May 7th, 2018

Mengakui imej seksi  adalah penampilan dirinya yang sebenar, pelakon Tasha Shilla enggan terus  hipokrit demi mengikut kehendak orang lain dan tidak kisah sekiranya ada yang terus mengkritik beliau ataupun melabel beliau sebagai simbol seks.

Saya masih lagi berpakaian seksi,  saya tetap diri saya dan kalau saya hendak pakai skirt, saya akan pakai. Mulut orang saya tak boleh nak tutup daripada bercakap perkara buruk tentang saya dan saya perlu terima akan situasi itu.

Bukan semua orang sukakan saya. Apa yang boleh saya lakukan adalah tidak hiraukan apa juga yang orang hendak kata dan lebih baik saya fokus kepada matlamat saya dalam bidang seni.  Perkara remeh-temeh seperti ini tidak lagi menarik perhatian saya kerana ada perkara lebih penting untuk saya fikir.

Namun, Tasha tidaklah setiap masa akan memakai pakaian yang mencolok mata dan masih menjaga penampilan mengikut kesesuaian sesuatu majlis, tempat serta mood beliau.

Sebagai selebriti pastinya Tasha menjadi perhatian masyarakat hampir setiap masa, tetapi tidak bermakna orang ramai mampu untuk mengubah ataupun mengawal imej serta sikap seseorang artis itu.

Sumber Berita : mStar Online


39 responses to “Saya Tetap Seksi, Tak Kisah Dilabel Sebagai Simbol Seks – Tasha Shilla”

 1. merecikhawau says:

  kang kalo laki ajak buat seks jgn ckp laki gatal plak.. sdg kau yg mcm offer diri,,, bodo

 2. Minah Kilang says:

  eeeiii berkeraknya kulit bontot..pegi telan pil pemutih dulu sebelum nak tayang la…syuhh syuhhh

 3. Anonymous says:

  Aku benci perempuan sundal sekor ni..

 4. Anonymous says:

  Langsung x cantik dan x seksi pun..

 5. Anonymous says:

  Wei pompuan nampak seluar dalam la. Londeh pulak tu. Aku punya seluar dalam lg cantik. Fit elok je hahahaha. Ni seluar dalam mcm getah dah loose. Mmg looser betuila pompuan ni

Loading...