June 20th, 2019

Penerbit popular, Datuk A. Aida baru-baru ini mengesahkan sudah bercerai dengan suaminya pelakon Ariff Aziz pada 25 April lalu selepas hanya sepuluh bulan melayari bahtera perkahwinan.

Menurut A. Aida, dia redha dengan perceraiannya itu kerana tiada lagi persefahaman antara mereka dan dia tidak mungkin akan memberikan peluang kedua kepada bekas suaminya.

Terbaru, Ariff menerusi Insta Story memberikan bayangan seakan dia juga tidak sudi untuk merujuk kembali bersama A. Aida. Malah, dia turut membuat memek muka meloyakan bila berbicara soal rujuk.

Terdahulu, A. Aida akui tempoh perkenalan yang singkat sebelum mengenali hati budi masing-masing dengan lebih mendalam mungkin salah satu faktor perkahwinannya dengan Ariff runtuh.

120 responses to “Rujuk? Aku Nak Muntah – Ariff Aziz Buat Muka Meloyakan”

  1. Anonymous says:

    pompuan tua kene ajar biar sedor diri… duduk masjid la nek bkn masanya lagi ko nak romen dgn anak ikan.

    • Anonymous says:

      lelaki kalau dh tahu dia tu tua..knpa nk juge..knpa tak dpt sperti yg dikehendaki ke..

    • Fakta Pernikahan says:

      Sbb nenek kedekut kut. Lelaki kalu berusia kawen sama yg muda setakat kereta, wang saku, holiday, beg LV, rumah, maid, …. ok jer. Lelaki tua paham kehendak wanita muda. Yg ko dah lah lebam, kerang dah carik2 lagi nk jimat kos. Mmg anak ikan layan bola dgn member kat mamak je lah. Nak ngadap muka nenek kebayan tu apa hal?

    • Anonymous says:

      byk lelaki jdi biawak hidup..

    • Anonymous says:

      Nisbah lelaki dan wanita 1 : 4 … terimalah kenyataan. K bye!

  2. Anonymous says:

    betul…muntah kasi keluar. benda nk simpan buatper..

  3. hahahhahaha says:

    hahahhaha hadoii la muntahnye aku.. tjuk crite..!!

  4. Camelia says:

    Lelaki ni pelakon ke? Tak pernah tgk filem apa..hmm

  5. apaapajer says:

    Nie yg korang kata HOT? tk sopan and respect pompuan… nie jantan HOT murahan.. HOT ASS for sales for cheap women. Dah nampak la belang perangai yg buat A.Aida tak nak dgn dia… not worth in respecting this jantan.

    • Anonymous says:

      Staff A Aida ke ni? Ada ke fans makcik tu weyyy?

    • Anonymous says:

      Kannn…. dah nampak reason why they divorce.. menyampah aku duk tayang mcm dia hot stuff sgt konon2 hot duda laaa… muka camni bersepah dowh… bangla lagi berlambak hencem… kik3

    • Salami says:

      Kebanyakan mat angkat besi ni bodoh, terbanyak steroid jadi fluid2 otak tak mantang

    • Anonymous says:

      Join PAS nanti dpt tiket ke syurga pada masa sama sokong Umngok rasuah buat2 buta video lucah jadi bahan sembang di Socmed.. very Islamik mcm ko!

    • Anonymous says:

      Golongan veteran rasa tergugat jantan sado reject x sedar kemut dah longgar ade hati nk batang muda lagi .. adusss!

    • Anonymous says:

      masalahnya, si mamat ni yg beriya2 nak.
      Kalau sesuatu hajat x dilaksanakan, mestilah merajuk. Sng2 ye nk credit msuk.