Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Mengaku Ambil Gambar Dengan Dia, Jumpa Di ‘Private Party’ – Skandal Aliff Aziz

Gadis seksi yang dikaitkan sebagai skandal terbaru Aliff Aziz akhirnya tampil memberikan kenyataan. Menerusi akaun Instagramnya, dia mengaku mengambil gambar dengan penyanyi itu dalam sebuah ‘private party’.

Advertisement

Bagaimanapun, mereka tidak menjalinkan apa-apa hubungan dan mendakwa foto mereka disebarkan oleh pihak tertentu yang cemburu melihat dirinya bergambar dengan artis.

Mereka tak tahu apa yang saya rasa sebab itu main petik sahaja. Muka saya tebal sebab saya memang tak salah. Gambar itu sebenarnya kami jumpa kat private party abang angkat saya.

Walaupun isu ini sudah hangat dan dia kantoi curang berkali-kali, Aliff nampaknya masih lagi berdiam diri tentang kontroversi skandal terbarunya ini.  Isterinya Bella Astillah pula sudah semakin tawar hati dan mengakui mahu meneruskan kehidupan tanpa Aliff.

Terdahulu, Aliff pernah mencetuskan kontroversi pada tahun 2017 apabila didapati curang dan bermesra serta berhibur dengan pelakon Afifah Nasir di pusat karaoke. Beberapa bulan lepas, beliau kantoi curang kali kedua dan didakwa berhibur sakan di kelab malam sehingga mabuk dengan seorang pelakon wanita baru, Oktovia Manrose.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. Anonymous

    May 15, 2019 at 10:10 am

    laki nk main dgn bini pun dlm private roomkan..itu pun party juga..

  2. Anonymous

    May 15, 2019 at 10:01 am

    sudah lah betina, ko ingat kami caya ke, bkn semua netizen remaja dlm blog ni..baya mak ko pun ada ye..yg salah org yg viral, ko dan aliff x salah.

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 11:35 am

      Alahai…budak ni tak matang lagi. Dia kata org irihati sbb dia dapat bergambar dgn artis. Childish & peghak

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 11:41 am

      brgmbr je ke????

  3. faraj

    May 15, 2019 at 9:59 am

    Laki org lah syok main…..terasa nikmat , takut2 sedap…kikikiki

  4. Anonymous

    May 15, 2019 at 9:58 am

    mana gmbar hotel cikai tu.., private party mmglah kena buka baju kan..

  5. kakikucinghitam

    May 15, 2019 at 9:57 am

    yang pasti ni bukan kali ketiga aliff curang… tapi lantaklah bukan masalah aku

    • faraj

      May 15, 2019 at 10:31 am

      ini semua salah PAS…kikiki

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 10:38 am

      komen kau ni takde yang boleh diterima akal….semua nampak sgt kebodohan kau….mmg sesuai dgn nama kau…. buat malu mak ko je…..

    • faraj

      May 15, 2019 at 10:46 am

      dh memang PAS ..talam 20 muka….kikiki

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 12:19 pm

      pas talam 2 muka ni aku setuju….
      aku duk tunggu jer berani ker PAS announce banned sajat dari masuk kelantan… xnak LGBT konon… sajat masuk kelantan bersorak2 warga PAS… bukan talam 2 muka jer tp jenis talam tebal tempayan..

      lagi si Hadi tuh umum bergadung dgn umno… dulu ahli Pas lupa nama kene pecat dek Hadi nih sbb ckp Pas nak gadung umno… segala tazkirah haram syirik berdosa bla bla… skrgggggg Hadi sendiri dah umum nak gabung…. org Pas ni ckp kencing2 kt PH padahal sendiri kencing hancinggg…

    • www

      May 15, 2019 at 11:01 am

      mak kau PAS.

    • Anonymous

      May 15, 2019 at 11:25 am

      tnm padi waktu mlm, dh tahu mlm2 ular cari katak utk sajian, tetiba kaki petani kena patuk ular..ini gara2 sapa..petanilah yg setuju..

    • mang

      May 15, 2019 at 11:07 am

      ini semua DAP punya pasal

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama