Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Tetap Bersangka Baik Pada Farid Kamil – Sofi Jikan

“Apakah nilai satu persahabatan?” itulah kata-kata pelakon Sofi Jikan ketika memuat naik foto bersama Datuk Farid Kamil di akaun Instagramnya beberapa hari lalu. Sehingga hari ini “posting” Sofi itu menimbulkan pelbagai tanda tanya tentang status persahabatan mereka berdua.

Advertisement

Menerusi portal mStar Online, Sofi bagaimanapun tetap bersangka baik terhadap rakannya itu meskipun beliau masih tidak tahu apakah sebab disebalik laporan polis yang dibuat oleh Farid terhadapnya.

Sampai sekarang saya tidak tahu sebab apa dia berbuat demikian dan dia juga tiada menghubungi saya sehingga sekarang. Sama ada kami masih berkawan atau tidak sepatutnya awak tanya dia, saya sentiasa bersangka baik.

Terdahulu, Sofi ditahan reman pada 7 Januari lalu selepas positif dadah jenis ganja dan disyaki terbabit dalam  pendedahan Datuk Farid Kamil dimana beliau mendakwa 3 rakan artis menganiaya beliau dan memasukkan dadah dalam minumannya.

Advertisement

Sofi kemudian dibebaskan dengan jaminan polis dan kini disiasat mengikut Seksyen 15(1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Samad

    February 12, 2018 at 10:12 am

    screenshot kelakar….komenter leeya1976 dah kenapa bermadah puisi tangkap jiwang pulak lolz

  2. pakcik bawang holland

    February 12, 2018 at 9:19 am

    ok la tu..
    sama2 naik..
    sama2 kena..
    sama2 kedalam..
    kata brotherhood…..

  3. makcik bawang

    February 12, 2018 at 8:53 am

    ntah2 dok sama2 enjoy taruk ganja.. minum.. bila dah kena boh taik atas kawan2. orang letak la konon.. xcaya aku. ngaku dia tu suci murni la plk..

    • roro

      February 12, 2018 at 9:31 am

      Ada kemungkinan jugak sebab sebelum kejadian tampar polis tu , kan ada farid marah2 cameraman dan tampar Ridzuan Hashim dekat set penggambaran. Entah2 satu geng ambil benda tu. Tengok j la macam mana nanti. Dah panjang macam drama pulak hal ni.

  4. kentut bangkai ayam mac donald

    February 12, 2018 at 7:47 am

    kentut padu busuk bau ayam bangkai cucuk hormon ??!!

  5. Zassss

    February 12, 2018 at 3:33 am

    Jap, tu bukan gambar agak latest ke? Tak silap ada ternampak fans upload terjumpa FK kat mana tah pakai baju and attire yg sejibik macam gambar si SJ ni post

    • kentut padu telur puff pufff ???!!

      February 12, 2018 at 7:45 am

      tapikan yang pasti… kalau orang jahat kita selek aje tahi susu tin warna oren emas ????!!!!!!

    • Miss Unibes

      February 12, 2018 at 11:29 am

      Kalau korang baca status fb Damian Mikhail, seolah2 FK yg menganiaya SJ dan Taj. FK kira tak gentle lah sebab yg kantoi dia sorang je dan yg lain(SJ, Taj & Firdaus) steady. So kira FK tak puas hati, FK petiklah nama tiga org tu sekali. Padahal salah FK sendiri. Tu pemahaman aku lah dari apa yg ditulis Damian Mikhail, dan komen2 org. Damian siap sound “ganja tak boleh minum”, yg mana sebelum ni ada yg kata SJ/Taj/Firdaus simpan ganja dalam minuman FK. Memang betul ganja tak boleh minum. Sampailah aku terbaca komen dari Zuan Azmi. Korang kenal tak Zuan Azmi? Ok. ZA ada balas kat status Damian yg diorang simpan kat minuman FK tu sejenis liquid. Tak tau pulak ganja ke apa. Tu yg buat FK perangai pelik. Yg penting ZA kata dia dah tau cerita sebenar, yg mana bagi aku memang betul FK dianiaya. Tu dari apa yg aku baca komen ZA lah. Tunggu je keputusan nanti. Taktau lah kalau FK baru nak mencuba benda ni. Tu yg tak boleh kawal diri. Sebab aku ada terbaca kalau org dah biasa ambik benda tu dia ok je boleh kawal diri. Bagi yg baru mula, tak lah. Macam kes FK ni mungkin dianiaya atau mungkin betul FK nak cuba. Wallahualam.

    • anon

      February 12, 2018 at 3:14 pm

      mmg lah dia sekepala dgn sj ..kantoi ..semua dia petik nama..
      tu gambar latest lah tu ..sebelm fk buat hal ..tengok muka pun jenis lalok

Loading...
To Top