Written by Bella | November 26th, 2018

Baru-baru ini, ratu kontroversi Nur Sajat ada memuat naik video dirinya seksi berbikini sambil bergelek sakan di atas sebuah kapal di Beirut, Lubnan. Video tersebut yang penuh dengan tarian ghairah menimbulkan rasa kurang senang ramai pihak.

Pendakwah dan penceramah bebas, PU Amin menerusi akaun Instagramnya turut menempelak video berkenaan dan tidak sangka usahawan kosmetik itu sanggup mencemarkan bulan mulia kelahiran Rasulullah dengan memuat naik aksi sebegitu. Adakah Sajat sengaja ingin mencabar kuasa Allah SWT?

Terdahulu, PU Amin pernah menegur Sajat untuk berhenti mempromosikan lagu Bobo Dimana kerana ia mengandungi unsur lucah dan memberikan pengaruh tidak baik kepada masyarakat. Namun, ia dipertikaikan oleh Sajat sehingga beliau naik berang dan mengugut untuk memotong kemaluan pendakwah itu demi mempertahankan lagu tersebut selain melabelkan PU Amin sengaja ingin mencari publisiti murahan.

63 responses to Apakah Sajat Mahu Cabar Kuasa Allah SWT? – PU Amin Tempelak Video Sajat Berbikini

  1. Madah berhelah says:

    Sajat , u kata u perempuan , everytine dipertikaikan u kata u girl…kalo ye pun u ni mengaku perempuan hanya utk mencemarkan kaum hawa dan bagi tahu seluruh dunia islam ini munafik ker? islam bertopengkan munafik …please la ..

    Ya u will got yr punishment one day from Allah , cuma cepat atau lambat sahaja ….kita tunggu dan lihat ..

    Bila PU Amin bersuara keagamaan , ramai plak yg membantah demi sajat …tapi bila sajat sendiri berbikini dan bernama kan islam ” bin ” or Binti ” hahah memalukan kami kaum islam dimalaysia …

    Malu la buila orang luar kata ” begini ke kaum islam berpakaian ” …wei kubur masing2 but kerana melebihi ..allah laknat ..allah bagi kamu kesedaran masa yg pnjang utk berubah …mgkin amaran nya dah dekat so tunggu dan lihat sajala kaum hawa ….berubah la kearah kebaikann …kamu jugak akan diterima oleh masyarakat ….hahahahah ..kesian betul la nasib orang2 begini …

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Bila ketuanan melayu di keluaarkn kyataan ini..konon org2 melayu tolonglah berusaha jgn kaya dn jgn jdi kuli cina dn kaum lain. Rupanya yg kaya byk golgm pondan. Sebelum mereka ni kaya sgn produk sendiri..apakah pkerjaan asal mereka ni sebelum kaya. Klaulh perkara yg dlknat tu pada asalnya…maka tidak hairanlah jdi manusia seperti ini. Mmglh tiada suci dan murni.

    6

    0
    • Anonymous says:

      1. samada sajat ni khunsa atau die sebenarnye memang dilahirkan sebagai lelaki dengan 1 alat kemaluan, kedua2nya tetap dilaknat sebab berpakaian mcm tu.
      2. jabatan agama yg cek die tu ari, ape kesudahan? nape senyap tanpa berita? ada kemungkinan dia khunsa, sebab tu dieorg xleh disclose pape. kalau die confirm lelaki, mesti jabatan agama da amik tindakan sebab aku yakin org2 di jabatan agama adalah antara org2 yg telus n amanah dlm menjalankan tugas, lebih2 lagi perkara ni membabitkan agama islam.
      3. Paki ketat mcm tu, tapi xnampak cameltoe, terdapat keraguan di situ.

      0

      0
    • minah jambu say says:

      tak tau cerita jngan cakap banyak…sucu tak suci murni biar Allah saja yg balas perkara baik dn yg tak baik ..kite manusia cuma ada mulot puaka jahanam saja..

      1

      13
      • nana says:

        knp nk tayang aib dir sendiri. Selama ni Allah jaga aib dia. dr zaman dia up video insta dgn suara jantan dan bekas jerawat penuh dipipi. tp makin lama makin berani bukak aib sendiri. bila dh hilang rasa malu, dh sebati dgn dosa Allah tegur, memula excident, lps tu ada manusia report jabatan agama check jantina pun tak sedar diri lg. tak sanggup nk tgk video tu. tgk gmbr pun dh sedih. benda dh terang2 salah. kalau betul khunsa jelaskan, kalau lelaki balik la ke pangkal jalan. kita jgn dok back up sgt semata2 nk jaga perasaan golongan songsang ni. terpikir tak yg ALLAH tu masih sygkan dia sbb gerak kan hati manusia untuk tegur dia. kalau esok Allah tegur dgn menarik nikmat ke tarik nyawa ke, rasa2 sempat ckp bongkak lg.

        0

        0
  3. Ahmd sajat says:

    X snggup tgk vdeo en sjat ni.tkut bla tgk kang elok klur sesuatu yg brjntai.hlang plak slera mkn sy ntt.tp xpe en sjat,bukn sy yg doa ye..hrp mlm ntt ko x d bri hdyah mmpi yg truk2.

    2

    0
    • Anonymous says:

      jangan risau, kerana yang berjuntai tu da dicantas dulu. kan safiey (syinta) da penah bgtau, sajat wat kat thailand.

      16

      0
  4. Anonymous says:

    Org byk duit bolehlh ambil dging perut..dging peha buat letak kt punggung tu.
    Fake..puki sumbu.

    10

    0
  5. Kobes Bunga says:

    semoga x keluar berita dia dipanah petir

    11

    0
  6. prihatin says:

    ustaz amin pun mengikuti perkembangan sajat rupanya….

    3

    23
  7. i am muslim says:

    tidak cukupkah tkejadian di Palu mejentik masyarakat islam di malaysia?? sedih jika gol2 ini masih didewa2kan krn semua yg dimiliki mereka (kekayaan dr produk palsu, hatta diri mereka palsu serba serbi krn hasil pembedahan) ..gol ini yang diangkat2 dan dipuja2 serta dijadikan role model lambang kejayaan & kekayaan. sudah hilangkah tokoh2 islam seperti Salahuddin al ayubi, fatimah al zahra yg boleh dijadikan role model untuk pada lelaki & wanita muslim di malaysia hingga manusia2 yag munafik lagi tiruan dipuja2 sedemikian rupa? rugi lagi menyedihkan. Nak tunggu teguran di negara sendiri ke baru kita nak insaf? tu pon kalu kita selamat…kalu mati masa tuhan ‘tegur’ tu ?? nak jawab apa depan Allah? nak jawab apa kalu keturunan kita tiba2 salah satu daripada gol2 yg dilaknak allah ?? nauzubillahnaminzalik.

    0

    0
  8. kakila says:

    Sedih dngn manusia zaman kini, diberi kehidupan yg lebih selesa dan kesenangan yang melimpah ruah tapi mereka spt menidakkan hukum Allah. Diberi akal dan fikiran, ilmu yang lebih tinggi dan kemudahan yang mencukupi tetapi masih tidak takut dengan hukum Allah. Semoga mereka cepat2 kembali ke jalan yg diredhai kerana mati itu pasti & mati tidak menunggu hari #sekadarluahan

    30

    0
    • Anonymous says:

      itulah bila manusia dah kaya raya mudah lupa siapa yg beri dia rezeki. Mulai lupa daratan. hanya segelintir saja bila kaya akan sentiasa syukur & mengingati Allah

      3

      0
  9. Suara Rakyat Malaysia says:

    aku rasa org malaysia dah kira cukup sporting dah.. kau nak jadi bapok ke nak jadi pengkid ke nak sonsang ke terbalik ke jahanam ke kami x amik kisah sbb berapa banyak bapok kt luar sana tapi kami x kacau. tapi si Sajat ni diam diam sudah la.. kalau kau rilek diam diam takde org kacau.. tak payah nak menjaja diri satu dunia, tarik perhatian, bangga sangat jadi seorang bapok.. bodoh punya sajat.. plus CERTAIN orang Malaysia ni ada bodoh sikit.. konon kutuk, konon banned, tapi follow, komen, kecam, beli produk dia walaupun produk dia lagi murah dari orang lain. sama macam kau menyokong dia jugak! beli barang dia, kau sendiri yang sedekah duit untuk kaya kan si sajat tu. so unfollow dia, tak payah amik tau pasal dia, ignore dia, pulau kan dia, bila dah x laku, pandai la dia slow.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Pukimin ni pun follow sajat..

    1

    38
  11. Anonymous says:

    mmg ada kunsha ni.
    Suatu hari kakak saya lebih kurang 27 tahun yg lepas, pergi ke klinik ibu dan anak, nurse panggil satu nama bayi, nk timbang berat, lepas tu si ibu tersipu2 malu nk bukak pampsr dn lambat2 nk bukak pampes anak. Lepas tu kakak saya ternampak bayi tu ada pepet di bawah dn ada burung di atas tapi tiada telor.
    Itulah yg kakak saya nampak real depan mata, pengalaman dia di klinik tu.

    Jdi mmg ada khunsa ni, tpi x byk.
    Tpi tentang diri Sajat ni entahlah, dulu pernah ada org kata jdi Ratu Maknyah kan.
    Apa2 pun biarlah dia dgn rahsia dia, kalau dia menikah suatu hari nnti, dn ada zuriat drh drh daging sendiri, maka terbuktilah dia istimewa.

    Tpi kalau betol ko wanita , kenapa berpakaian dan bergelek2 sakan di sana.
    Dan kalau betul ko wanita, kenapa masa dtg bulan ko bgi tahu org. Jenoh nk inform sama masyarakat. Kalau mcm tu, menikahlah kamu dgn pakwe kamu tu jika benar2 wanita dan kami tumpang gembira.
    Itu je nk ckp.

    0

    0
  12. SUARA HATI says:

    PEREMPUAN SEJATI X DE NAK BUAT VIDEO PUBLIC GELEK2 MCM NI … YA ALLAH manusia2 jahil spt ini tiada rasa bersalahkah berkelakuan begitu di atas laut luas ciptaanMu yang bersaksikan para malaikat ? :( golongang2 spt ni la yg buatkan ISLAM dipandang terok dan jahat .. Nauzubillah…

    18

    1
  13. sajat sial says:

    yg sokong sundal pondan hodoh ni spesis2 pondan mcm dia gak..

    0

    0
  14. Tk says:

    Nara. Tak payah nk siat berita bikini n yg negatif pasal Sajat ni.

    8

    0
  15. shopia lorren says:

    Sajat ni masih bawah sedar, satu hari dia akn sedar bila hari dh tua, hrp sajat panjang umur n sempat bertaubat…. hidayah milik Allah…

    8

    0
  16. Anonymous says:

    Makhluk ni nmpknye dh mmg tutp habis pintu nasihat dan kebenaran. Sekarang apa lagi? Patutkh dikenakan hukuman? Kerna perkara mungkar dijadikan secara terang terangan.. bimbang anak2 kecil terutamanya..apaba mereka menonton perilaku sebegini..risau nnti ikut sama terjebak. Mereka baru nk mengenal dunia.. Hurmm

    7

    0
  17. Grow up says:

    Makhluk ni nmpknye dh mmg tutp habis pintu nasihat dan kebenaran. Sekarang apa lagi? Patutkh dikenakan hukuman? Kerna perkara mungkar dijadikan secara terang terangan.. bimbang anak2 kecil terutamanya..apaba mereka menonton perilaku sebegini..risau nnti ikut sama terjebak. Mereka baru nk mengenal dunia.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    masalahnya xyah tgklah, biar dia sendiri p jawab d alam sana tu. hang pun berdosa juga p tgk wat apa. yg nk sama ikut dia buat dosa je yg syiok2 join sama layan. diam2 udhla….

    5

    4
    • Arrrrrrhhhhggg says:

      Pastu nanti kalau ditanya, “kenapa kau buat sebegitu rupa”, Sajat jawab, “sbb tiada siape nk tegur saya”.

      Nampak tak? Mmg kubur masing2 tapi kita Islam bersaudara, kene saling nasihat menasihati.

      20

      0
      • Nona says:

        Betul..betul.. Aku perati ja..banyak yg kutuk dlm soc med..tapi bila sajat p any function, kena sorak n raikan pulak.. Napa tak boo ja.. Kata mau boikot.. Aku siap reject org nak sewa box kat kedai bila tau dia nak jual produk sajat n safiey..
        Elok la ada yg berani tegur.. Bukan dia stroll ig sajat ni kot.. Biasa la bila viral confirm sampai kat banyak orang.. Apa salahnya ustaz n ustazah jadi femes..bagus apa.. Dari pompuan palsu yg korang femeskan, baik bagi slot utk ilmuan jadi femes.. Bila femes,nasihat yg baik2 dari dia org mesti kena ikut.. Nak ke anak2 ikut jadi pelik cam geng ‘perasan’ pompuan ni.. Semoga dijauhkan… Amiiinnn..

        6

        0
  19. Pohdah says:

    Sajat! Sajat! Kalau kau perempuan ori memang kau cantik…….tapi hakikatnya segalanya fake….ape motif kau Sajat buat cam ni…..kau nak impress pak2 Arab.billionaire yg gundik2. mereka bagai bidadari….kau bukak mulut kau aja lari lintang pukang mereka kerana ketidakorian kau tuuuuuuuuuu……..huhu!

    5

    1
  20. faraj says:

    masalah nya…Geli plak kalo org Jantan nk jadi Pompuan Gelek..yg lain pikiaq sendiri…

    1

    0
  21. Pu amjn werk says:

    Pu amin cari publisiti murahan. Tah2 dia slalu g umah urut tak.

    0

    24
  22. mak cute says:

    dlm ig sajat ni byk penjilat siap banggang panggil sis la…lawa cantik la..bengkung pun made in china…dlm shopee berlambak bengkung cm dia jual tp xda la rege cekik darah..yg terpedaya g beli pdhal body sajat tu jantan mn beranak…dok operate sana cni…sedor2 la wei pompuan kat luar sana…sajat tu JANTAN…

    17

    0
  23. Anonymous says:

    mane mak ayah sajat ni…kesian org tue sajat…dah dpt anak bapok…perangai pulak memalukan mak ayah

    3

    0
  24. ayoi says:

    sori laa sajat wlpn ko nmpk cantik tp xde part2 y kurang menggiur kan aku sbg lelaki tulen…bontot x bape nk tonggek…laki ske perempuan bontot tonggek @ besar…xde shape kat bhgn pinggang….perempuan sejati klu y kurus dan bdn cam model tu msti ade shape kat pinggang…dan buah dada juga nmpk montot…ni buah dada leper semacam je…x nmpk pun lurah2 dendam tu…bidang nmpk besar..perempuan sejati bidang nye kecik je,lengan kecik,perut leper dan kecik…ehh…byk laa klu nk describekan bentuk bdn wanita sejati dgn wanita tak ori ni…sori sajat…sila cuba lg..hahahahaha…

    4

    0
    • Anonymous says:

      ada satu yg salah..tidak semua pompuan bidang kecik, ada yg bidang bsr, cer togk omputeh..omputeh..omputeh, bidang bsr ni cantik di ikuti dgn punggug sedrhana, tpi bkn mcm lelaki, itulah shape body yg lawa berbanding dada kecik yg nmpk tak kuat..mcm lemah je.
      kihkihkihkihkih

      0

      0
  25. Anonymous says:

    Jat….buah yg kat bwh dh ilang timbul buah2an besar kat dada kau ye..kau tayang2 buah2an kau ye..kau pakai tupis nmpk kesan operate kau Jat..adoi laaaa….Jat ni xkn berubahnya, lbh2 dia dh potong2..so camaner nk normal jadi laki tulin balik, alang2 dh seluk pekasam ni lh motto Sajat masa ni…hati dh kering…bekas janji puas….

    4

    0
  26. Anonymous says:

    ini citer 30 tahun yg lepas.
    Kakak saya ada pergi ke klinik ibu dn anak. Ada satu ibu tu nurse panggil, puan tolong buka pampers kata nurse tu, si ibu tersipu2 dn melambat2kan mmbuka pampers. Bila di buka pamper, kakak saya yg berada di tmpt anak si ibu tu terkedu melihat anak org tu ada zakar tpi tiada telur, dan ada pepet sekali.
    Alahai istimewanya bayi ni kakak kata. Masa tu x tahu apa erti khunsa.
    Jdi khunsa ni mmg adalah lah ye.

    Tpi utk kes Sajat ni, dia kn pernah mng ratu maknyah, last2 skrg ni tak mengakui lelaki pulak.

    Kalau Sajat tu betol khunsa, maka samalah mcm bayi tu tadi dn mgkn Sajat telah mmbuang zakar nya. Tapi boleh kah mcm ini, tidakkah kalau zakar itu dipotong akan melibatkan nyawa.

    Apa2 pun jika Sajat wanita, kenapa berpakaian berbikini mcm tuh dn kenapa masa dtg bulan punyalha kecoh..ini bkn sifat wanita yg tulin.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    mmg ada manusia khunsa ni:-
    1. Ada tumbuh zakar di atas pepet dn tiada bertelor. (lelaki normal ada 2 telorkan).

    kejadian ni pernah disaksikan oleh kakak aku, nmpk real depan mata masa nurse suruh ibu buka nk timbang bayi. Si ibu melambat2 kan mmbuka pampers mgkn kerana malu.
    Itulah dia anak istimewa.
    Tetapi SAJAT adakah mcm itu atau mmg lelaki tulin masa lahir..
    entahlah.

    1

    0
    • Anonymous says:

      Khunsa penyelesaiannya zmn skr sng, jmp doktor than sahkn yg mana hormon yg byk kearah lelaki or pompuan,than jalani kehidupan salah satu jantina saja n ada 1/2 ulamak kata diharuskn jalani pembedahan jantina.. wallahua’lam bisawab…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Dulu SAJAT ckp, dia byk ke arah kewanitaan. Sbb tu masa remaja sudah pndai berdandan bersolek mcm wanita sejati dn byk mengambil pil2 hormon, bila ada berduit maka snglah nk buat operation. Tpi adakah jika mmbedah zakar itu tidak mendtgkan kemudaratan atau melibatkn nyawa.
        Mungkin dgn kos pembedahan yg mahal beratus2 ribu atau juta, mgkn x ada kesan. entahlah.

        0

        0
        • Anonymous says:

          apa nk heran, zmn skrg ni, ada kambing melahirkan 3 ekor anak. 2 ekor mcm ibu kambing, 1 ekor berupa wajah manusia dn berbadan kinzir..apakah ini tanda2 dh nk kiamat…atau mmg bala pada si penternak.

          0

          0
  28. Anonymous says:

    prnh korang nmpk sajat berjemaah kat masjid / surau? dia duduk belah laki ke pmpuan?

    1

    0
  29. joe says:

    kalau aku rakyat ghana, mmg stim adik kecik tgk sajat…nasib rakyat msia…kendur tgk sajat

    0

    0
  30. meluat tengok says:

    darai oii… pompuan tulen pun kena kecam buat macam tu tambah darai macam hang la sajat…

    0

    0
  31. anonymous says:

    pu pungkok amin ni jeles kat sajat n all the lgbt,waste ur time la… nasihat aku tuk kau la amin this is minor issue ok big issue now adalah puak kapir cina n indu nak takeover malaya ni kau tak nak sebuk pon,kau tahu tak sikit masa lagi dah tak bleh azan kuat lagi tak de surau dlm cmplex,bumiputra gone,melayu gone,raja pun gone..raja PH adalah DAP .tun m kalau padam habis lah,kau pergi tegur mariam moktar tu lagi afdal,

    0

    5
  32. Lilo says:

    Skrg ni bila aku tgk perempuan yg sgt cantik aku kena berhati2 sb takut lelaki.kawan aku penah kena skali…cun gila awek dia..ckp suara pun sebijik pompuan..taptup jantan.dia detect masa terkantoi tgk ic…demam hampir sebulan kawan aku…geng kitaorg pun x leh nak brain.sejak tu..before nak date pompuan…tgk ic dulu…langkah selamat.

    2

    0
  33. Nor izah says:

    Betul, awak perempuan. Sis bimbang. Kalau x iktiraf sajat ni perempuan. Sekali dia tunjuk pet pet dia. Haru kita org perempuan .

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Gigih nak tunjuk dia perempuan. Agaknya kalau memang takde perasaan malu langsung semua benda dia nak tunjuk. Lol.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    GIGIH NK BUKTIKAN WANITA.

    0

    0
  36. Kitty says:

    Typical “halal haram chicken” imam or whatever. Not a fan of LGBT community but I wouldn’t condem, curse or judge them using a religion. Allah that … Allah did… etc. these are mental case community, they need kindness in dealing not judgement from sooo self righteous religious people.

    0

    0
  37. duda says:

    Mak ai kemurungan i

    0

    0

Leave a Comment

Optional