Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Respect 779 Cikgu Tolak Vaksin, Tak ‘Bodoh’ Macam Kebanyakan Netizen” – Suhaimi Saad

Suhaimi Saad

Bekas penyanyi nasyid, Suhaimi Saad luah rasa hormat terhadap 779 orang cikgu di Johor yang tidak mahu menerima suntikan vaksin COVID-19.

Advertisement

Suhaimi atau dikenali sebagai Mosus itu telah memuat naik sebuah gambar bertulis bahawa hanya orang ‘bodoh’ sahaja yang akan mematuhi peraturan perlu menerima vaksin itu.

Malah menerusi kapsyen tersebut, bapa kepada empat orang anak itu turut mendoakan agar urusan guru-guru terbabit dipermudahkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suhaimi Saad (@mosusofficial)

Sebelum itu, penyanyi nasyid tersebut ada memuat naik sebuah hantaran tangkap layar dengan kapsyen sinis sambil meletakkan tanda pagar #tolakvaksin berkenaan dengan Tuanku Mahkota Johor (TMJ) mahu bertemu dengan 779 cikgu yang telah menolak vaksin itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suhaimi Saad (@mosusofficial)

Advertisement

Sekadar info, sebelum ini media melaporkan seramai 779 orang guru di negeri Johor telah menolak dari menerima vaksin COVID-19 dan turut dilaporkan guru-guru terbabit akan dipanggil Jabatan Pendidikan Negeri Johor (JPNJ) untuk diberikan penerangan kepentingan vaksin supaya diambil oleh mereka.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Yaaaa benar

    August 24, 2021 at 3:11 pm

    Nk je tgok TMJ panggil die. Baru tau langit tinggi rendah?

  2. Honey honey

    August 24, 2021 at 1:01 pm

    tak tau bila nak ceredik laki ex mawi ni…. dah la tak ceredik, sombong pulak tu… baik la belajar membaca,.. anak2 pun tak hantar sekolah…apa nak jadi org cmni

  3. Armadan Hamdan

    August 23, 2021 at 7:37 pm

    TOTALLY SHITTY!

  4. Sabri Ali @ Nick

    August 23, 2021 at 7:34 pm

    OF COURSE.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top