Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Terlalu Bahagia Bersama Fazura, Dia Wanita Dan Isteri Yang Baik – Fattah Amin

Dua tahun menyulam cinta dan hidup sebagai suami isteri, pelakon Fattah Amin mengakui beliau terlalu bahagia bersama Nur Fazura apatah lagi wanita itu banyak mendorong beliau dalam kehidupannya terutama sekali ketika melalui saat sukar.

Advertisement

Kalau bagi skala bahagia 1 sehingga 10 tu, 10 la. Kalau 100 sehingga 100 tu, 200 peratus. Ini mungkin doa daripada peminat dan keluarga. Alhamdulillah Allah makbulkan. Saya bahagia dengan isteri saya.

Fazura banyak membantu saya. Kan orang cakap, di sebalik kejayaan seorang lelaki ada wanita. Wanita itu adalah Fazura.

Ditanya soal zuriat pula, Fattah menyerahkan soal itu kepada ketentuan rezeki dan meminta agar peminat mendoakan yang terbaik buat mereka.

Kami sama-sama berusaha tapi rezeki itu datang daripada Allah Taala. Doakan supaya Fattah dan Fazura dapat baby tidak lama lagi.

Kehangatan api cinta pasangan FattZura ini nampaknya semakin marak hari demi hari. Kami doakan mereka bahagia begini sehingga ke syurga dan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. kupu

    March 28, 2019 at 8:20 pm

    stju..mcm nurul n ajai dlu..bertahun kawen pai dunia retis ckp nurul n ajai psgn serasi..tgk skrg jd ap..end up..cerai jgk kn..dorg ni blom dduga ujian yg berat.sbb tu xhbs2 kmi bhgi,,kmi bhgia…tgk ziana zain jgk..20 thun kawen..last ap jd..bla cerai tu bru taw sume ziana yg tggung..itupn xjaja kt org..pedih n perit smpn dlm hati..kesian ziana zain.

  2. hahaha

    March 28, 2019 at 3:28 pm

    bahagia sangat…lepas tu chemistry..hahahah..mcm2 retis..

  3. mind your own biz

    March 28, 2019 at 2:14 pm

    yg kutuk2 ni mesti berjaya giler dan bahagia giler khennnnnnnn
    sedap kutuk orang. kena kat batang idung sendiri baru ler tau…hahahhaha

  4. Anonymous

    March 28, 2019 at 2:08 pm

    byk kes dah pasangan show off romantik memajang… tup2 cerai
    xcaya sudeh… g lah pejabat agama sana tgk record org bercerai then skodeng media social diorg… gigih show off bahagia asalnyer… akhirnya ke laut jgk

    • Piah

      March 28, 2019 at 6:19 pm

      Ada kwn fb aku sorang camni. Dlm fb punye la loving. Nenek org dh ko tau. Lakinye gaya mcm dato2 tp kerja biasa2. Tetiba xde angin xde ribut diorg nk divorce. Ternganga jugak la kita org sbb aku pun malu tgk gmbr depa sweet2 kat fb. Bkn nk ckp apa la. Mmg nice sweet dgn psgn halal tp jgn lebih2 sgt dah. Tu je nk ckp

  5. aih

    March 28, 2019 at 1:59 pm

    keep it to yourself lagi elok dari buat macam ni..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top