Written by serenity | November 22nd, 2017

Satu kelebihan era media sosial pada masa ini ialah selebriti berpeluang berinteraksi secara terus dengan peminat-peminat mereka. Jika dahulu, selebriti biasanya menerima kiriman surat atau kad ucapan dari peminat, kini mereka menerima mesej terus di Instagram, Twitter atau Facebook dari para pengikut.

Namun begitu, satu aspek negatif ialah, pengikut boleh menghantar gambar-gambar lucah, bukan yang diambil di Internet tetapi gambar lucah peribadi dan dihantar kepada selebriti untuk tujuan menggoda selebriti itu. Ini diakui oleh Ajak Shiro, bahawa dia dihantar gambar-gambar lucah oleh peminatnya.

Ajak memberitahu Utusan Online:

Nasib baik isteri yang jaga akaun Instagram saya, kalau tidak ‘naya’ juga.

Setiap kali terima gambar bukan-bukan, isteri akan tunjuk kepada saya, cuma dia akan tutup wajah dan nama akaun.

Saya anggap itu perkara normal yang dilalui oleh mana-mana artis tak kira lelaki atau wanita. Nasib baik isteri tak melenting.

Ajak atau nama sebenarnya Mohd. Hanffi Razak, 31, berkawan dengan isterinya, Afifah Amin, 31, sejak Tingkatan Satu pada tahun 1999 dan kini mereka mempunyai tiga anak hasil perkahwinan sejak lapan tahun lepas. – beautifulnara.com

8 responses to Peminat Hantar Gambar Lucah Pada Ajak Shiro

  1. Miss Unibes says:

    Siapakah yg malang itu? Si Ajak pun kau ghairah ke? Kalau duit mungkin tapi kaya ke? Aku rasa org permainkan je bukan betul2. Tapi statement Ajak macam dia lelaki hot. Lol.

    16

    0
    • Anonymous says:

      aku rasa yang hantar gambar2 tu saja2 je kalau si artis melayan nanti peminat tu pun keluar la ayat “dia minta gambar yang bukan pada saya”….si Ajak ni idak la hensem pun tp dia sweet kot ngn bini n ank2 die…perempuan2 yang kurang kasih sayang dengki la tgk agaknye…silap2 ramai je yang sanggup minta jadi no2 sbb nk suami romantik…

      5

      1
  2. Anonymous says:

    Lawak tunaminda kat blog nara.Tgk gigi Ajak tu putih mcm hero tamil.Tah2 minachi yg hantar gmbr bogel kat Ajak.

    2

    0
  3. Anonymous says:

    siapa yg xde taste tuuuuu…eeee choy.

    9

    0
  4. fitri says:

    patut wife ajak tutup gmbr bdan, bukan tutup gmbr muka.. lol

    6

    0
  5. anon says:

    tu pun nak cerita ke ?
    kalau hantar2 macam gitu bukan retis je kena
    org lain pun ada yg kena juga
    so ??? APA YANG DIA NI NAK CERITA KAN SEBENARNYA ?
    yg dia pun HOT juga ke ?
    ehh jgn lah ADA spesis mcm SHUIB DGN SITI SARAH LAGI WEI ..semakkk weiii

    7

    0
  6. kenari says:

    Ada citer lh tu dpd x de citer..kurang2 pun tau dia ada dlm industri..hai..ragam artis..layannn

    0

    0
  7. mak cute says:

    yg hantar tu pun ntah2 fake IG…betina hauk mana la yg desperate muka cm ajak ni…klo aaron aziz ke percaya la gak…

    1

    0

Leave a Comment

Optional