June 20th, 2019

Penerbit popular, Datuk A. Aida baru-baru ini mengesahkan sudah bercerai dengan suaminya pelakon Ariff Aziz pada 25 April lalu selepas hanya sepuluh bulan melayari bahtera perkahwinan.

Menurut A. Aida, dia redha dengan perceraiannya itu kerana tiada lagi persefahaman antara mereka dan dia tidak mungkin akan memberikan peluang kedua kepada bekas suaminya.

Terbaru, Ariff menerusi Insta Story memberikan bayangan seakan dia juga tidak sudi untuk merujuk kembali bersama A. Aida. Malah, dia turut membuat memek muka meloyakan bila berbicara soal rujuk.

Terdahulu, A. Aida akui tempoh perkenalan yang singkat sebelum mengenali hati budi masing-masing dengan lebih mendalam mungkin salah satu faktor perkahwinannya dengan Ariff runtuh.

120 responses to “Rujuk? Aku Nak Muntah – Ariff Aziz Buat Muka Meloyakan”

  1. Anonymous says:

    They are jealous bro. Ignore those ugly whores above!!!!

  2. Anonymous says:

    Helok!!!

  3. Sherry says:

    Taste sangat !! :D

  4. ArippAssiz says:

    Hensem kerr… hot stuff kerr.. mcm bangla je aku tgk… bangla pun lagi hensem dgn mata warna hijau biru… mamat telur tak masak ni simpan komen bagus2 je dkt ig dia… padahal byk komen kutuk dia tp dia delete… thats why nampak mcm dia byk fans padahal haters lagi banyok… kalau bukan sbb a.aida tade org kenal pun mamat telur tak msk ni… kesian a.aida dipergunakan…. takpe la kak learn from this lesson… jgn lagi terpedaya dgn lahanat muka bangla mcm ni lagi ok…

  5. Anonymous says:

    Bagus Arif.. kasi sedar!