Written by Bella | October 31st, 2019

Sejak mendirikan rumah tangga dengan jejaka Australia, pelakon Raja Ilya kelihatan sangat bahagia, semakin berseri-seri dan cantik. Malah, dia juga tidak segan untuk berkongsi momen intim bersama suami tercinta.

raja ilya mandi dalam bilik air

Pernah dikecam kerana berkongsi video momen mesra bersama suami di atas katil,  nama Raja Ilya sekali lagi hangat diperkatakan selepas memuat naik video ketika mandi sambil mencuci rambutnya dalam bilik air.

Menerusi video tersebut, pelakon itu memakai baju tidur sambil mencuci rambut di bawah pancuran air membasahi tubuhnya.

Video itu mencetuskan kontroversi, rata-rata netizen menganggap aksi itu tidak sopan meskipun ia bertujuan untuk mempromosikan produk. Lebih teruk lagi, ada juga yang meninggalkan komen berbaur lucah.

raja ilyaraja ilya raja ilya dikecam muat naik video mandi dalam bilik airraja ilyaTidak salah untuk mempromosikan produk tetapi harus juga menjaga batasan agar tidak mengundang fitnah. Kenalah jaga nilai eksklusif diri.

Sumber Berita : Astro Gempak

10 responses to Raja Ilya Dikecam Muat Naik Video Dalam Bilik Air

  1. miowmiow says:

    npe x bogel je? dah la x lawa mke keling.. perasan mcm natural beauty plak.. pity on u..

  2. Anonymous says:

    Yg mengomen kecam ni anda lg teruk dari raja ilya ni.. sila cermin diri dulu

  3. Chohkri Yulis. says:

    Aku ok je tgk :-P
    Tula org kate dlm hidup jgn nk jual khidupan sgt….jgn tunjuk benda mcm2…jgn nmpak murahan sbb duit…kang jd benda len…haha
    Aku tgk skang bdk2 muda…bdk skola pn ada…jual produk kt Ig mcm jual badan skali..hahahaha…

  4. I Am Nobody says:

    Sebab tuu dia kawin ngan bukan seagama… sifat malu tuu da xder… Xper, kita doa yg terbaik utk dia… Siapalah kita utk menilai apa yg dia buat…

  5. Anonymous says:

    kahwin bukan seagama bukan tiket untuk buat perkara dilarang Allah. Saya pun kahwin bukan seagama, alhamdulillah elok jek. Suami sendiri akan tegur jika buat perkara dilarang..
    Sama-samalah belajar untuk memperbaiki diri

  6. hahah says:

    membazir air oii punya lama mengalir tapi tak pakai

  7. Adudu says:

    Artis sendu… sesendu blog nara jugak

  8. Bawang Goreng says:

    Artis malaysia makin lama makin teruk! Akhlak langsung tak pelihara. Tanpa segan silu tayang body masa mandi. Somehow aku rasa artis barat pun tak lalu nak buat perangai gitu even if dia peduli apa nak bogel sekalipun bukan dorang kisah. Paparazi je suka amik gambar dorang senyap2. Yang LAAAA ni terang2 sendiri rekod. Allahuuuuuuuakhbar..

  9. aih says:

    wow!!.. breast perfect!>.. onani multiple times sedap ni… go girl!… ur side breast tak jatuh… how u maintain that… black bra, and with the dress… big breast too… ‘bersama’ 2 jam x cukup ni.. hahhaa.. ur husband is a lucky guy… boleh bayangkan u make him jerk banyak kali ni.. and by the way, jarang perempuan melayu bila kawin , maintain badan cam ni… facts!..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini