September 10th, 2019

Netizen kalau bab memberikan komen pedas memang padu habis. Kata-kata yang dilemparkan memang ‘deep’, menusuk terus ke dalam hati. Seperti baru-baru ini ada netizen yang memberikan komen pedas bak cili padi mempertikaikan logik serta keberkesanan produk minyak kurus Hanis Zalikha.

digi cili padi

Sebelum itu, berita ini dibawakan khas oleh Digi CILI PADI yang memberikan data dengan bayaran kurang RM 1 untuk satu hari. Boleh menggunakan pelbagai aplikasi kegemaran anda seperti YouTube, Facebook, Instagram, main game atau dengar muzik TANPA HAD. Maksimum sosial, maksimum muzik dan maksimum gaming dengan internet berkelajuan tinggi.

Berbalik kepada gosip hangat Hanis Zalikha, ramai yang tahu beliau baru-baru ini telah memperkenalkan produk kecantikan terbaru, Cakenis Petite Oil. Katanya, boleh memecahkan lemak terkumpul di bahagian badan seperti  perut, pinggul dan lengan serta mampu mengawal nafsu makan. Dengar macam menarik, tetapi rata-rata netizen mempersoalkan fakta bagaimana dengan sapuan sahaja boleh mengawal nafsu makan?

Sapu minyak kat kulit boleh kawal

nafsu makan?

Nak buat duit pun beragak lah

Mungkin netizen tidak mahu sesetengah selebriti ‘syok sendiri’ dengan mengeluarkan produk yang hanya mengaut keuntungan sahaja. Apa-apa pun, fikir positif sahaja produk Hanis dapat membantu pengguna kekal langsing, selebihnya adalah hasil usaha anda sendiri.

Jangan lupa untuk menggunakan Digi CILI PADI untuk terus membaca gosip panas dan terkini di BeautifulNara.


48 responses to “Sapu Minyak Ke Kulit Boleh Kawal Nafsu Makan? – Netizen Pertikai Produk Minyak Kurus Hanis Zalikha”

  1. Anonymous says:

    Elpirak xjual ubat tinggi dh ke

  2. Kerani says:

    tak silap aku kakak dia gemuk. tak pakai bengkung ke

  3. Pemerhati says:

    Tolong bijak sikit. Zaman sekarang information is easy to get..kalau awak rajin mencari dan baca. Jgn terima such claims bulat2. Hanis and mom mmg gunakan publisiti utk lariskan jualan. Mcm jual Lip Bait..bila stockist restock bnyk2 tiba2 dia keluarkan memo nk stop selling lipstick dia. Dah tu jual harga stockist. Habistu stockist nk jual mcm mana? Harga penat sj? She can produce…promo gila2..habis tu stop selling. Bahaya buat business dgn dia nih.
    Please follow Dr Amalina..Dr Imelda..Che Puteh…Medicalmedium to get FREE info. Jgn siksa badan anda. Do u realky think dia prg ni guna product sendiri? No..they di exercise..workout..diet…guna skincare yg bagus…and then promote brg dia. Maknye asyik menayang sj…dh mcm BBNU dh mak Hanis aku tgk.

  4. Menyampah shit says:

    Dia ni kalau jual harga takde nye nak murah2. Tengok shawl dia beratus, ni bengkung pun beratus. Pastu tgk mak dia pun jual kuih raya berapa sebekas. Memang sejenis guna popularity nak kaya kan. Dah memang baka kurus, preggy pun tak naik badan, pantang pun berdiet secara disiplin yang tinggi bak kata laki nye. Pehtu tetiba keluar produk bengkung wrap kejadah semua. PLEASE LA MELAYU BIJAK SIKIT. Stop kaya kan orang2 yang dah sedia kaya hidup mewah segala. Pfttt

  5. Sukahatiaku says:

    Tak minat lah couple nie. Try hard sangat! Especially yg lelaki tu

Loading...