Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Saya Cepat Bosan Sebab Itu Hubungan Cinta Tidak Kekal Lama – Elizabeth Tan

Gagal beberapa kali dalam percintaan dan kini masih lagi solo, penyanyi Elizabeth Tan mengakui beliau seorang yang cepat bosan dan mungkin itu juga antara sebab hubungan cintanya sebelum ini tidak dapat kekal lama. Lebih sukakan privasi dan gemar menyendiri dalam bilik, Elizabeth juga tidak mempunyai ramai kawan.

Advertisement

Mungkin sebab itu susah untuk saya kekal lama dalam perhubungan. Hampir lima tahun dalam industri, tidak mudah sebenarnya untuk sampai ke tahap ini. Saya rasa diri ini membosankan, apatah lagi saya kurang bercakap dan tidak pandai bergaul hingga ada yang menganggap saya pelik.

Sikapnya yang suka memikirkan sesuatu perkara secara berlebihan membuatkan beliau cepat khuatir dan cemas sehingga sampai satu tahap terpaksa menolak beberapa tawaran persembahan.

Bagaimanapun, kehidupan beliau kini lebih teratur dengan bantuan pembantu peribadinya yang banyak memberikan Elizabeth sokongan untuk mengubah dirinya dan pada masa yang sama meneruskan kariernya dalam bidang hiburan.

Sepanjang tahun ini, saya hanya ambil dua tawaran persembahan kerana banyak benda yang bermain di fikiran sebelum muncul di atas pentas. Jika dia tiada, mungkin saya akan kembali menyendiri seperti dulu.Dia ada bersama ketika saya lari dari rumah dulu. Saya banyak bergantung kepada Atirah dan jika dia tiada, mungkin saya akan berhenti jadi artis.

Terdahulu, Elizabeth pernah menjalinkan hubungan dengan seorang ahli perniagaan berbangsa Melayu sebelum berpisah empat bulan kemudian. Elizabeth bertindak mengakhiri hubungan itu selepas mendapat tahu teman lelakinya bermain kayu tiga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    December 20, 2018 at 10:41 am

    Suka dia ni… soft spoken…sweet…
    She has a great talent tp tak nak go all out.

  2. aku

    December 20, 2018 at 7:54 am

    sah kuat main ni…asik bosan je hahahahaha..tukar2 bebird

  3. aku

    December 20, 2018 at 7:53 am

    sah kuat main ni…asik bosan ke hahahahaha

  4. Faraj

    December 19, 2018 at 8:47 pm

    Rabak lah ..kemaluan…kikiki

  5. Anon

    December 19, 2018 at 6:31 pm

    Ye ke bosan atau selalu kena dump.

Loading...
To Top