faz, hati ko lagi busuk sbb sengaja provoke Lofa & Faz.

      8

      39
      • Anonymous says:

        setuju dengan Anonymous, fans fattzura yang selalu provoke artis supaya gadoh, nampak fans fattzura ni hati busuk dari dulu lagi dengki dengan Lofa

        6

        66
        • Anonymous says:

          Fan lofa pun dua kali lima tak yah nk ckp fan fatz sangat la…..(mata ke atas) .. bnyk je aku baca komen fans lofa busuk hati..gi la tgk IG fan lofa kalau tak percaya ….puiii

          50

          0
        • Anonymous says:

          Ko buta sbb byk aku tgk org maki lofa. bukan maki faz. dr situ dh nampak sape sbnrnya hati busuk.

          0

          30
        • Anonymous says:

          Fan lofake pun sama jugak.. ni mesti fan lofake kan. back up kaw2..

          2

          0
        • kecam jgn x kecam says:

          setuju sangt…dkt gmbr gmbr fazzura x da pun org nk kecam tp kalo gmbr lofa rmai weh duk kecam …fans diorg nie melambangkan dia punya artis..sangkak…bajet bagus…bajet suci..berangan nk khwn anak raja dpt khwn ala ala princess pun jadi la..sedihhhhhhh…berpeluk2x dikhalayak ramai mcm batak je…mcm dia sorang yg khwin..bru dua tiga hari khwn dh nak bgthu tips jaga suami..huhuhu..jgn bpe thun je besok keluar statement kami dah x sehaluan…biasa la retis…bhgia jgn ditunjuk sngt sbb kalo allah nk ambik sekelip mata je boleh….neelofa tu ada segalanya…jodoh dia tu rhsia allah..x perlu nk cakap x laku ke apa…

          0

          6
    • Miss Unibes says:

      2×5 je. Bezanya lopak main redah je. Jura main belakang. Org sekeliling menghasut, sorang sampaikan sorang lagi sampaikan. Tapi biasalah haters ni kalau salah terus hentam. Bukan tau sgt pun cerita sebenar. Video patah dan jura menari ala2 kat club siap muzik pun muzik club. Tak perli ke tu? Kenapa menari mcm tu lepas kes lopak launch kat zouk? Acah je jura ni kata tak suka cakap pasal org. Peminat confirm lah percaya dan iya kan je semua. Jenis tak boleh terima idola mereka pun 2×5. Busuk buruk lopak pun minta maaf juga contoh kes penyanyi taktuntuang, zouk. Jura isu KimK sampai skrg tak minta maaf. Siap hentam yg pakai tudong. Acah positif dan bijak berbicara, mengaku tak suka cakap pasal org, tapi tau hentam perempuan2 bertudong juga. Perangai takde kaitan dgn tudong. Manusia pun tak sempurna. Mana2 yg bermasalah dgn lopak/org terdekat lopak, mesti jura tiba2 berkawan baik contoh anzalna, shila amzah. Dulu Hans Isaac putus ngan lopak tiba2 jura bergambar bersua dgn hans. Oklah kawankan. Tapi jura ni jenis post photo sorang2 & kawan2 bapok dia je. Dgn artis lain mana ada. Tapi dgn hans boleh pulak dia post. Tu pun lepas hans putus ngan lopak. Dgn marion caunter pun bukan kwn sgt pun. Tapi waktu gosip lopak ngan suami mariob tu tiba2 kwn ngan marion mcm bff 12 tahun. Sibuk nak melaga kan marion ngan lopak. Tu hal lopak ngan marion. Kenapa jura nak join? Kata tak suka cakap pasal org. Jura ni pandai cover je. Belakang2 2×5 juga. Lopak tu busuk buruk hati hitam seperti yg didakwa pun sekurang2 nya tak cover. Mmg lah sebolehnya kita nak tunjuk yg baik. Dan bukan bermaksud menggalakan org tunjuk buruk tapi tu lah lopak jenis main redah je. Control2 cantik pun dia bersin juga live kat meletop. Jura? Mmg jura semua perfect tapi sesuatu sgt. Takkanlah perfect sampai mcmtu kan. Ade lah tu. Tapi mana org nak percaya. Hahhh pettjura, sila kecam aku. Dislike banyak sampai ribu. Nak anggap aku peminat lopak pun terpulang. Tak pernah minat aku dua2. Lol.

      2

      0
    • Anonymous says:

      sangat positive jawapan faz.. obviously she’s getting more mature and berhati-hati dalam berkata-kata.
      to lofa, please move on n kawen dengan rms cepat2..biar ade suami yg boleh bimbing.. rimas dah gosip ko dok mengutuk orang ni

      46

      0
      • Anonymous says:

        to u, jodoh tu bukan decided by lofa. and aku rs yg kena move on to fans yang taksub dkt fazura. Kalau fazura matang, dia akan ckp, ‘dia x rasa neelofa sindir dia so sudah2 la peminat melagakan kami.’ that’s it. fans taksub dia akan senyap & x terus buruk sangka & buat spekulasi benda2 yang takde faedah..

        1

        30
  2. taksuka says:

    bagus fazura…..selalu positif dan tak ambik peduli apa orang nak ckp pasal dia.
    tapi tgk la igs panglima2 yang lagi satu tu………lady sherot dgn hilofa siap bagi caption memerli…………wanita lindungan kaabah….you are super worst that prostitute
    ingat la wahai admin lopak….kamu tu pmpuan and ada anak2…Bahasa tu cerminan diri kamu sebenar nya…memalukan lopak jerr….

    77

    0
    • Anonymous says:

      apa nama IG tu?

      1

      0
      • taksuka says:

        ladyshera lofafighters and hilayou ti amo…
        ntah2 dia dah delete sb aku dah terfamous kan dia gara2 ayat2 yg kesat tu.

        14

        0
        • Anonymous says:

          And ‘classyrina_’. MasyaAllah sis! Gambar ok je ayat suci tp instastory defend lopak mcm tuhan. Netizen kutuk lopak dia plak yg pedas bontot, lebih sudu dari kuah. So not classy.

          5

          0
  3. minah jambu say NO to drugs says:

    cerita lama lupa kan saja..terkesan terkesan ni nak buat happe buang masa saja..lov fazura fatah..

    25

    0
  4. Isteri Orang says:

    neelofa budak belum matang boooo

    20

    0
  5. Anonymous says:

    Love faz ?

    -1

    3
  6. Anonymous says:

    Sebab tu lah aku sayang kat fazura. Humble dan xambi pusing dgn gosip org lain.Tengok dri wajah pn hati dah sejuk tengok fazura. Banding neelofa xpyh cakap. Jauh beza. Semoga fazura sentiasa dilindungi Allah dan rumahtangganya dirahmati Allah aamiin…

    57

    0
  7. Lady Rain says:

    Saya bukan peminat Faz & Lofa. But I truly RESPECT Faz. Cara dia bawa diri dan present herself. TRUE CLASS. Yes. Semua orang ada masa silam. But we change for the better. Itu yang berlaku pada Faz. Berubah ke arah yang lebih baik. Insya-Allah. Lofa pula terbalik. Mula2 berhijab tenang je tengok dia. Makin lama hijab tah hapa2. Jadi turban pula. Zouk lagi….Seriously feel like slapping her face masa tengok IG Story yang sindir Faz tu. Very annoying. It really shows her true colours. Busuknya hati…Semoga Allah beri hidayah pada Lofa.

    147

    2
    • Anonymous says:

      Ko x rasa nk slap fazura ke sbb tiru #belofa jadi #befaz? Bukan menyindir dah tu, itu meniru terus & xde identity. Tak pyh la nk puji melambung sgt sbb artis ni, be Faz or Lofa, sama je manusia jugak. Dan kalau fan tu, ngaku je. Tak payah start ayat ‘aku bukan fan si polan tapi…’ Lapuk. Just in case ko lupa, Faz maki peminat, dia xpenah mintk maaf. Lofa penah ke maki peminat? Daaa~

      -1

      85
      • Hehehe says:

        Eh, jangan sentap. Sabarrrr….

        4

        0
      • Anonymous says:

        Befaz dah ada sejak last year la.Fazura yang mula dulu.Eee malu la siapa yang tiru siapa ni.Tongong betul kau ni.

        80

        0
        • acik says:

          tak pernah dengar ponnnnn

          0

          20
        • Anonymous says:

          acik.. ko tak penah dgr sbb fazura tak launching lagi tp dia & kbong dah up status dr last pasal BeFaz… bagus dia ni launching pilih tmpt elok2 bukan zouk terus jd lofa BeBitch..

          40

          0
      • Grumpy says:

        #Befaz lg dlu ya cik adik! Tahun lalu dah start. Klu tak tau lebih baik diam!

        51

        0
      • haha says:

        minat sgt ko dgn lofa

        8

        0
      • Anonymous says:

        Malu la sikit dik
        Anonymous
        March 19, 2018 at 11:28 am

        Study dulu baru buat kesimpulan….

        Befaz dah ada sejak last year….Belofa yang baru…

        34

        0
      • Takbodohmacamkau says:

        Kalau aku cakap bodoh, kau marah. But please GET YOUR FACT RIGHT. #BeFaz dah lama launching since September last year lagi ye cik kak. Cuma dia takde masa nak launch je!! Sebab tu BeLofa kesayangan kau tu desperate launch kat zouk cepat2 sampai bagi alasan takde venue lain sesuai. Takut nnt orang tau dia meniru. Google dulu lah. Jangan main hentam je. Kalau ye pun nak backup GET YOUR FACT RIGHT dulu okay? Ni cakap pun tak berasaskan fakta tapi akal yang pendek semata2.

        50

        0
      • move on says:

        hello Faz dh buat last yr beb lopak sengaja launched awal sbb dia tau Faz blm launching pun..hi tk dngr ker apa cakap Faz..skurang2nya Faz tk kisah org nk pakai benda yg sama ker inilh namanya hati mulia tk busuk hati tpi lopak busuk hati dan suka copy2 bukan baru pun dia buat dgn kawan baik dia Veishantie tu pun dh kena..spa tk kenal Lopak oi dia jenis yg dpat tngk org lbh dari dia pun sbb tu dia suka rempuh jer bila dngr org lain nk buat konon dia ler lh yg buat dulu..tngk wajah dia pun dh tau jenis hati apa si lopak ni..hmm kesian sgt..setakat 8A 10A artis lain ada yg dapat Masters pun tk sbuk mcm dia ehe..

        33

        0
      • Anonymous says:

        bila masa faz maki peminat ? btw, #befaz since 2017 lagi.. lofa yg tiru die.. tengok video semalam faz comment pasal ni.. hahah burn lofa burn !!

        14

        0
        • Anonymous says:

          Ntahnyer… Bile faz making peminat.. pandai2 je kau dik… Adik ni serba Tak tau sebenarnya tapi gigih nak komen burukkan faz.

          Paca aku lofa tu just being a little bit naughty at that time. Maybe she tried to trigger something. Maybe die bosan tanpa isu… I don’t have any problem with that. I was just like adik2 form 2 Cuba gegar kakak senior form 5 Paling Vogue Kat sek. And the kakak was like… What ever la dik… I’m leaving the school. U can take my place and I’m going to another level soon.

          11

          0
      • Anonymous says:

        dah byk kali team neelofa ni cebok idea org laen..waktu design sugarscarf dulu same tp takleh sue sebab team lofa yg patenkn. waktu vie syanti pon same team lofa launch cepat2 after blik mekah .skang belofa plak…
        semuanye sebab dia ade duit,lawyer etc..

        3

        0
  8. Anonymous says:

    ABG NARA..FAZURA X SEBUT PO NAMA LOFA DLM “KENYATAAN” DIA.TAJUK BUKAN MAIN LAGI.KAN MEROYAN LADY SHEROT FANS LOPAK TU

    92

    0
    • Anonymous says:

      betul.. nara ni saja nak tambah ajinomoto.. tak de pun dia sebut nama..

      36

      0
    • leeminhoo says:

      sungguh…. aku kadang meluat dgn nara ni…
      tajuk mcm mintak kaki…
      batu api nara ni….. xkira la bella ka post nara ka…
      tapi keterlaluan sgt dah tajuk…
      xsemestinya dunia hiburan ni semua buruk2…..
      nak tulis posting yang baik pun still ada perli2…
      nara O nara hang audit sat diri tu…
      adakah dengan posting yang ala2 batu api ni rezeki berkat….
      aku dah tegoq ni… akhirat jangan pulak tuduh aku x tegoq….

      51

      0
    • taksuka says:

      yess nara….baik kau betulkan tajuk citer ko ni….tak pasal2 fans lobatak kutuk faz pulak….fazura tak sekuman pon sebut nama hjh zouk…ko je memandai…
      lady sherot sampai suh pak jibby dgn kj take action against bh etc….to name a few admin hjh zouk yg sllu meroyan:
      classyrina
      ladysherot
      hilofayou uya hati busuk
      tuan annas
      buttercup vanilla telor busuk
      lofalove yg sllu terobek shmp

      27

      0
  9. gilakentang says:

    Ni namanya artikel batu api…faham2x…

    9

    0
  10. Anonymous says:

    elehhhhh..bajet humble konon..padehal dulu2 dia jgk yg ckap “siapa neelofa???” apesal skrg x berani ckp cmtu..fake always fake la faz ni…klau x sbb haters neelofa, ko duk takuk lama je..sendu…skrg pun modal nk kekal popular upload la gmbr ngn suami dgn caption sweet2…baru la byk like..klau x..nan hadoooo…

    1

    62
    • leeminhoo says:

      ni lopa ka ni……
      atleast dia semakin berubah kearah yg baik…..
      jgn makin riak and makin sonmbong..dah tu bodoh plak…

      39

      0
    • taksakitotak says:

      kalo die bajet humble pon die tade la batak nak ngaco idop orang. dari sorang tu duit je banyak tp still busuk hati ngan orang. macam x tenang je hidup. dulu dulu nye cite la sisthor. at least bertambah baik. bukan bertambah buat buat baik. move on plz sisthor

      33

      0
    • kenyataan says:

      alah betul lh tu siap neelofa kan?? buat apa dia nk provoke jenis manusia mcm Lopak tu kan..tk ada makna pun..buang masa lopak or tk teringin Faz nk sebut nama dia tu..come on lh sendu apa nya Faz dia dh lama dlm industi ni cik kak oi dia tk pksa pun sesiapa nk suka dia ..spa yg fake kak oi..bkn ker idola ko ni artis yg paling fake buat business fake, bercinta fake, behijrah yg fake..ko marah sgt Faz upload gmbr dia ngan suami dia psal? itu suami dia halal bagi dia yg idola ko tu tepeluk sana sini ZA tu knpa nk mintak bnyk like eh? spa yg sendu skrg dan tk laku ngan lelaki..hmmm kesian kn idola ko tu she’s a looser n a loner sbb tu nk minta perhatian lebih..

      18

      0
    • Anonymous says:

      hoiiii anon march 19, 10.37am…syukur la faz upload gambar sweet muweet dgn suami tercinta lagi halal dan toyibba…drpd idola ko yg upload gambar terkinja2, tergedik2, menggesel2 dgn jantan yg bkn muhrim dia…utk apa yek dia upload benda haram jadah gitu???? bkn nk dpt byk like mcm awak cakap ke tu dik ….sedihhhhh

      4

      0
  11. Anonymous says:

    Tak minat Lofa and her army of skanks….

    34

    0
  12. Ct says:

    Abg nara mintak tolong post pulak video faz perli posing kaki lofa .. baru adil yg tu lagi nampak jelas faz perli lofa..

    3

    19
  13. Ct says:

    Abg nara mintak tolong post pulak video faz perli kaki lofa .. sebelum video lofa tu faz dulu perli lofa .. fans lofa xkisah pun .. bila part lofa pandai terasa .. sebenarnya faz yg xpernah move on drp lofa sejak zaman kerabat lg

    3

    38
    • Anonymous says:

      setuju Ct, yang suka gadoh ni ada lah fans Fattzura,dari dulu lagi si Faz ni suka comment tak baik pada orang

      1

      31
      • Anonymous says:

        ko tak nak cerita beradik lofa bangga hidung keling dia tu… haaa sblm komen tgk kanan kiri dulu org x provoke takde lah org komen… fazura dah ckp tak terkesan makin meroyan pulak penjilat lopak ni… g goyang tetek dgn lopak kt zouk dulu teruk dah melalak ni..

        14

        1
    • Anonymous says:

      betul kata CT, si Faz ni yang dari dulu lagi suka comment yg tak baik pasal orang, dan suka gadoh dengan lofa

      0

      33
    • Anonymous says:

      betul tu..bajet2 humble..padehal faz insecure..

      1

      27
      • lalala says:

        ne kumpum kaki kipas lofake ne..tak pun kumpum lofake sndiri turun padang..desperado sgt..ahahaha.. sory ek, i bkn team faz o team lofake, tapiii between diorg dua ne, i prefer faz dr c lofake sgt2 tu..agama dia buat pmain..puii

        22

        0
      • move on says:

        Faz insecure? u must be joking dear..spa yg insecure skrg..dh bnyk dosa dan kesalahan dbuat baru nk cari rakan artis? nk minta sokongan rakan2 artis? so skrg nk buat benda baik utk ambil balik followers yg 1 juta dh lari tu? such insecure!!

        13

        0
        • Anonymous says:

          kah kah kah bodohnya kau 1juta dengan 100 ribu pun takleh nak beza. itu la sekolah tak habis, asyik nak mengata orang je.

          2

          6
    • :) says:

      Ooo ye ke….macam tu rupanya. Ish, ish, ish….

      0

      0
    • Anonymous says:

      fans lofa lagi teruk. .korang teguk carlsberg banyak sangat eh kt zouk tu sampai hati tu da itam tak pernah nak senang dengan orang lain.

      0

      1
  14. makfathiya says:

    udahhhlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lopak and faz…………………………yang gaduh hampa semua dapat dosa………………….depa dapat duit dapat laki………………..hampa apa pun tarak………………………esuk lopak pulak komen dah tu faz komen……sampai mampuih………no ending………………….

    2

    0
  15. Anonymous says:

    aku benci tahap gaban dengan Fazura ,,,, tak pernah tengo wadding dorang enta macam mo munta,,, menunjuk nunjuk bagai …. please la move on.. next

    0

    32
  16. Anonymous says:

    Dasar perempuan murahan… bila dapat fatt … syok seakan la benci … please move on

    0

    13
    • Anonymous says:

      BeFaz launching kt hotel…. lopak launch kt zouk terus jd BeBitch… dh tiru dgr faz ckp tak tekesan semakin meroyan geng zouk ni… silap minum air ke camne ni tak abis meroyan smpi skrg…

      13

      0
  17. Mak_Jemah says:

    Nara blog ni sumber pendapatan kau kan Nara? X baik kau ajak fans2 gaduh. Artikel tu pun dah fitnah. Fazura takda sebut Nama Neelofa pun. Ko bg anak kau mkn dgn sumber rezeki haram ye Nara. Berat ke x berkat cara kau bg famili kau makan?

    14

    0
  18. Puteri says:

    Hajjah Zouk ni memang kaki ciplak!!!

    Dulu ciplak jubah Vie Shantie
    Skrg ciplak BeFaz pulak…

    *** Cinta Hajjah Zouk dah berputik kembali ke dengan Dato’ Hans??? Jeng Jeng Jeng… pegi tengok konsert #johnlennon sesama wpon ada kawan lain. Berpasangan gituwww… Elok la kawen Hajjah Zouk. Meroyan tak tentu pasal dah ko ni aku tgk.

    21

    0
    • Anonymous says:

      meleleh dah meroyan… nk melayu dpt keling pon keling lah… lopa pon keturunan paki keling jgk… bole lah tu dr asek skodeng ig fazura.. kesian tgk

      8

      0
    • Anonymous says:

      org dh terdesak…drpd xde baik amek je Dato’ Hans tu..blh la acah2 sweet plk lps ni…bajet bahagia…yg penting Dato’…dulu xde Dato’ sekarang dh Dato’….rugi weiiiii x tibai

      5

      0
  19. Anonymous says:

    Bc ohbulan n metro,selari je beritanya..xde pun bc kt situ fazura mention nama neelefo..knp sini jd lain citenya..saja nk wat bg gaduh ke nara?jgn la dok buat kami ni pembaca,bodoh bangap sgt smpi nk pecaya bulat2..kenyataan sgt beransur fitnah..igt nk suruh mufti tegur nara la,galak sgt bg sesama islam gaduh nie..

    10

    0
    • Anonymous says:

      nara kan kelantan… jatuh kan org lain tuk skandal kelantan dia tu… xsedar ade anak bini.. ayat nara tu xde pun tulis fazura willing share BeFaz sbb dia faham jika dia jd sumber memberi inspirasi…

      7

      0
  20. ayoi says:

    hello guys….buat pe nk gaduh2…buang mse laa….faz msti laa kne jg imej bersih dia dr dl smpai skrg…sbb “blkg” dia ade org kuat maaaa…..org y bg modal n idea tuk dia bisnes dlm fesyen….wlpn msg2 dh ade psgn igt msg2 blh move on ke???diorg ade aggrement hokey….berani org cite buruk psl faz..x psl2 kne tarik blek “tajaan”….????

    0

    9
  21. ckp yg baik2 says:

    Bella, sila bertaubat. Faz xde mention nama Lofa pun mase interview tu. knape tak up sekali video interview tu? xbaik tau..awak ni dah kawen ke belum? dah melaga2 kan org nnt kalau xjadi kt awak jd kat family awak. Cari makan tu biar dari sumber yg halal. Tq.

    8

    0
  22. shopia lorren says:

    Laaaa… Kenapa jadi kecoh ni..nmpk sgt kita semua yg x move on !!! Jgnlh tunjuk yg hati kita lak cam bawang busuk..yg fan lofa nasihatilh lofa kearah kebaikkn begitu juga fan fattzura…jgn taksub sgt..
    Bang Nara tulis biar jujur aarr..

    2

    0
  23. Anonymous says:

    FAZZ STUPID I HATE HER

    0

    16
  24. Anonymous says:

    LOFA STUPID BITCH

    6

    0
  25. Anonymous says:

    Rasanya Lofa ni jenis tak boleh tgk org lain lebih daripada dia. Not so much abt Fattah but the fact that she is losing to Fazura. Kesian. Aparaaaa….bersyukur la Lofa. U r famous, rich, beautiful… bersyukur

    8

    0
    • Anonymous says:

      lofa tu kaya pun mulut bau bangkai sama dgn fans dia… dh elok faz ckp tak terkesan.. pastu share BeFaz dia ok jer lagi faz bangga lofa anggap as sumber inspirasi.. tp xsangka plak fans paki tu makin meroyan.. byk sgt bau kentut keling camni lah jdinyer

      6

      0
  26. FakejuraXneelofake says:

    Faz dgn fattah pon x move on lg dgn lopa. Dok kutuk2 lofa dgn geng dia.

    Fazura dgn fattah pon ada sindir dan ajuk cara neelofa cakap. Dok tiru cara lopa speaking kot. Jeles ke neelofa fluent english dr ko merangkak2. Boooo

    Sama2 bodoh sebenarnya. Dah berbulu pon cekpit masig2, masih nak lawan sindir.

    1

    17
  27. LuLu says:

    mgandung cepat skit, nnti org x kcau dh…

    0

    1
  28. Sejat says:

    I came for the comments ??????

    0

    0
  29. Seena says:

    Patut la dlu anzalna pun gaduh dgn lofake

    0

    1
  30. Kucing siam says:

    Anzalna gelak guling2 tgk lopak meroyan
    Dia dh bahgia
    Lopak x abih dok gaduh sana sini. Lol
    Lofuck!

    5

    0
  31. Kak fake says:

    Sesuai la kak fake jual bulu fake . .statement fake sgt. Acah suci fattzura ni. .fake suara sendu try hard nak proof dia penyayI .telinga pekak je yg dgr dia nyanyi kata sedap

    0

    8
  32. Anonymous says:

    Fazura tu baik sangat ke? Puji melambung x habis2. Peminat plak bagai orang hilang ingatan.. macam la fazura tu keluar drp buluh betung perfect serba serbi. Rekod bersih xde kontroversi. Bersih sangatt video Tumblr sampai ke harini ada lagi huh

    2

    0
  33. Anonymous says:

    Watpe la anzalna nak dengki dia pun bahagia dh

    1

    0
  34. 2nd wife najib says:

    neelofa boleh ganti rosmah.. boleh laa najib amik neelofa jd bini nombo 2..

    0

    0
  35. Anonymous says:

    ya Allah..dah 2 la uoll gaduh pasal lofa n fattzura…fans please move on…

    0

    0

Leave a Reply to Anonymous - Cancel

Optional