Nyanyian Wany Hasrita Dikritik Sumbang, Terlalu Fokus Berlakon

Hiburan

Nyanyian Wany Hasrita Dikritik Sumbang, Terlalu Fokus Berlakon

Mula dikenali ramai menerusi aplikasi popular Smule, nama Wany Hasrita boleh dikatakan semakin popular apabila single pertamanya Menahan Rindu mendapat sambutan yang baik sehingga beliau layak ke pentas AJL 32. Malah, ada sesetengah peminat yang menjangka beliau bakal menjuarai AJL tahun ini.

Advertisement

Walaubagaimanapun, persembahan Wany semalam tidak seperti yang diharapkan. Ada yang mengatakan suaranya sumbang. Netizen turut berpendapat Wany terlalu fokus kepada drama semasa persembahan tersebut berbanding nyanyiannya.

Bukan mudah untuk bakat baru membuat persembahan secara live di pentas besar seperti AJL. Tentu ada perasaan gementar bukan? Cuba kalau kita yang nyanyi, ketaq tak lutut tu? Hehe..

Kredit Video : YouTube TV3 Malaysia Official

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

41 Comments

  1. anon

    February 13, 2018 at 9:08 am

    dah bleh lah kalau live tajuk lagu tukar jadi ” menahan perut n nafas ” kahkahakahakahaa
    rcording nya lengok ntah kemana ntah
    dah bleh dah jadi doktor …membazir duit parents htr ko belajar utk jadi doktor
    kan bagus kalau ko menabur bakti pada pesakit ..

    • Aisyah dhia rana pasti kecewa

      February 13, 2018 at 11:04 am

      Die bukan doktor la. Die medical assistant.. kome ni nak kutuk pun kaji ler dulu. Ni dok ngungkit parents dia pulak. Pffftt.

    • anon

      February 13, 2018 at 11:55 am

      bila yg saya type ungkit parents dia ?
      saya type MEMBAZIR DUIT PARENTS UTK SAMBUNG DIA BELAJAR UNTUK JADI YG SEPATUTNYA DIA JADI ?? BUKAN DULU ADA PROGRAM CKP DIA BAKAL DOKTOR KE ?
      AWAK tu kalau nak reply baca dgn emosi yg terkawal ..bukan hanya kerana fav retis ..org type lain awak sangka lain . KAJI DULU ..! ok muahakakakakakakaka

    • wanie

      February 13, 2018 at 12:22 pm

      dia tak amek kos utk jadi doktor pun…how can dia ni bakal doktor. hihi

    • lara alana

      February 13, 2018 at 12:25 pm

      weh anon.
      terang2 ko tulis atas tu doktor
      lepastu taknak mengaku
      apa bod_h ko ni
      hahaha
      kesian kesian kesian
      tak tahan kena kecam jangan komen mandai2

    • anon

      February 13, 2018 at 12:33 pm

      oi lara alana
      bila pulak aku tak mengaku ” aku type dia doktor ”
      mmg lah aku type dia doktor
      sbb ada satu program tu kata pengacara tu cakap dia BAKAL DOKTOR
      kalau salah .salah lah ..dah tu yang kau nak melara2 komen org pehal ??
      sendiri yang sentap nak kata orang
      kahakahkakahkahakahakahakaha
      lagi kesian jenis tak tahu baca n paham terus nak komen
      kesian kesian kesian

    • Entete

      February 13, 2018 at 12:47 pm

      Tapi dia ambil medical science. Medical science bukan bakal doktor. Harap maklum.

    • anon

      February 13, 2018 at 12:55 pm

      entete
      ok noted
      tak kiralah dia nya belajar tu bukan utk jadi doktor ke apa ke ..
      gunakanlah duit yang parents dah labur utk belajar tu untuk menjadi sepatut yg dia jadi
      simple kan ..

  2. HaHa

    February 13, 2018 at 8:19 am

    Perform kali pertama x bleh dijadikan alasan. U shud be ready to perform live la once u declare yourself as “penyanyi” (wpun kategori smule or so so jer).. Dia ingat AJL bleh auto tune ke apa.. Hahahah..

  3. AJL makin bosan

    February 13, 2018 at 8:13 am

    Haha.. Penyanyi Smule apa nak heran klu x leh perform live. Ingat kt AJL bleh adjust2 ke? X layak jd artis rakaman lg nih. Harap follower jer byk tp hampeh. AJL dh hilang prestij gara2 “penyanyi” yg kategori mcm dia ni lh. Klu dulu susah cr artis perform sumbang kt AJL. Skrg ni ermmmmn…. Level karoks jer AJL ni. Merosakkan industri muzik jer..

  4. Aisyah dhia rana pasti kecewa

    February 13, 2018 at 12:53 am

    Die ni nampak semput and nervous..mybe nervous kot. Klau tgk die nynyi live kt tmpt lain sedap aje suaranya. Nice try. Cuba lg next year. Asah lagi bakat ànda wany.

    Xyah nk compare dgn ctdk sgt. Ctdk tu masuk first competition dekat rtm tu suara dah meletop. Xde sape bleh lawan.

  5. Vmvvmv

    February 12, 2018 at 11:32 pm

    Nyanyi or nak tunjuk bakat baru berlakon ??

    • pakwe ameera khan

      February 13, 2018 at 2:55 pm

      watak kembang kempis hidung dah sedia kembangtu sesuai sgt dengan wani hasroto

Loading...