Rumah Tangga ‘Diganggu’ Bermula Tahun 2015, Isteri Amar Asyraf Tampil Dedah Kisah Sebenar

Hiburan

Rumah Tangga ‘Diganggu’ Bermula Tahun 2015, Isteri Amar Asyraf Tampil Dedah Kisah Sebenar

Kecoh apabila seorang wanita mendakwa dia kekasih gelap pelakon Amar Asyraf dan mereka menjalin hubungan cinta sejak setahun yang lalu sehingga merancang untuk berkahwin. Malah, wanita itu turut mendedahkan Amar sebenarnnya sudah mempunyai dua orang isteri.

amar asyraf

Advertisement

Susulan kontroversi cinta tiga segi itu, isteri pertama Amar iaitu Arna Salleh tampil menjelaskan perkara sebenar yang berlaku dalam rumah tangga mereka.

Menurut Arna, suaminya itu pernah mengakui sedang menjalin hubungan cinta dengan seorang wanita sekitar tahun 2015. Isteri mana yang tidak kecewa apabila suami berlaku curang dan mencintai wanita lain? Arna akui ketika itu dia sungguh rapuh dan pada masa yang sama terkejut dengan perbuatan suaminya.

isteri amar asyraf

Pernah satu ketika, orang ketiga itu berjanji tidak akan mengganggu rumah tangga Arna dan Amar lagi, bagaimanapun aktor itu pada tahun 2017 sekali lagi meminta izin untuk berkahwin dengan wanita yang sama.

Amar jalin cinta dengan wanita lain

bermula tahun 2015

isteri amar asyraf dedah kisah sebenaristeri amar asyrafamar asyrafamar asyrafarna salleh amar asyraf

Wanita ugut mahu bunuh diri, desak

Amar untuk kahwin

amar asyraf teman wanita amar asyrafamar asyrafamar asyrafisteri amar asyrafArna pernah diganggu oleh seorang wanita yang tidak dikenali, mendesaknya untuk mengizinkan Amar berkahwin lagi.

Menurut Arna, dia mengambil keputusan untuk mendedahkan perkara sebenar kerana dia mahu menjernihkan keadaan agar tiada masalah mahupun salah faham yang timbul membabitkan suaminya itu.

Sumber Berita : Arna Salleh

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

18 Comments

  1. Anonymous

    October 14, 2019 at 11:54 am

    Tak perlu nak jelas kan Panjang lebar …it is your choice …hadam je la…. BODOH….

  2. Shah deraman

    October 13, 2019 at 9:36 pm

    Aku x fhm laa cerita minah ni….ko ckp je laa si ammar tu ade 2 bini…ko ade madu…y skandal amar ni mention psl 2nd wife ammar ttb y first wife meroyan ape hal…so y ammar mnta izin kawen lain tu siapa pulak??lps tu ttb ckp perempuan ni desak ammar kawen…ape bnde ni sial..adoiii…cerita pusing2 mcm keling laa…

  3. Crispicookie

    October 13, 2019 at 6:25 pm

    I tak tahan betul dgn org yg rasa threatened dgn wanita yg tak meroyan dan self assured. This woman reads like she went thru personal hell & came out of it strong and wiser. Dia boleh tgk suami dia yg curang itu dan tetap “Zen”, sbb she is at a good place now. This guy has his problems & his parents should have stepped in by now. I respect Arna as a strong lady who remained mature, despite loving a flawed man.

  4. Anonymous

    October 13, 2019 at 5:25 pm

    Complicated!!!

  5. Anonymous

    October 13, 2019 at 12:14 pm

    sebenarnya yg padan muka tu kau sbb kena game bulat2 dgn laki kau . kesian, dah tua pn bodo.

Loading...