Pelakon Intan Najuwa Nafi Terlibat Kes Dadah

Hiburan

Pelakon Intan Najuwa Nafi Terlibat Kes Dadah

Semalam tersebar berita dimana pihak polis sedang mengesan seorang pelakon wanita, Intan Najuwa bagi menjadi saksi perbicaraan membabitkan kes dadah. Pelbagai spekulasi mula timbul dan adakah pelakon yang mula dikenali menerusi drama Kekasih Paksa Rela itu terlibat dengan dadah?

Advertisement

Turut terkejut apabila namanya tersenarai sebagai saksi yang dikehendaki, Intan memberitahu beliau tidak pernah sentuh bahan terlarang itu dan akan memberikan kerjasama sepenuhnya kepada pihak polis bagi membersihkan namanya.

Saya dipanggil untuk menjadi saksi di mahkamah dan bukannya dikehendaki polis kerana melakukan jenayah. Saya tidak terbabit langsung dengan kes penyalahgunaan dadah, tak sentuh langsung. Saya masih di Malaysia, ada di rumah, tidak pergi ke mana-mana pun. Saya diminta untuk menjadi saksi kepada kes penyalahgunaan dadah membabitkan seorang kawan kira-kira dua tahun lalu.

Jelas Intan, kes itu sebenarnya sudah lama berlaku iaitu kira-kira tiga tahun lalu namun perbicaraan masih lagi berlangsung.

Sumber Bertia : BH ONLINE & MSTAR ONLINE

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

27 Comments

  1. mak cute

    October 5, 2018 at 3:48 pm

    no wonder la dgn artis2 skrg….gempak dgn gosip je lebih…bakat ke laut

  2. benci anti drugs

    October 5, 2018 at 3:07 pm

    semua pelakon ambil dadah bukan untuk khayal… tapi untuk lebih confident Dan daring di depan kamera lol baru umphhh!

  3. faraj

    October 5, 2018 at 12:15 pm

    Biasalah siapa nk ngaku Berak tepi jalan.., tapi ko tk ler seterok Nabil..!!! ckp nk tinggal kan Dunia Seni , tapi Muka masih kt TV lagi…(Biasa lah Pion terkejut , baru kaya skit suka hina Org)…Nabil kalau awak baca ni apa kata awak undur jer dari Dunia ni, hidup awak pun Nabil asyik kena sumpah jerrr…hmmm

    • Anonymous

      October 5, 2018 at 12:18 pm

      hati dn cara taipan awak x boleh menipu “melati”..

  4. wekkkkkkk

    October 5, 2018 at 11:57 am

    contoh lah..
    kalau abg anda tanam pokok ketum, penuh di belakang rumah, berpokok2 rendang, tanam x salah, yg membawa dlm guna salah..

    • wekkkkkkk

      October 5, 2018 at 12:03 pm

      * dlm guni..

  5. rini

    October 5, 2018 at 11:53 am

    cantik budak Intan ni. Umo baru 21 tp dah cun melecun. Aku dlu msa umo mcm dia, bukan aje selekeh, malah ..ape tu foundation muke pon tak knl

    • Anonymous

      October 5, 2018 at 12:02 pm

      aku umur 21 tahun, ramai pakwe, pandai bergaya mcm secretary, tpi keja kilang je, ramai wet..wet..wet kt aku, impian aku nk jdi secretary,tak tercapai tapi jadi pembantu secretary..iaitu admin assistant..
      ..tapi secretary pakaian mcm clerk je..

    • Nk no.

      October 5, 2018 at 10:24 pm

      Nk no. Pls

    • Anonymous

      October 5, 2018 at 10:33 pm

      Itu kisah 15 taon dulu..skrg aku dah 37 tahun..nak no ke..

    • shamito

      October 8, 2018 at 8:46 am

      pm no

Loading...