Written by Bella | October 11th, 2018

Pelakon baharu, Raysha Rizrose memang jarang sekali menghiasi mana-mana drama, meskipun populariti beliau tidaklah sehangat dua orang kakaknya iaitu Nelydia Senrose dan Uqasha Senrose, apa yang dilakukan oleh Raysha tetap menjadi perhatian ramai.

Baru-baru ini, foto Raysha yang agak seksi sehingga menampakkan bentuk buah dadanya mengundang pelbagai reaksi. Ada yang kurang senang melihat foto tersebut tetapi ada pula lelaki-lelaki gatal yang meninggalkan komen berbaur lucah.

Rata-rata netizen menasihati agar Raysha memadam foto berkenaan yang agak tidak sopan sertan mengundang fitnah.

Meskipun turut menerima kecaman, aktres itu bagaimanapun dilihat tidak memberikan sebarang respon. Nampaknya memang Raysha tidak mahu melayan komen-komen netizen dan lebih selesa dengan cara beliau.

Sumber Berita : mStar Online

17 responses to Raysha Rizrose Tidak Kisah Foto Seksi Nampak Bentuk ‘Aset’ Undang Komen Lucah

  1. Anonymous says:

    Adikbe

    1

    0
  2. Anonymous says:

    Adikberadik semua cantik2 belaka masyaallah. Sayangnya tak islamic. Semoga dpt taufiq dan hidayah, baru ada ada semuanya.

    16

    0
    • wekkkkkkk says:

      kalau perangai mcm ni, bila org yg islamik dlm pemakaian lepas tu dpt pulak Anugerah Bintang Paling Popular..pandai komen dn kutuk pulak x puas hati, padahal x sedar diri sendiri x di kaji.

      6

      1
  3. Anonymous says:

    Artis kat m’sia mmg x sama cam artis di Indonesia..Indon sana netizen sgt open..artis dia rata2 mmg seksi habis..baguslh netizen disini peka hal sopan berpakaian..mintak2 jgn berlaku malapetaka baru nk sedar..

    12

    1
  4. Bebal says:

    Ko pnggil org tgk ttek ko dn ko x kisah..euwww u suck dohh.ksian nya

    5

    0
  5. Biasala kakak dia buat kat Thai belanja dia sekali dpt discount..dah up dari size kuih koci ke kueh pau takan tak nak show off…dulu semua leper sekarang dah dolly dok…wakakakakah

    4

    0
  6. diyana says:

    dear Raysha Rizrose,

    If kau takde walau sikit pn prasaan malu dgn pakai pkaian yg mcmni,
    Tp tlg la kesian kan kitorg yg sekaum dgn kau ni..
    rasa malu sbgi prmpuan mlayu yg bragama islam..tayang bentuk bdn mcm bogel mcmni,

    Jgn bangga tunjuk bnde yg haram ditunjuk,
    Jgn smpi Allah tarik nikmat kau satu2..

    6

    0
  7. mak cute says:

    nmpk nar la padding 4 inci ko tp isi dlm cm ciku…dasar sendu yg nak publisiti…

    1

    0
  8. Anonymous says:

    adikberadik ..kes nenen je ke ..

    2

    0
  9. nanny says:

    kadang tu aset kecik je, pakai push up je lebih. mana ada org kurus aset besar melainkan tambah perisa memgla besar. kekekekeke

    6

    0
  10. komarad says:

    tak sabar nak balik rumah jumpa bini..

    1

    1

Leave a Comment

Optional