Written by Bella | November 26th, 2018

Baru-baru ini, ratu kontroversi Nur Sajat ada memuat naik video dirinya seksi berbikini sambil bergelek sakan di atas sebuah kapal di Beirut, Lubnan. Video tersebut yang penuh dengan tarian ghairah menimbulkan rasa kurang senang ramai pihak.

Pendakwah dan penceramah bebas, PU Amin menerusi akaun Instagramnya turut menempelak video berkenaan dan tidak sangka usahawan kosmetik itu sanggup mencemarkan bulan mulia kelahiran Rasulullah dengan memuat naik aksi sebegitu. Adakah Sajat sengaja ingin mencabar kuasa Allah SWT?

Terdahulu, PU Amin pernah menegur Sajat untuk berhenti mempromosikan lagu Bobo Dimana kerana ia mengandungi unsur lucah dan memberikan pengaruh tidak baik kepada masyarakat. Namun, ia dipertikaikan oleh Sajat sehingga beliau naik berang dan mengugut untuk memotong kemaluan pendakwah itu demi mempertahankan lagu tersebut selain melabelkan PU Amin sengaja ingin mencari publisiti murahan.

55 responses to Apakah Sajat Mahu Cabar Kuasa Allah SWT? – PU Amin Tempelak Video Sajat Berbikini

  1. Anonymous says:

    Bila ketuanan melayu di keluaarkn kyataan ini..konon org2 melayu tolonglah berusaha jgn kaya dn jgn jdi kuli cina dn kaum lain. Rupanya yg kaya byk golgm pondan. Sebelum mereka ni kaya sgn produk sendiri..apakah pkerjaan asal mereka ni sebelum kaya. Klaulh perkara yg dlknat tu pada asalnya…maka tidak hairanlah jdi manusia seperti ini. Mmglh tiada suci dan murni.

    6

    0
    • minah jambu say says:

      tak tau cerita jngan cakap banyak…sucu tak suci murni biar Allah saja yg balas perkara baik dn yg tak baik ..kite manusia cuma ada mulot puaka jahanam saja..

      1

      13
  2. Ahmd sajat says:

    X snggup tgk vdeo en sjat ni.tkut bla tgk kang elok klur sesuatu yg brjntai.hlang plak slera mkn sy ntt.tp xpe en sjat,bukn sy yg doa ye..hrp mlm ntt ko x d bri hdyah mmpi yg truk2.

    2

    0
    • Anonymous says:

      jangan risau, kerana yang berjuntai tu da dicantas dulu. kan safiey (syinta) da penah bgtau, sajat wat kat thailand.

      16

      0
  3. Anonymous says:

    Org byk duit bolehlh ambil dging perut..dging peha buat letak kt punggung tu.
    Fake..puki sumbu.

    10

    0
  4. Kobes Bunga says:

    semoga x keluar berita dia dipanah petir

    11

    0
  5. prihatin says:

    ustaz amin pun mengikuti perkembangan sajat rupanya….

    3

    23
  6. kakila says:

    Sedih dngn manusia zaman kini, diberi kehidupan yg lebih selesa dan kesenangan yang melimpah ruah tapi mereka spt menidakkan hukum Allah. Diberi akal dan fikiran, ilmu yang lebih tinggi dan kemudahan yang mencukupi tetapi masih tidak takut dengan hukum Allah. Semoga mereka cepat2 kembali ke jalan yg diredhai kerana mati itu pasti & mati tidak menunggu hari #sekadarluahan

    30

    0
    • Anonymous says:

      itulah bila manusia dah kaya raya mudah lupa siapa yg beri dia rezeki. Mulai lupa daratan. hanya segelintir saja bila kaya akan sentiasa syukur & mengingati Allah

      3

      0
  7. Anonymous says:

    Pukimin ni pun follow sajat..

    1

    38
  8. SUARA HATI says:

    PEREMPUAN SEJATI X DE NAK BUAT VIDEO PUBLIC GELEK2 MCM NI … YA ALLAH manusia2 jahil spt ini tiada rasa bersalahkah berkelakuan begitu di atas laut luas ciptaanMu yang bersaksikan para malaikat ? :( golongang2 spt ni la yg buatkan ISLAM dipandang terok dan jahat .. Nauzubillah…

    18

    1
  9. Tk says:

    Nara. Tak payah nk siat berita bikini n yg negatif pasal Sajat ni.

    8

    0
  10. shopia lorren says:

    Sajat ni masih bawah sedar, satu hari dia akn sedar bila hari dh tua, hrp sajat panjang umur n sempat bertaubat…. hidayah milik Allah…

    8

    0
  11. Anonymous says:

    Makhluk ni nmpknye dh mmg tutp habis pintu nasihat dan kebenaran. Sekarang apa lagi? Patutkh dikenakan hukuman? Kerna perkara mungkar dijadikan secara terang terangan.. bimbang anak2 kecil terutamanya..apaba mereka menonton perilaku sebegini..risau nnti ikut sama terjebak. Mereka baru nk mengenal dunia.. Hurmm

    7

    0
  12. Grow up says:

    Makhluk ni nmpknye dh mmg tutp habis pintu nasihat dan kebenaran. Sekarang apa lagi? Patutkh dikenakan hukuman? Kerna perkara mungkar dijadikan secara terang terangan.. bimbang anak2 kecil terutamanya..apaba mereka menonton perilaku sebegini..risau nnti ikut sama terjebak. Mereka baru nk mengenal dunia.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    masalahnya xyah tgklah, biar dia sendiri p jawab d alam sana tu. hang pun berdosa juga p tgk wat apa. yg nk sama ikut dia buat dosa je yg syiok2 join sama layan. diam2 udhla….

    5

    4
    • Arrrrrrhhhhggg says:

      Pastu nanti kalau ditanya, “kenapa kau buat sebegitu rupa”, Sajat jawab, “sbb tiada siape nk tegur saya”.

      Nampak tak? Mmg kubur masing2 tapi kita Islam bersaudara, kene saling nasihat menasihati.

      20

      0
      • Nona says:

        Betul..betul.. Aku perati ja..banyak yg kutuk dlm soc med..tapi bila sajat p any function, kena sorak n raikan pulak.. Napa tak boo ja.. Kata mau boikot.. Aku siap reject org nak sewa box kat kedai bila tau dia nak jual produk sajat n safiey..
        Elok la ada yg berani tegur.. Bukan dia stroll ig sajat ni kot.. Biasa la bila viral confirm sampai kat banyak orang.. Apa salahnya ustaz n ustazah jadi femes..bagus apa.. Dari pompuan palsu yg korang femeskan, baik bagi slot utk ilmuan jadi femes.. Bila femes,nasihat yg baik2 dari dia org mesti kena ikut.. Nak ke anak2 ikut jadi pelik cam geng ‘perasan’ pompuan ni.. Semoga dijauhkan… Amiiinnn..

        6

        0
  14. Pohdah says:

    Sajat! Sajat! Kalau kau perempuan ori memang kau cantik…….tapi hakikatnya segalanya fake….ape motif kau Sajat buat cam ni…..kau nak impress pak2 Arab.billionaire yg gundik2. mereka bagai bidadari….kau bukak mulut kau aja lari lintang pukang mereka kerana ketidakorian kau tuuuuuuuuuu……..huhu!

    5

    1
  15. faraj says:

    masalah nya…Geli plak kalo org Jantan nk jadi Pompuan Gelek..yg lain pikiaq sendiri…

    1

    0
  16. Pu amjn werk says:

    Pu amin cari publisiti murahan. Tah2 dia slalu g umah urut tak.

    0

    24
  17. mak cute says:

    dlm ig sajat ni byk penjilat siap banggang panggil sis la…lawa cantik la..bengkung pun made in china…dlm shopee berlambak bengkung cm dia jual tp xda la rege cekik darah..yg terpedaya g beli pdhal body sajat tu jantan mn beranak…dok operate sana cni…sedor2 la wei pompuan kat luar sana…sajat tu JANTAN…

    17

    0
  18. Anonymous says:

    mane mak ayah sajat ni…kesian org tue sajat…dah dpt anak bapok…perangai pulak memalukan mak ayah

    3

    0
  19. ayoi says:

    sori laa sajat wlpn ko nmpk cantik tp xde part2 y kurang menggiur kan aku sbg lelaki tulen…bontot x bape nk tonggek…laki ske perempuan bontot tonggek @ besar…xde shape kat bhgn pinggang….perempuan sejati klu y kurus dan bdn cam model tu msti ade shape kat pinggang…dan buah dada juga nmpk montot…ni buah dada leper semacam je…x nmpk pun lurah2 dendam tu…bidang nmpk besar..perempuan sejati bidang nye kecik je,lengan kecik,perut leper dan kecik…ehh…byk laa klu nk describekan bentuk bdn wanita sejati dgn wanita tak ori ni…sori sajat…sila cuba lg..hahahahaha…

    4

    0
    • Anonymous says:

      ada satu yg salah..tidak semua pompuan bidang kecik, ada yg bidang bsr, cer togk omputeh..omputeh..omputeh, bidang bsr ni cantik di ikuti dgn punggug sedrhana, tpi bkn mcm lelaki, itulah shape body yg lawa berbanding dada kecik yg nmpk tak kuat..mcm lemah je.
      kihkihkihkihkih

      0

      0
  20. Anonymous says:

    Jat….buah yg kat bwh dh ilang timbul buah2an besar kat dada kau ye..kau tayang2 buah2an kau ye..kau pakai tupis nmpk kesan operate kau Jat..adoi laaaa….Jat ni xkn berubahnya, lbh2 dia dh potong2..so camaner nk normal jadi laki tulin balik, alang2 dh seluk pekasam ni lh motto Sajat masa ni…hati dh kering…bekas janji puas….

    4

    0
  21. Anonymous says:

    mmg ada manusia khunsa ni:-
    1. Ada tumbuh zakar di atas pepet dn tiada bertelor. (lelaki normal ada 2 telorkan).

    kejadian ni pernah disaksikan oleh kakak aku, nmpk real depan mata masa nurse suruh ibu buka nk timbang bayi. Si ibu melambat2 kan mmbuka pampers mgkn kerana malu.
    Itulah dia anak istimewa.
    Tetapi SAJAT adakah mcm itu atau mmg lelaki tulin masa lahir..
    entahlah.

    1

    0
    • Anonymous says:

      Khunsa penyelesaiannya zmn skr sng, jmp doktor than sahkn yg mana hormon yg byk kearah lelaki or pompuan,than jalani kehidupan salah satu jantina saja n ada 1/2 ulamak kata diharuskn jalani pembedahan jantina.. wallahua’lam bisawab…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Dulu SAJAT ckp, dia byk ke arah kewanitaan. Sbb tu masa remaja sudah pndai berdandan bersolek mcm wanita sejati dn byk mengambil pil2 hormon, bila ada berduit maka snglah nk buat operation. Tpi adakah jika mmbedah zakar itu tidak mendtgkan kemudaratan atau melibatkn nyawa.
        Mungkin dgn kos pembedahan yg mahal beratus2 ribu atau juta, mgkn x ada kesan. entahlah.

        0

        0
        • Anonymous says:

          apa nk heran, zmn skrg ni, ada kambing melahirkan 3 ekor anak. 2 ekor mcm ibu kambing, 1 ekor berupa wajah manusia dn berbadan kinzir..apakah ini tanda2 dh nk kiamat…atau mmg bala pada si penternak.

          0

          0
  22. Anonymous says:

    prnh korang nmpk sajat berjemaah kat masjid / surau? dia duduk belah laki ke pmpuan?

    1

    0
  23. joe says:

    kalau aku rakyat ghana, mmg stim adik kecik tgk sajat…nasib rakyat msia…kendur tgk sajat

    0

    0
  24. meluat tengok says:

    darai oii… pompuan tulen pun kena kecam buat macam tu tambah darai macam hang la sajat…

    0

    0
  25. anonymous says:

    pu pungkok amin ni jeles kat sajat n all the lgbt,waste ur time la… nasihat aku tuk kau la amin this is minor issue ok big issue now adalah puak kapir cina n indu nak takeover malaya ni kau tak nak sebuk pon,kau tahu tak sikit masa lagi dah tak bleh azan kuat lagi tak de surau dlm cmplex,bumiputra gone,melayu gone,raja pun gone..raja PH adalah DAP .tun m kalau padam habis lah,kau pergi tegur mariam moktar tu lagi afdal,

    0

    5
  26. Lilo says:

    Skrg ni bila aku tgk perempuan yg sgt cantik aku kena berhati2 sb takut lelaki.kawan aku penah kena skali…cun gila awek dia..ckp suara pun sebijik pompuan..taptup jantan.dia detect masa terkantoi tgk ic…demam hampir sebulan kawan aku…geng kitaorg pun x leh nak brain.sejak tu..before nak date pompuan…tgk ic dulu…langkah selamat.

    2

    0
  27. Nor izah says:

    Betul, awak perempuan. Sis bimbang. Kalau x iktiraf sajat ni perempuan. Sekali dia tunjuk pet pet dia. Haru kita org perempuan .

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Gigih nak tunjuk dia perempuan. Agaknya kalau memang takde perasaan malu langsung semua benda dia nak tunjuk. Lol.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    GIGIH NK BUKTIKAN WANITA.

    0

    0
  30. Kitty says:

    Typical “halal haram chicken” imam or whatever. Not a fan of LGBT community but I wouldn’t condem, curse or judge them using a religion. Allah that … Allah did… etc. these are mental case community, they need kindness in dealing not judgement from sooo self righteous religious people.

    0

    0
  31. duda says:

    Mak ai kemurungan i

    0

    0

Leave a Comment

Optional