Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Peminat Tak Bagi Saya Duit, Selama Ni Survive Bukan Sebab Mereka – Beego

beego

Sehingga hari ini, hangat diperkatakan mengenai isu beberapa artis didakwa memperlekehkan netizen IQ rendah dan ibarat lembu dicucuk hidung. Tidak setakat itu, mereka menganggap diri mereka golongan cerdik pandai. Kenyataan kasar itu membangkitkan kemarahan netizen, mereka mengatakan golongan artis sepatutnya sedar diri kerana tanpa netizen mereka tiada apa-apa, tidak mungkin akan popular.

peminat tak bagi duit beego

Advertisement

Perkara itu turut mendapat perhatian pelakon Beego yang berkata, selama ini dia meneruskan hidup dan terus kekal dalam industri bukan semata-mata kerana peminat.

Selama ini, tiada pun peminat yang bantu memberikannya wang untuk hidup tetapi sebaliknya hanya keluarga dan rakan sahaja yang sentiasa bersama dalam apa jua keadaan.

peminat tak bagi duit beego

Kesal ada ahli keluarga tidak sensitif bicara isu perbalahan artis & netizen

Advertisement

Perbalahan antara netizen dan artis menjadi bualan ramai, tidak dinafikan ada dikalangan keluarga Beego yang turut tidak sensitif membicarakan hal tersebut dan ia membuatkan pelakon itu merasa sangat kesal.

peminat tak bagi duit beego

“Nak buang artis, kau buang tv, radio semua” 

peminat tak bagi duit beego

Berang ada pihak ingin memboikot artis, Beego berkata jika netizen ingin membuang mana-mana artis di Malaysia ini, pastikan mereka juga membuang televisyen dan apa-apa sahaja yang berunsurkan hiburan. Malah, jangan tonton hiburan dari luar negara juga.

Terdahulu, ramai artis yang begitu lantang bersuara meminta pihak kerajaan memberikan mereka bantuan khusus akibat pendapatan terjejas dek Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Bagaimanapun, cadangan itu ditentang ramai kerana netizen menganggap lebih ramai rakyat yang hidup susah dan daif di luar sana memerlukan bantuan, berbanding golongan selebriti yang selama ini menayang kehidupan mewah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    April 8, 2020 at 3:06 pm

    Ade tv kite nk tgk berita..tgk national geography..tgk majalah 3….tgk 999

  2. Anonymous

    April 8, 2020 at 1:51 pm

    GTH Bego!! U r no body to us!! Get lost!!

  3. singa perkasa

    April 8, 2020 at 12:59 pm

    hoi bodoh….aku beli tv radio bukan nak tengok artis sampah malaysia lah bini kau pelacur…..artis luar melambaklah….pigi mampos

  4. Anonymous

    April 8, 2020 at 12:19 pm

    terserlah kebodohan. mmg la fans tak bagi ko duit tp melalui support fans la ko boleh kekal dlm industry cari rezeki. kalo takde fans ko ingat stesen tv nak ambik ko berlakon ke? takde support from fans maknanya ko dah tak releven atau dlm erti kata lain SENDU! Kalau artis bermasalah and kena boikot dgn fans ko ingat stesen tv nak ambik ko berlakon? cetek betul cara berpikir pastu ada hati nak ckp netizen ni lembu? helo, cermin diri tu bro. kalau tak berapa cerdik better ko duduk diam2 dlm rumah.

  5. Anonymous

    April 8, 2020 at 10:55 am

    Aku beli tv dan radio bkn nk tgk lakunan ko, byk info dr channel lain yg berfaedah. ko jgn bongkak sangat.

Loading...
To Top