May 9th, 2019

Pelakon Ruhainies begitu terbuka mengenai kisah percintaannya dengan teman lelaki dikenali sebagai Mr E yang merupakan ahli perniagaan, menetap di London serta mempunyai tiga cawangan butik di tanah air. Ruhainies sering berkata buah hatinya itu seorang yang penyayang dan macam-macam lagi.

Bagaimanapun, ramai yang tertanya kenapa Ruhainies sehingga hari ini masih lagi tidak mendedahkan wajah kekasihnya itu?

Menurut Ruhainies beliau belum bersedia untuk memperkenalkan teman lelakinya kepada umum kerana risau jejaka itu akan terkena tempias popularitinya.

Nak kata sorok boyfriend tu tidaklah, sebab saya selalu keluar bersama dia. Cuma, saya belum bersedia untuk kenalkan dia kepada peminat. Lagipun kehidupan seorang selebriti ini, kemana sahaja kita pergi, apa sahaja kita lakukan orang akan perhati. Saya tak mahu dia rasa perkara sama.

Sebelum ini saya tak pernah buat kenyataan ada boyfriend. Tetapi kali ini, saya anggap dia seorang yang sangat istimewa dan betul-betul serius dalam hubungan ini. Kami jujur sesam sendiri, berkongsi apa yang dilakukan setiap hari, kami juga ada merancang untuk ke fasa seterusnya.

Kita doakan yang terbaik dan semoga hubungan Ruhainies dan Mr E berkekalan sehingga ke jenjang pelamin.

Sumber Berita : mStar Online


36 responses to “Ruhainies Belum Sedia Dedah Wajah Kekasih, Takut Kena Tempias Populariti”

 1. Gatai says:

  Pisau cukir cap kepala naga
  Razor blade cap kepala boya

 2. amal says:

  dia sedar tak ade cermin belakang tu and nampak muka laki tu???

 3. wooly wolly says:

  Sorry terbaca headline… sapa dia ni? penyanyi ke pelakon?

 4. puakatebingbiru says:

  populariti???like seriuosly bitch???
  “kali ni bebetul serius..bla bla bla”.. mestilah nak serius..kena payung bnyk kn…sebelum ni semua yg biashe biashe aje…ni dpt “hartawan” kenalah jaga..sebab sendu dlm industri kn..kenalah kawin org kaya..nnti sape nk layan taste ala ala hollywood star..dasar mata duitan, bimbo..pooddaaaahhh

 5. ruhanis sakai says:

  kisah plak…hahahaaaaa

Loading...