Written by Bella | June 27th, 2019

Bertahun hidup sebagai suami isteri, tipulah kalau tiada sedikit pun perasaan cinta dan kasih sayang yang masih berbekas dalam hati penyanyi Bella Astillah terhadap bekas suaminya, Aliff Aziz.

Memang Aliff ada merayu menghubungi Bella untuk memberikannya peluang kedua, tetapi wanita itu buat masa ini tidak terfikir mahu kembali bersama.

Tidak dinafikan, ramai juga yang berharap kami kembali semula sebagai suami isteri. Sejujurnya Aliff sendiri ada menghubungi saya beberapa kali untuk kami kembali bersatu.

Iya.. melihat keadaan Aliff sekarang, saya turut berasa sedih dan simpati. Tambah pula kami pernah hidup bersama, tapi saya tidak boleh terima Aliff hanya kerana bersimpati terhadap apa yang dia lalui sekarang. Saya akui masih mencintai Aliff tetapi buat masa ini saya tidak fikir mahu kembali seperti dulu. Biarlah masa menentukan.

Kata Bella, dia pernah memberitahu Aliff sendiri yang perceraian mereka berdua masih terlalu baharu. Malah, turut menasihati bekas suaminya itu untuk berubah menjadi insan yang lebih baik.

Jangan dipaksa seseorang wanita yang sudah tawar hati untuk kembali bersama. Biarlah dia ubati dahulu luka di hati. Andainya ada jodoh, pasti satu hari akan bersatu jua. Jangan terlalu mendesak kerana mungkin akan membuatkan seseorang itu pergi lebih jauh.

Sumber Berita : MHE TV

19 responses to Saya Akui Masih Cintakan Aliff Tapi Tidak Terfikir Mahu Kembali – Bella Astillah

  1. Eyeroll says:

    LOL. She’s going back to his cheating ass

  2. Anonymous says:

    ye bella.. hati masih syg tp tak perlu bg peluang kt aliff sbb dah byk kali die buat hal.. dan mmg kesian kt anak tp hati kita perempuan ni sakit. walapun dah pisah tak bermakna anak tak dapat kasih syg mak bapak.. bella boleh dpt lelaki yg jauh lg baik dr aliff.. dn klu betul alif nk bella semula, aliff kena dekatkan diri dia dgn Allah dlu.. maaf klu terasa dgn komen/pendapat aku

  3. Anonymous says:

    Tak habis2 citer dia dah x de citer lain ke Nara hurmmmmm

  4. Anonymous says:

    jangan jadi bodoh Bella! Ingat saat2 dia tinggalkan kau utk perempuan lain! Ingat masa kau dlm pantang dia buat apa??? Ingat brp ramai betina dia dh main. Ingat semua tu Bella! Kau jgn cari penyakit. Cintakan diri kau dgn anak kau dulu.

  5. spyro says:

    kesian kalau bella nak lagi..bosan..delete la crita diaorg ni nara!!!

  6. tara ku ca ca says:

    dah dah la seksa diri

  7. anon says:

    oorang lain bercerai juga…tapi tak adalah semanjang nak cerita itu dan ini …
    dah dha lah tu ..

  8. palat mu ah says:

    melalak saja jua eh kerajanya bini2 ani

  9. kelantit says:

    kau pandai diam kah bella? bising saja

  10. Anonymous says:

    jeans ko pun dikkkk…tutup laa sket…seiring dgn title ko sebagai ibu…udah udahlaa tu bg kenyataan…bosan dah..memula org simpati tapi mkn lama org sepi dikkk sepi dgn gosiip ko ni dikkk

  11. Anonymous says:

    menyalak saja si burit ni. dah duduk sana diam diam!!

  12. Bahalol says:

    Bila hang nak pi terjun laut bella ooi … Ingat dah cerai dah habis …

  13. ally says:

    krik krik krik krik. not interested. boleh tolong keluar statement “I have my life now. i have move on. tolong jgn kaitkan atau tanya saya tentang alif lagi”. Full stop. & wartawan pun boleh lah stop tanya dan kita netizen pun boleh ler kunjung BN, Rotikaya dan sewaktu dengannya tanpa cerita2 semak macam ni. Boleh start cari news portal hiburan yg lebih baik kalau depa tak stop featuring these 2 persons dgn cerita2 remeh & tak berkesudahan depa ni. SEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

  14. Palir says:

    dari kesian jadi MENYAMPAH!!

  15. ikan says:

    dua dua pun macam gila talak sebenarnye. beza alip nampak jelas gilanya. yang bella ni acah2 tak gila tapi tiap2 hari ade je statement keluar. meluat. pergi jela rujuk. takpayah nak runsingkan orang satu dunia nak hadap cerita korang je.

  16. aih says:

    aduii bella please move on.. nampak gaya awak yang lebih2 sekarang… nanti orang meluat dan cakap faraj dah gatal nak batang… udah2…

  17. Yg menyampah dan meluat says:

    Orang lain cerai gak, xde kecoh mcm ko ni. Jangan perasan sangatlah AA tu nak balik coz cintakan ko sangat, ntah2 sebab xnak bayar nafkah bulanan….kan diri sendiri dah masyuk…so carilah sapa2 yg bole bela dia.

  18. mia says:

    seluar jeans tu punnn…lubang2 sampai atas tu nak tunjuk kt sapa tu..tunjuk kat laki die curang jgk…

Leave a Reply to anon Cancel reply