Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ramalan Keputusan ABPBH 2011 Daripada Abang Nara

Dalam banyak-banyak anugerah untuk artis yang wujud di Malaysia ini, Abang Nara paling teruja dengan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH). Bagi Abang Nara keputusan ABPBH sangat adil kerana ianya berdasarkan undian daripada peminat. Tiada melibatkan juri awam, juri profesional ataupun mana-mana markah daripada pihak luar.

keputusan abpbh2011

Advertisement

Jadi seperti tahun-tahun lepas, Abang Nara bawakan anda ramalan keputusan penuh ABPBH2011 berdasarkan pandangan Abang Nara. Pilihan Abang Nara ialah yang di”bold”kan. Adakah anda bersetuju dengan pilihan Abang Nara atau anda pilihan anda sendiri?

Penyanyi lelaki:

1 – Faizal Tahir

2 – Anuar Zain

3 – Aizat

Advertisement

4 – Hafiz

5 – Black

Penyanyi wanita:

1 – Najwa Latif

2 – Yuna

3 – Stacy

4 – Alyah

5 – Shila Amzah

Artis duo/berkumpulan:

1 – 6ixth Sense

2 – Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah

3 – Meet Uncle Hussain/Hazama

4 – Bunkface

Advertisement

5 – Forteen

Artis baru lelaki:

1 – Johan Ariff As’ari

2 – Hazama

3 – Awi Rafael

4 – Aeril Zafrel

5 – Beto Khusyairi

Artis baru wanita:

1 – Tasha Shilla

2 – Najwa Latif

3 – Neelofa

4 – Nur Fathia

5 – Izara Aishah

Pelakon filem lelaki:

1 – Aaron Aziz

2 – Shaheizy Sam

3 – Adi Putra

4 – Syamsul Yusof

5 – Bront Palarae

Pelakon filem wanita:

1 – Lisa Surihani

2 – Maya Karin

3 – Diana Danielle

4 – Yana Samsudin

5 – Eja

Pelakon TV lelaki:

1 – Aaron Aziz

2 – Adi Putra

3 – Remy Ishak

4 – Fizz Fairuz

5 – Fauzi Nawawi

Pelakon TV Wanita:

1 – Fasha Sandha

2 – Tiz Zaqyah

3 – Scha Alyahya

4 – Nora Danish

5 – Rozita Che Wan

Artis komedi lelaki:

1 – Zizan Razak

2 – Johan

3 – Nabil

4 – Along Cham

5 – Afdlin Shauki

Artis komedi wanita:

1 – Noorkhiriah

2 – Sharifah Shahira

3 – Didie Alias

4 – Kenchana Dewi

5 – Alliza Abdullah @ Enot

Pengacara TV lelaki:

1 – Aznil Nawawi

2 – Faizal Ismail

3 – Ally Iskandar

4 – Awal Ashaari

5 – Zizan Razak

Pengacara TV wanita:

1 – Fara Fauzana

2 – Cheryl Samad

3 – Sharifah Shahira

4 – Raja Azura

5 – Nurul Syuhada

Penyampai radio lelaki:

1 – Faizal Ismail

2 – Aznil Nawawi

3 – AG

4 – Halim Othman

5 – Khairil Rashid @ Krill

Penyampai radio wanita

1 – Fara Fauzana

2 – Linda Onn

3 – Raja Azura

4 – Abby Fana

5 – Sharifah Shahira

Dengar cerita Aaron Aziz akan berlari dengan hanya boxer sekiranya berjaya menggondol 4 anugerah. Fuh ~~ Mesti ramai tak sabar melihat aksi seksi Aaron Aziz tersebut. Apa pendapat anda? Adakah anda bersetuju dengan pilihan Abang Nara?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

165 Comments

  1. muazfaris

    April 8, 2012 at 3:26 pm

    test komen, sbb tadi tulis dia kuar error, test jap eh abang Nara

  2. muazfaris

    April 8, 2012 at 3:25 pm

    boleh jadi tukang tilik la lepas ni abang Nara..haha.. kalo betul ramalan tu kena tepat.. dah cam ramalan org wat utk SPM..bleh kaut duit banyak tu..haaha.. just pendapat je.

  3. Zaza Muhammad

    April 8, 2012 at 3:19 pm

    sape pun yg menang, tahniah sbb seme layak. just rezeki berpihak kpd pemenang je.. dan artis2 wanita terutamanya, suke tgk pakaian cantik2, melaram le tp harap2 ramai yg sopan dan lagi lagi better tutup aurat…

  4. anastasiaemylda

    April 8, 2012 at 2:01 pm

    Penyanyi lelaki:
    4 – Hafiz
    Penyanyi wanita:
    2 – Yuna
    Artis duo/berkumpulan:
    2 – Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
    Artis baru lelaki:
    4 – Aeril Zafrel
    Artis baru wanita:
    3 – Neelofa
    Pelakon filem lelaki:
    2 – Shaheizy Sam
    Pelakon filem wanita:
    4 – Yana Samsudin
    Pelakon TV lelaki:
    2 – Adi Putra
    Pelakon TV Wanita:
    4 – Nora Danish
    Artis komedi lelaki:
    1 – Zizan Razak
    Artis komedi wanita:
    2 – Sharifah Shahira
    Pengacara TV lelaki:
    1 – Aznil Nawawi
    Pengacara TV wanita:
    1 – Fara Fauzana
    Penyampai radio lelaki:
    1 – Faizal Ismail
    Penyampai radio wanita
    1 – Fara Fauzana

    agak2 aje…tak semstinya betul lagi..:P

  5. fisa

    April 8, 2012 at 12:37 pm

    rmai jer yg nak sponsor program mcm nih…aper motif prog mcm nih yer..kalu semata2 nak tahu siaper yg popular mcm artis nih da jd komuniti yg sgt2 diagungkan…mcm2 anugerah da diwujudkan..semestinya artis yg mmg berbakat n komited da dpt imbuhannya..tetapi klu dlm aspek populariti pon nk dijadikan aspek atau kriteria mng anugerah…rsenyer lg bgs budget tu diperuntukkan kpd mereka yg sgt2 memerlukan bantuan…hopefully berita harian terfikir kearah itu…))

    • Anonymous

      April 8, 2012 at 12:53 pm

      yg ko plak baca blog gosip ni ape motif? kan bagus masa yg ade tu diperuntukkan untuk baca benda2 yg lebih berfaedah?? hopefully fisa terfikir ke arah itu :)))

    • fisa

      April 8, 2012 at 1:59 pm

      membaca blog xsalah..sy pon ske dunia hiburan tp berpada-pada la..hanya pendapat..)) bukan sindiran yer…

    • Anonymous

      April 8, 2012 at 3:19 pm

      program ni pun x salah, kenapa sgt concern pada yg x perlu?? if u tgk abp mlm ni pun u dh menyumbang kepada pembaziran yg u nak ckp tu, so r u sure u xtgk? i nak tny, u dh kerja? klu u dh kerja, do u spend 100% of ur money utk menderma dan berzakat? xde langsung utk hiburan?? no this is just a question, bukan sindiran.. serious sy cuma bertanya dgn ikhlas.. and do u know what is the purpose for a company to sponsor in certain event? u ingat die spend duit sponsor tu mcm menderma? they are actually buying their own advert.. in case if u dunno, setiap company perlu advert utk dpt sales, utk generate income, utk beri zakat…period.

    • eiffel

      April 8, 2012 at 3:18 pm

      kalau ramai berpendapat mcm fisa ni mungkin dunia hiburan kt malaysia ni boring n malap je.. kalau cakap pasal peruntukan kpd mereka yg memerlukan, aku rase berita harian, tv3 n lain2 media massa dah banyak bg bantuan.. kalau mereka tak keluarkan duit pun, mereka guna cara menghebahkan utk mendapatkan bantuan org ramai.. peranan media massa kena la seimbang.. open minded sikit laa.. jgn la asek nak berfikiran sempit n boring je… luaskan sikit pemikiran tu.. kalau cik fisa ni sebut pasal sponsor yg lain2 tu, biaselah, business marketing.. business ape yg tak nak untung? walaupun anugerah bintang popular ni bukan menilai kualiti (mcm aim, ffm, anugerah skrin), at least dgn cara mcm ni pengarah, penerbit, komposer n lain2 medium yg menaikkan artis ni boleh tau selera peminat dan boleh menggalakkan lagi mereka berkarya.. lagi pun anugerah mcm ni boleh memeriahkan dunia hiburan kat malaysia yg tak seberapa ni.. cuba positive sikit..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama