Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nur Fazura Nafi Sedang Hamil, Akan Kongsi Jika Ada Khabar Gembira

Ramai netizen yang telah melahirkan rasa teruja dan mengucapkan kata tahniah kepada Nur Fazura selepas sekeping gambar pelakon itu seolah-olah mempunyai “baby bump” telah menjadi tular. Sudah tentu kehamilan Fazura dinanti-nanti ramai pihak, lebih-lebih lagi selepas perkahwinannya dengan Fattah Amin memasuki usia 5 bulan. Sekali pandang, memang nampak seperti ada “baby bump” namun ternyata perkhabaran kehamilan itu adalah tidak benar.

fazura hamil

Advertisement

Menurut Fazura, “baby bump” tersebul muncul kerana rekaan dan juga material yang telah digunakan untuk pakaiannya di dalam gambar tersebut. Nampak gayanya para peminat harus bersabar sedikit lagi sebelum mendengar khabar gembira tentang kehadiran orang ketiga di dalam hidup Fattah dan Fazura. Paling penting sekiranya hamil, Fazura akan berkongsi berita gembira itu dengan semua pihak. Kata Fazura:-

Ia bukan ‘baby bump’, sebaliknya hanya biasan kain yang saya pakai. Mungkin rekaan dan material yang digunakan menampakkan seolah-olah saya sedang hamil. Apa pun, saya bersyukur di atas doa anda semua. Insya-Allah, jika ada khabar gembira, pasti akan saya kongsi pada masa paling sesuai.

fazura hamil

Sama-sama kita nantikan perkongsian berita kehamilan Nur Fazura di masa hadapan. Buat masa ini, kita doakanlah pasangan ini dimurahkan rezeki untuk menimang cahaya mata dalam masa terdekat. Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 Comments

  1. Alanice

    April 19, 2018 at 12:42 am

    Lopak pendek gemuk mke makcik2 tomyam mulut puaka . Nasib baik meletop bela bg mkn

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 9:27 am

      hahahhah kalau muka mcm makcik tomyam ko ingat astro nak kerrr? sape nak tgk muka kalau perempuan buruk gemuk berdaki mcm ko makcing bawang oiii hahaha.
      habis tu ko ingat lancome gila bodoh ke nk pilih lofa jadi duta dia kalau lofa x lawoo.hahahaa. kenapa x pilih pajura ahahhahha.kesiannn.

      ko letak je sebelah2 pasu ko bezakan je mata,hidung dan mulut lofa dgn pajura. jauh beza nokssss hahhaha.fazura muka jawaaa.
      neelofa international looksss.classsss gittewwww.xmain la muka melayuuuuu.
      sebab tu lancome angkat jd dutaaa.sana sini berebut nak lofaaaa. fazura mcm xde job je aku tgk.asyik lepak je.jarang tgk lofa melepak.jadual setiap hari padatttt

    • Anonymous

      April 20, 2018 at 10:56 pm

      Nampak sgt x pernah jumpa lofa dpn2. Kesian. Aku x rasa body fazura cantik. Macam body perempuan dh ada anak. Sorry to say

  2. Anonymous

    April 18, 2018 at 4:44 pm

    Byk org mau dia. Mestilh pilih. Lelaki zmn skrg ni bkn leh cayo..mkn hasil bini byk dn byk sudah jdi penjaga anak dn jaga rmh…trutama lelaki melayu.
    Baik ko menikh dgn paki jugk Lopak..mereka2 ni golongn yg rajin dan warak sekali.
    Mesti anak super duper cute, cntik kacak.

    • Anon jugak

      April 18, 2018 at 5:13 pm

      Ye ye aku setuju baik kau nikah dgn Paki … (Ketawa tergolek golek) …….

      Ternyata la anon 4.44 tak pernah berdunia dgn org luar .

    • Anonymous

      April 18, 2018 at 6:28 pm

      Hahaha..knapa, paki kn kacak..lawa2.
      Mak dia kwen kli ke dua kn dgn khan..lawo2 dn hancem anak2..ko google family Lopak . Mesti ko terjuling mata nengok.
      Lelaki menaruh harapan tinggi ni lelaki melayu je pada Lopak.

  3. Anonymous

    April 18, 2018 at 4:19 pm

    At least Izara dgn Faz tu dah ade org yg sudi nak meminang dan jadikkan isteri. Lopak hadooo…tak hadooo kan…

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 9:22 am

      kahkah kompiden statement ko dikk. silap2 laki ko pon main sabun dlm toilet bila tgk lofa.. habis tu asal orang ajak kawin ko on jela ehh hahahha.macik bawang memang taraff tu je,asal ada org ajak. yelahhh pajura umur 36 baru ada org ajak kawin. sebelum ni kapel dgn org have2, tapi last2 end up dgn org biasa2 jurrr.sape nak diaa.semua org tau bekas org. nasib dpt fattah yg innocent tak tau pape kisah silam dia hahaha. selambak laki nak lofa, takkan laa lofa nak pilih laki biasa2 mcm ko acikk bawang.hujung bulan laki sengkekk.pastu mintak pinjam kawan sana sini.benci betol aku kaki pinjam duit ni!

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 3:44 pm

      Apa beza kau yg suka cerita kisah silam org dgn mak cik bawang sama je…kalau mcm tu dlm dunia ni org yg pernah buat kesilapan tak kan da peluang lh nk berubah kalau da org mcm kau..Dah tak percaya ketentuan Allah ka,dah jodoh dia.

  4. johnny bravo

    April 18, 2018 at 3:51 pm

    Dia cume senang hati & hepi sb kawen tu yg tubuh naik sikit…..tapi tetap comel

  5. Anonymous

    April 18, 2018 at 3:48 pm

    sng mcm izara bila wartawan/fans tanya pregnant ke..selamba je dia jawab “tak, buncit” x der la nk buat ayat2 cover konon badan tu cantik sgt..hehehe

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama