Written by serenity | April 10th, 2018

Memang mencabar menjadi selebriti terutamanya jika mempunyai jutaan peminat seperti pelawak dan pengacara Nabil Ahmad. Kepada Kosmo Online, Nabil memberitahu ada peminat perempuan yang mengajaknya untuk mengadakan hubungan seks kerana terlalu fanatik terhadapnya.

Nabil berkata:

Saya berasa terkejut apabila ada peminat yang sanggup berbuat demikian. Tidak dinafikan terdapat peminat yang menginginkan saya memberi perkhidmatan seks tanpa had di hotel mewah.

Dia juga memberitahu Harian Metro bahawa dia tidak akan berpoligami atau melakukan perkara yang bakal menjejaskan kebahagiaan rumahtangganya:

Saya memang terkejut kerana ada peminat wanita fanatik yang bertudung sanggup meminta perkara yang melampau seperti itu. Saya juga meminta isteri memberi nasihat pada wanita itu supaya bertaubat dari perbuatannya itu dan kembali ke jalan diredai Allah.

Saya sangat sayangkan isteri, anak-anak dan rumah tangga kami. Sebab itu, saya akan berusaha menjauhkan diri dari perkara yang boleh menjejaskan kebahagiaan rumah tangga kami.

Wah bukan main berani peminat zaman sekarang ajak Nabil melakukan perkara terlarang melalui Direct Message Instagram tambahan pula akaun tersebut merupakan akaun Nabil bersama isterinya.

Semoga Nabil dan isteri bersabar. Inilah dugaan jadi orang popular dan berharta. Yang penting kita ingat keutamaan kita, ya tak? – beautifulnara.com

63 responses to Peminat Wanita Bertudung Ajak Nabil Ahmad ‘Projek’ Tanpa Batasan

  1. diena says:

    ada juga yang selera dengan nabil ???

    71

    1
    • Anonymous says:

      pondan kot

      4

      4
      • Kak Sejat says:

        Pondan pun ada taste lahhhhh.
        Bukan sembarangan ye….

        6

        2
        • Banglonkang says:

          Ala.. ckp je la kau xnak. Ke ckp kau da ada bini ke, xpun pndai2 la kau ngelak… biasalah bill… Org macho mcm Kita hi mmg sentiasa Di goda…

          1

          1
      • Anonymous says:

        Aku tak faham kenapa org inferior dgn pmpn bertudung. So pmpn tak bertudung boleh la ajak dia buat benda x elok? Isu dia bukan pmpn tu pakai tudung ke tak. Isu dia pmpn takde maruah ajak dia buat benda x elok. kenapa nak kena highlight ‘terkejut’ sbb ‘pmpn bertudung’ ajak buat jahat?So kalau pmpn tak bertudung ajak dia buat jahat, kurang terkejut la?

        44

        0
        • Wekkkkkkk says:

          Maksudnyer: pelacur yg berselindung di sebalik tudung /niqap..agar dapat mengaburi mata pihak berkuasa.
          Tapi setiap kali mau daftar masuk hotel buknkh kena bagi ic. Dgn siapa mahu check in. Melainkn..klau lelaki dan pompuan tu guna bilik yg berlainan daftar..lpas tu time nak “buat” maka call lah bilik tu kn.
          Hei..byk carakn kalau.mau dn x mau.
          Iman saja lagi.

          1

          2
    • WickEd says:

      Makcik2 la…tanter2…or bibik2 pakai tudung…ada je siNabil ni

      5

      0
    • panca delima says:

      Kau tu. Entah ada yang berselera ke tidak.

      5

      1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      bini dh jambu jambu kalau terima projek si pompan bertudung gatal memang la nak mampos !! minah jambu no respek ngan pompan tudung2 sori jangan marrrrrrrrrah…! pompan bertudung lah yg tak sangka rembat laki orang…

      2

      7
      • meenoh says:

        betui minah yang video porn local banyak yang bertudung tapi kat bawah londeh. tu belum lagi yang menari gedik2 pastu bogel tup-tup berlaga pusat bhahahaha

        8

        0
    • jenny says:

      berselera la kot, nabil ni tgk badan dan ketinggian gaya big saiz.. bkn saiz kering mcm zizang..

      4

      0
    • Anonymous says:

      Nak jadi alasan supaya bininya x bertudung

      0

      1
  2. Anonymous says:

    Yg mempelawa Nabil tu minah rempitlh, sbb Nabil dulu pun rempitkan. Mesti tau minah rempit mcm mana..bertukar2 naik moto lepas tu hilang 2 jam, lepas tu baru dtg semula..itulah kaki balak…dia x kisah sapa..janji dpt di payung.

    11

    0
  3. die nak? says:

    dari ko..? babi pun muntah tgk ko..!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    nak ajak nabil di hotel mewah je..kenapa x ajak di chow kit/petaling street. Pandai pulak pilih tmpt. Janji ko dpt jumpa Nabil dh lah.

    4

    0
    • MSJ says:

      Ya la, Nabil tu selebriti, takkan dia nak tempat murah. Entah2 perempuan tu pun kaya, atau dia ada fantasi berkaitan benda ni.

      0

      1
  5. wth says:

    itu pun nak cerita juga ke nabil oiii…. motif bgtau kt semua org???? klu ko dh nasihat dia bagus la.. xyah la jaja cerita ni kt org luar pulak… xmalu keee

    39

    0
    • gg says:

      tau x pe.. nak cakap die hot ke cmne?? hotak die ade laaa.. beriaaa jeee..

      10

      0
    • flowers says:

      On jelah nabil. Apa nak di herankan. Ko dulu spesis cam tu kot sbb tu dia org berani offer

      2

      0
    • Anonymous says:

      nak bgtau satu dunia yg skrg ni dia da baik kot.. kalau time dulu…. paham2 jelah! pastu berbangga gila kekonon irma hasmi pakai tudung sbb dia… puiiii!

      4

      0
  6. ain suzana says:

    tu pun nak cerita…tak malu ke

    11

    0
  7. Anonymous says:

    Astaghfirullah…

    1

    0
  8. v says:

    benda baik ke news mcm ni smpi nabil nak share x fhm la

    9

    0
  9. DoneNasihat says:

    Perlu ke nak buat misleading tajuk ‘Peminat Wanita Bertudung’? What a shame. Tudung bukan lambang untuk iman seseorang.

    Pleaselah media…kalau nak sangat mensesasikan cerita, boleh je kan letak ‘Peminat Wanita’ je.

    Disamping tanggungjawab pada tugas kamu sebagai media, bertanggungjawablah pada agama kamu. Tudung bukan lambang agama or iman.Tudung adalah kewajipan.
    Kamu wahai media yg tulis mcm ni sangat2 bersikap tak adil pada jutaan wanita bertudung yang beriman yg lain.

    63

    0
    • Anonymous says:

      semua komen tentang Nabil…bini yg nengok..Nabil kerja saje..bini nengok follower laki dia..bini dia lh ckp..”wanita bertudung”..

      1

      0
    • Apa tk bleh says:

      Dia nk kondem pompuan bertudung hanya disebabkan bini dia tak bertudung ke cemana..

      22

      0
    • no comment says:

      Lelaki yg baik hanya utk perempuan yg baik. Begitu jugak sebaliknya. Nabil kantoi curang then putus with irma.

      Irma terbukti skang ni dri golongan wanita yg baik-baik. Bertemu jodoh dengan lelaki yg baik. Tak mustahil tau nabil buat yg sama kt blkang isteri dia.

      16

      0
  10. bibik_cun says:

    Msti laa nk kena share brita mcm ni.. nk bgtau 2benda

    1: die laku jugak
    2: buktikan ppuan pakai tudung xtau malu

    4

    3
  11. Anonymous says:

    CITE CMNI PN NK KUAR…

    1

    1
  12. Nabil Si Bibir Gelebeh says:

    Yer ker nie? Mcm cerita yg sengaja diada2kan jer.. “Wanita Bertudung” eh? Pengakuan berani dari Celebriti yg pernah mencetuskan kontroversi suatu ketika dahulu.. Kontroversi berkenaan dgn apa yer? Babak bercium … Hmmm.. (while smiling) .. Tambah dengan cara mengendali sesuatu rancangan .. “Menggatal, miang” (open depan wife, and wife pon react sporting nak mampos, konon cara Nabil itu part of the kerjaya) dengan hos yang digandingkan terutama perempuan .. Hos prempuan plak melayan … sehingga xsedar babak2 gedik, miang, gatal sedang dipertonton oleh2 pengikut2 fanatik yg obses dengan masalah sumbang mahram nie .. So mendapatlah Nabil Si Bibir Tebal skrg .. cuber korang pikirlah, sampai biler Sang Bini nak tahan bila membaca msg2 (DM maybe yg received semue lucah2.. mana taukan) … Confirm “nabizira” deactivate and here comes NEW insta (xtau apa nama lagie yg akan dicreate) and that time bukan NEW account insta jer.. Zira pon mungkin da berhijrah dan pakai tudung .. kan? Maybe … hehe :-) So mase tuh kalau Nabil kene kacau jugak lagie, mungkin bukan lagie “Wanita Bertudung” yg mengganggu keharmonian rumahtangga mereka .. Terbitlah tajuk berita apa plak lepas nie .. Wait n see yer gais ..

    2

    0
  13. Che Mah Onion says:

    Aduh kalau peminat offer zul arrifin ke …fattah amin ke …. Boleh caya la …. Kau biar betul nabil …dia salah pm kut …

    17

    2
  14. Anonymous says:

    Ni nak tanya nabil ni..memang confirm ke itu gambar wanita tu? Dah selidik ke atau awak tangkap serkap je nak up nama kat media?? Awak ni nak buktikan wanita bertudung boleh buat dosa mcm pmpuan xbertudung ker?? Rasanya kalau nak bagitau satu dunia awak dioffer seks free pn tak pyh nak kaitkn bertudung atau x.. Bertudung itu WAJIB. sama jgk dgn solat awak tu. Awak buat solat pun xsemestinya awak xbuat dosa. Awak dah berapa kali ke tanah suci nabil. Rasanya awak dah boleh agak cara bercakap tu mcmna. Otak letak lutut ker?

    11

    2
    • mat teh says:

      Sentap alert! ko pakai tudung tak buat hal dah diam2 sudeyyy. perempuan yg ada harga diri tahu harga diri sendiri. mayb dia mention psl pompuan bertudung tu sbb bende tu mengejutkan….bukan sbb nak malukan pompuan bertudung. cube luaskan pemikiran ko dr meroyan kat sini

      3

      1
  15. Anonymous says:

    sebab tu bila org propose yg bukan2 kite kene tgk diri kite dulu..ape lg yg kite nak jage..nak baiki..mungkin longgarkan siket sluar tu.kurangkan gurau yg double meaning kt tv..sesame kwan tu lain la..

    aku pham ko nk bgtau org tudung tk semestinya baik nk sedapkan hati la isteri kau tk pkai kan

    8

    1
  16. Anonymous says:

    Aku tgk muka nabil pun x lalu mkn nasi.apara punya taste

    6

    0
  17. Anonymous says:

    Sentaplah minah tudung tapi bohsia in closet semalaysia

    1

    1
  18. anonymous says:

    ungka

    0

    0
  19. Aunty onion says:

    Bang nara… pi godek2 pariyalatip punya ig… perli nilopa punya dress ropol2 mlm AME… tryingtohardisugly kata hashtagnyerrr…. kikiki….

    1

    0
  20. Kerani Maksiat says:

    Pompuan tu dm ajak awk hanya nk menguji tahap mana iman awk yg dh gi haji.. tau tak..nk tgk kau melatah mcmana..mmg kau melatah lah Nabil..iman kau masih zero..kau hibah kasi tau semua benda kat org ramai n mana lak tau pulak yg pompuan tu bertudung..bini kau dh jumpa face 2 face ke?? pelik statement tu..motif??

    4

    0
  21. whaat says:

    kenapa perlu kata bertudung??nak backup bini tak pakai tudung ke?

    1

    0
  22. Makcik bawang says:

    Mesej dia tersirat…maknanya perempuan bertudung tu teruk…baik bini dia yg xbertudung…so dia xnak kecoh kenapa bini haji xbertudung…perlu ke bgtau ade org ajak wat projek dgn ko nabil….

    2

    0
  23. Izreen Azminda says:

    Sapa tah selera dgn ko ni Nabil
    Bulu tiak dgn ari-ari hutan tak tebas kot
    Kembang tekak aku

    4

    0
  24. Nona says:

    Napa la Makin lama Makin bodoh berita2 Artis Malaysia Ni..? Benda gini pun ko mo share ka? X Kan la wartawan pun bodoh mau mampus Tanya soalan..’ er..nabil.. pernah Tak Ada pompuan ajak ko ‘tutxxx’? Kalau ko x cerita x Kan jadi berita.. bila Ada org ajak busy benda x senonoh kekadang bukan pasal ko tu very2 hot.. agaknya org tu tgk ko jenis ‘ rodok’ ja sepa2.. ya la..sedangkan time mengacara pun selalu buat lawak n komen double meaning…
    X payahla share berita2 yg x da makna gini.

    4

    0
  25. lalaland says:

    Orang buat salah, takkan mengaku salah.

    So, mesti terbalik statement Nabil tu. Haha!

    2

    0
  26. mak cute says:

    mofif?…nak kata ko hensem smpi betina ajak ko projek?
    ntah fake akaun mana…ntah2 jantan yg saja nak test ko…cpt sgt melatah hj oiiii…
    bini ko x bertudung xyah la nak kata pompuan bertudung x semestinya baik…
    cara ko ni bgtau pompuan tu bertudung cm ko nak burukkan imej pompuan bertudung..

    choiiiii la ko ni

    6

    0
  27. Tk says:

    Org tu actually doing us all a favour. Dia ajak Nabil dating supaya Nabil tak hos program. ASTRO?

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Never said never ok. Hati bukan milik kita
    Sekali Allah nak tunjuk. Makan x abis.

    2

    0
  29. Anonymous says:

    Bukan nak back up sgt makcik bertudung yg gila seks tu, tp….
    Mcik tu dah settle masalah aurat, pastu ko pun x ingin so, Allah still “jaga” gak la mcik yg bangang sgt tu.
    So, sblm ko nak buka citer yg hanya ko n bini ko jer yg tau sahih or x, ko check ko n bini ko dulu, bini ko mmg suci murni la kot, tp aurat sbg or Islam dah settle lum????

    3

    0
  30. aA says:

    Iye iye je kau.. antah org saja nak test kau. Tengok kau layan ke tak.

    2

    0
  31. JM says:

    Please Beautifulnara…tajuk tuh jgn sensasikan dgn “wanita bertudung” coz ini mencalarkan imej wanita bertudung yg lain dgn kisah yg sebegini. Yupp tak dinafikan zaman skang mmg ramai wanita bertudung yg sekadar atas dasar fesyen but semoleknya kita hormati mereka yg benar2 istiqamah. Nabil pun kenapa nak buat statement sebegini, menjaga aib seseorg tu lebih baik dari menjaja cerita yg mungkin beri persepsi sebaliknya kepada golongan begini. Tq for understanding and be professional in reporting not being generalization.

    4

    0
  32. anonymous says:

    apalah yg komen kutuk2 Nabil ni…ingat pompuan semua baik2 ke terutama yang bertudung …yang bini orang pun sama….pompuan skrg asal ko berduit popular dia akan rembat…aku tengok Nabil ni ada gaya jugak la ..tinggi pakai apa pun kena….body boleh tahan…takla memboroi macam laki makcik2 bawang yg komen kat sini….
    sedangkan muka artis mcam jamban pecah pun laku di buat laki…dan ada artis yang buat laki jantan muka jamban pecah pun ada..janji poket lebat…

    so apa yang jadi kat Nabil ni tak heran….Ustaz pun orang goda

    0

    2
  33. zuzu says:

    before nabil kawen ada gmbar comolot dgn uqasha kan?

    0

    0
  34. Kesian lopak mcm pompuan penasaran says:

    Sebenarnya, dia cuba nak ada kan modal utk dia hentam netizen balik… Bila org persoal nape bini dia tak pakai tudung lg. So maksud dia “tengok pompuan pakai tudung tak semestinya baik. Pakai tudung pun boleh perangai mcm slut and takde maruah” . So guys… Jgn kecam bini dia tak bertudung. Itu maksud dia gais….

    3

    0
  35. anonymous says:

    bila suami orang tak layan betina korang kecam cakap macam2….bila dah layan buat bini korang kecam jugak….korang ni apa masalah eh

    0

    0
    • Anonymous says:

      sbb xtau btl ke tidak cite nabil tu..mne dia tau perempuan tu bertudung ke x??dia ade jumpa??xkan ..cume dia suruh bini dia nasihatkan maybe melalui dm di ig..so msti laaa mak cik2 bawang ni pelik..ttb je si nabil ni up cite psl org ajak dia buat projek bagai..klu btl skalipun xperlu laa nki bgtau satu dunia..motif??tu kan aib..lbh baik simpan je..biar lah dia,bini dia,perempuan tu dgn Allah je tau…klu x btl pun tu urusan dia dgn Allah..

      2

      0
      • Anonymous says:

        Ooo klu pmpuan sundalbertudung tetap suci di mata uols la ye klu xbertudung ntah2 berrtubi2 komen ckp bohsia pelacur pe sume . Double standardddd .

        Yg pastinya minah bertudung byk rosakkkkkk. Tutup la cmne pun depan jantan bukak sume

        0

        1
  36. Anonymous says:

    perlu ke nk ckp perempuan bertudung? nak maksudkan apa ya kat ctu

    0

    0
  37. mizzD says:

    benda mcm ni pun ko nk siar ke nara? dh tandus idea sgt

    0

    0

Leave a Comment

Optional