Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nur Fazura Nafi Sedang Hamil, Akan Kongsi Jika Ada Khabar Gembira

Ramai netizen yang telah melahirkan rasa teruja dan mengucapkan kata tahniah kepada Nur Fazura selepas sekeping gambar pelakon itu seolah-olah mempunyai “baby bump” telah menjadi tular. Sudah tentu kehamilan Fazura dinanti-nanti ramai pihak, lebih-lebih lagi selepas perkahwinannya dengan Fattah Amin memasuki usia 5 bulan. Sekali pandang, memang nampak seperti ada “baby bump” namun ternyata perkhabaran kehamilan itu adalah tidak benar.

fazura hamil

Advertisement

Menurut Fazura, “baby bump” tersebul muncul kerana rekaan dan juga material yang telah digunakan untuk pakaiannya di dalam gambar tersebut. Nampak gayanya para peminat harus bersabar sedikit lagi sebelum mendengar khabar gembira tentang kehadiran orang ketiga di dalam hidup Fattah dan Fazura. Paling penting sekiranya hamil, Fazura akan berkongsi berita gembira itu dengan semua pihak. Kata Fazura:-

Ia bukan ‘baby bump’, sebaliknya hanya biasan kain yang saya pakai. Mungkin rekaan dan material yang digunakan menampakkan seolah-olah saya sedang hamil. Apa pun, saya bersyukur di atas doa anda semua. Insya-Allah, jika ada khabar gembira, pasti akan saya kongsi pada masa paling sesuai.

fazura hamil

Sama-sama kita nantikan perkongsian berita kehamilan Nur Fazura di masa hadapan. Buat masa ini, kita doakanlah pasangan ini dimurahkan rezeki untuk menimang cahaya mata dalam masa terdekat. Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 Comments

  1. Anonymous

    April 19, 2018 at 2:18 pm

    fazura bukan baru ka blk dari indonesia anonymous 9.27 am …bila masa pulak dia dok melepak…takkan lah semua nk kena heboh. Sat g kata muak pulak

  2. Anonymous

    April 19, 2018 at 1:40 pm

    To me fazura is more bijak,the way she answers questionaire frm media social so cool can see people wit brain and smart,sweet,polite,kind and being humble low profile she shoulb be address as a princess heart of malaysia(Lady Diana).She very indepently does her own things and she wont careless watsoever frens frm celeberities talk bout her she seems to cool je…..she is one in a million wit her pretty smile,beautiful teeth and very feminine,betuah suami dia fatta memang lah allah jodohkan mereka as they are good people.To fattzura semoga berbahagia selalu,d limpahkan rezeki,d lanjutkan usia,sihat and live hapily everafter.

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 5:01 pm

      dah ko suka dia semua ko nampak ok..apesal aku x nmpk mcm mn ko tgk dia..

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 7:04 pm

      Dah ko tak suka dia …semua pon nmpk negatif lah. Cuba kalau hati kau bersih semua org kau nmpk sama je

    • Anonymous

      April 20, 2018 at 10:54 pm

      Hahaha. Fazura tu takat spm je. And sila buat research dia macam mana dulu. Aku rasa lambat laun terkeluar jgk perangai sebenar dia. Fattah tu ntah perangai pn sama tu psl boleh terima fazura ?

    • Anonymous

      April 22, 2018 at 8:45 am

      princess tak kesampaian wakakaka

  3. dalita

    April 19, 2018 at 12:25 pm

    hahaha…lofa tua mcm arab gemuk

  4. fazura til jannah

    April 19, 2018 at 11:59 am

    tua2 dia pun badan tip top muka cantik duit banyak. yg mengutuk tu ado ke

  5. Anonymous

    April 19, 2018 at 10:56 am

    hullo semua setiap org ada kelebihan dan kekurangan ni sebut sebut tua memenjang u all ni sentiasa muda ka-tengok nanti bila menyececah 30 an…mungkin u all lebih ketuaan dari usia sebenar if keep on saying this to fazura its wil goes to u la nanti lebih dahsyat yu….so y not doa yg baik baik komen yg sedap sedap kan tu doa kembali pada kita juga be nice try to doa something positif hairan ia kelompok jahat and hati busuk hitam kat sini asyik kata tua -tua ,tengok diri dlm cermin catik ka apa so be nice,will ya.apaapapon kita tengok nanti insyallah rezeki fazz-fatta menimbang cahaya mata akan dmakbulkan amin….gd luck fattzura.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top