Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Masih Sayang Ude, Tidak Sebumbung Sejak November – Isteri Pertama

Intan Liana Salleh, isteri pertama Ude Wahid mendakwa masih sayangkan suaminya tetapi reda suami akan melafazkan cerai terhadapnya.

Advertisement

Gambar: mStar Online

Sinar Harian memetik Intan sebagai berkata:

Sehingga hari ini, saya masih sayangkan Ude.

Bersedia atau tidak, saya terima dan reda lafaz cerai yang akan dibuat suami.

Kami sudah tidak sebumbung sejak November lepas dan saya masih menetap di rumah yang disediakan Ude bersama anak-anak.

Dia juga memberitahu tidak tahu apa kesaahan yang telah dia lakukan sehingga Ude ingin menceraikannya.

Advertisement

Mengakui Ude sebagai suami dan bapa yang baik, Intan Liana berdiam diri mengenai rumahtangganya sejak mendedahkan pada November bahawa suaminya berkahwin dengan Izreen secara rahsia.

Walaupun mengakui sudah reda dengan keputusan suaminya untuk berpoligami waktu itu, hubungan mereka mula renggang. – beautifulnara.com

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 Comments

  1. han

    March 1, 2018 at 11:23 am

    I feel you sis..semoga tabah..semoga move on dan jumpa org lain yang lebih layak untuk you..setiap yang berlaku ade hikmah..cepat atau lambat je..

  2. tweety28

    March 1, 2018 at 8:52 am

    dear intan,
    just move-on!
    xyah hadapppp pada orang yg x tau nak menghargai you…
    jangan dokkkk nak meratib dpn pintu yg dah tertutup sampai you
    x perasan ada pintu lain yg sedia terbuka untuk you….
    terus melangkah & jangan toleh lagi ke belakang…
    hokkeyyy!!!!!!

  3. mak cute

    March 1, 2018 at 8:41 am

    xpa…sabar intan…hantu kubur tu pun 1 ari ti akan pkai spek hitam meroyan dkt pejabat agama…doa byk2 ye…doa org teraniaya ni sentiasa Allah dengar…cpt lambat je…

  4. Kirana

    March 1, 2018 at 8:21 am

    Lapor pd media tanpa bgtau suami, tu yg buat ude hilang kepercayaan

    • bangangpunyaIzreen

      March 1, 2018 at 12:12 pm

      kenapa kepercayaan ude je kene fikir??? kepercayaan Intan kat Ude mcm na bila ude tiba2 nak kawen lain? lagipun, sepanjang kes drg ni Izreen yg byk memekak kat media… mcm bangga sangat dpt caras laki org.

    • Anonymous

      March 1, 2018 at 10:29 pm

      Bukan dia yang lapor lah, media yg pergi terjah. Punyala baik intan ni cover untuk laki dia masa tu.

      Sebelum kena terjah tu pun, artis tu sendiri yang dok bagi² hint lama dah kat media & ig dia. Siap cakap Mr R tu bujang lagi ?

  5. chinta

    March 1, 2018 at 8:12 am

    intan. bertabahlah.. hati aku remuk baca perceraian dia. jering mmg perampas!

    lps ni pasang badan (body dia mmg dh cantik just buat imej hijabista ngn make up lawa2 mcm dlm gambar). ko punya hati baik, x kecoh sana sini, xde burukkan ude, InsyaAllah rezeki ko ade utk anak2.

    ak doakan semoga ude terima pembalasan bsama jering.

    ak doakan intan semakin berbahagia n murah rezeki serta dpt pengganti yg lbh hebat dunia akhirat. Amin.

Loading...
To Top